Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Προσπαθώ να μην. Είχα κάνει το βήμα ενώ έκανα χρόνια καπνό να το γυρίσω σε iqos. Οχι πως αυτό είναι καλύτερο αλλά τουλάχιστον δε βάζεις πίσσα στον οργανισμό σου. 

Και εγώ αυτό κάνω το glo βέβαια γιατί το iqos μου φάνηκε λίγο ακριβό 4 ευρώ για ένα πακέτο πολλαααα για μένα βέβαια...

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τωρα σε ειδα....καλε γυριστε μια καρεκλα αναποδα...:eek:

σε ευχαριστω κυρια μου.αν και επρεπε να κρατησω μουτρα..να ετσι:mad:

αλλα τελος παντων...δικαιολογεισαι.τι εκανες τελικα.εκανες γομοβαφτιση μαζι;

εχεις δίκιο:oops::oops:

μονο βάφτιση κάναμε , δεν εκλαψε καθόλου , δροσίστηκε μάλιστα , αλλα ηταν 15 Ιουλίου και ειχε αρκετη ζεστη

κατα τα αλλα , ειναι γλύκα το μουτράκι...λεει λογια , γελάει , τρεχει , παει στα παιδάκια ............

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

faiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....

που σαι βρε;

εκανα σημερα την αυχενικη.ολα μια χαρα.και μαλλον..μαλλον ειπε...ειναι κοριτσακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....

για πιο σιγουρα στην β επιπεδου.

Μπράβοοοοοο........................ γεμισε η οικογένεια κοριτσια !!! Με το καλό !!!!!!!!!!!!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

τζενηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!δεν ειναι καμια μεσα????????????????

φαιη μου δεν εχω λαπ τοπ.το πηγα για φτιαξιμο.τωρα βολευτηκα με ενα δανεικο.τρεχαματα ειχα με τον αντρα μου.επαθε κολικο νεφρου.ολη μερα σημερα στο νοσοκομειο.παω να ξαπλωσω ειμαι κομματια.θα μπω αυριο για περισοτερα.καληνυχτουδια.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

ουουυυυυυυυυυυυυυ καλε δεν ειναι κανεις εδω????

καλο φθινοπωρο, καλη σχολικη χρονια, γεματο καφενε και πολλες φουσκωμενες κοιλιτσες!!!

ευζενη μου με το καλο το μωρουλι σουαγαπη μου, ενα γερο και πανεμορφο ζουζουνακι να γεμισει την αγκαλια σου!!!

μινακι αν παιρνεις τηλ δεν χτυπα απτο κινητο no money no honey, σε ειχα παρει σπιτι καποια στιγμη αλλα δεν το σηκωνες με την πρωτη ευκαιρια θα τα πουμε!

ειμαστε καλα, ταρζανευουμε, αλητευουμε και ειμαστε τρελοι μαμακιδες...ωχ αμαν...τι εχω παθει...υστεριες και μονο σε ενα βημα μου κλαματα χαμος!!!

αλλα γενικα το μωρο μου ειναι ενα πολυ καλο παιδακι και υπακουο τις περισσοτερες φορες!!!

σας φιλω φιλες μου και σας αγαπω!δεν σας εχω ξεχασει κι ελπιζω να καταφερνω να μπαινω απο λιγο καθε μερα κυριως βραδινε ς ωρες!

μακιααααααααααααααααααααααα απτο ζεβριδι και την ζεβρομαμα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

φαιη μου δεν εχω λαπ τοπ.το πηγα για φτιαξιμο.τωρα βολευτηκα με ενα δανεικο.τρεχαματα ειχα με τον αντρα μου.επαθε κολικο νεφρου.ολη μερα σημερα στο νοσοκομειο.παω να ξαπλωσω ειμαι κομματια.θα μπω αυριο για περισοτερα.καληνυχτουδια.

τζενουλα μου τι κανετε?ο συζυγος καλυτερα ειναι τωρα?ξερω απο κολικο νεφρου και πετρουλες ειχα και εγω διοτι δεν πινω νερο.πολυ νερο να πινει

φιλακια πολλα.

RPVCp3.png?gonw6PAb

ουουυυυυυυυυυυυυυ καλε δεν ειναι κανεις εδω????

καλο φθινοπωρο, καλη σχολικη χρονια, γεματο καφενε και πολλες φουσκωμενες κοιλιτσες!!!

ευζενη μου με το καλο το μωρουλι σουαγαπη μου, ενα γερο και πανεμορφο ζουζουνακι να γεμισει την αγκαλια σου!!!

μινακι αν παιρνεις τηλ δεν χτυπα απτο κινητο no money no honey, σε ειχα παρει σπιτι καποια στιγμη αλλα δεν το σηκωνες με την πρωτη ευκαιρια θα τα πουμε!

ειμαστε καλα, ταρζανευουμε, αλητευουμε και ειμαστε τρελοι μαμακιδες...ωχ αμαν...τι εχω παθει...υστεριες και μονο σε ενα βημα μου κλαματα χαμος!!!

αλλα γενικα το μωρο μου ειναι ενα πολυ καλο παιδακι και υπακουο τις περισσοτερες φορες!!!

σας φιλω φιλες μου και σας αγαπω!δεν σας εχω ξεχασει κι ελπιζω να καταφερνω να μπαινω απο λιγο καθε μερα κυριως βραδινε ς ωρες!

μακιααααααααααααααααααααααα απτο ζεβριδι και την ζεβρομαμα!!!

αννετακι να εισαστε καλα, καλο φθινοπωρο να εχουμε να πολλαπλασιαζομαστε πολλα πολλα μωρακια να εχουμε και υγεια.

να μου φιλησεις το μικρο φιλακια πολλα..

RPVCp3.png?gonw6PAb

γιου χουυυ.τι κανετε.εμεις τρεχουμε κ δε φτανουμεεεεε.γεννησε η αντριανη εχτες μια πανεμορφη μπουμπου 3100.ειναι μια γλυκα.η αντριανη δε,με το που τη βγαλανε απο το χειρουργεια και με ειδε,τρουγουδουσε...καποτε στη θεση μου θα ρθεις..

μια χαρα ειναι ,αερας..στο 3ωρο σηκωθηκε .

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

γιου χουυυ.τι κανετε.εμεις τρεχουμε κ δε φτανουμεεεεε.γεννησε η αντριανη εχτες μια πανεμορφη μπουμπου 3100.ειναι μια γλυκα.η αντριανη δε,με το που τη βγαλανε απο το χειρουργεια και με ειδε,τρουγουδουσε...καποτε στη θεση μου θα ρθεις..

μια χαρα ειναι ,αερας..στο 3ωρο σηκωθηκε .

τζενη μου να σας ζησει γερη και τυχερη η μπουμπου και στα δικα σου γεννητουρια τωρα φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!

RPVCp3.png?gonw6PAb

να μαι κι εγω...

τι μου κανετε κουριτσια;;;;

αντριανουλα να ζησει να ναι παντα γερο και καλοτυχο το καινουριο σου μουτρακι!

τζενακι τι εγινε;;;κοριτσακι κι εσυ;;τι εγινε καλε στο σοι;;κανενα γαμπρο θα κανετε;;;αχαχα γερα να ναι ολα τα κουκλια σας!και περαστικα στον αντρουλη σου!

κιττυ τι λεει ο γιος;;;ερωτας;;;

ξανθουλι τι μου κανεις;;;;τι λεει ο σωτηρακος;;η μικρη σου;;;

αδεφακιιιιιιι που σαι αγαπη;;;χαθηκαμε!τι λες θα πας για δευτερο;;;

εγω κοριτσια μαλλον παω για το δευτερο χωρις να μαι 100% σιγουρη αλλα εχω μια ψιλοκαθυστερηση που δεν ειχα ποτε καμια εδω και ενα 8 μηνο που εχω περιοδο απο το θηλασμο και μετα και δεν νιωθω τιποτα μα τιποτα παρα μονο μια φαγουρα στην κοιλια!θα δειξει!

αν εχω νεοτερα θα σας πω!

σας φιλω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ανδριαννή μου να σου ζήσει και η δεύτερη κοράκλα! Εύχομαι καλό σαραντισμό να έχετε και να μην σε ταλαιπωρήσει, ούτε να την ταλαιπωρήσεις καθόλου!

Τζενάκι, με το καλό και εσύ! Αλήθεια πόσα ανήψια έχεις τώρα, τα ξεχωρίζεις, ονόματα θυμάσαι; χαχαχα

φιλιά και στις υπόλοιπες, εύχομαι να περνάτε καλά!

παπάκι λες να πάμε μαζί για το δεύτερο; άντε αν όλα πάνε καλά, θα είμαστε κοντά-κοντά...και μια και είπες θηλασμό, τελικά ακόμη δεν τον σταμάτησα!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

πω ...πω....κοσμος !!!!!!!!!!

Ανδριανή , να σας ζησει η κοριτσάρα !!!

Τζενη, ερχεται η σειρα σου , θα δεις ποτε θα γεννησεις και δεν θα το πιστευεις!

Αννετάκι , τι κανετεεεεεε ? Ο Γεράσιμος ? πω...πω...θελω να σας δω ! να κανονίσουμε

Παπάκι, περιμενουμε τα ευχαριστα νεα !!! ο μικρος πως ειναι ?

Μαριάθ , με το καλο και το 2ο !!!!!!!!!!!!

Ξανθή, τι κανουν τα δικά σου θηριάκια ?

θα θελα κι εγω ενα ακομα παιδάκι , αλλα .............δύσκολο εως αδύνατο

εντωμεταξυ , ο μικρούλης ειναι πολυ κοινωνικος , παει στα παιδάκια , μικρα , μεγάλα τα χαιδεύει , τους γελάει, καλα ειναι γλυκα , στελνει φιλιά ,μας φιλαει στο μάγουλο κανονικά , και αλλα πολλά ....γενικά ειναι πολυ χαρούμενο κ γελαστό παιδάκι !

πολλά φιλιά σε όλα τα κοριτσια !!

7-4-2011

5s7mp3.png

ανδριαννή μου να σου ζήσει και η δεύτερη κοράκλα! Εύχομαι καλό σαραντισμό να έχετε και να μην σε ταλαιπωρήσει, ούτε να την ταλαιπωρήσεις καθόλου!

Τζενάκι, με το καλό και εσύ! Αλήθεια πόσα ανήψια έχεις τώρα, τα ξεχωρίζεις, ονόματα θυμάσαι; χαχαχα

φιλιά και στις υπόλοιπες, εύχομαι να περνάτε καλά!

παπάκι λες να πάμε μαζί για το δεύτερο; άντε αν όλα πάνε καλά, θα είμαστε κοντά-κοντά...και μια και είπες θηλασμό, τελικά ακόμη δεν τον σταμάτησα!

ειναι σαν να μου λες οτι δεν θυμαμαι τα ονοματα απο τα αδελφια μου επειδη εχω 8.γινεται;δεν γινεται.ολα τα θυμαμαι.αισιως εχουμε φτασει στα εννεα και ερχονται αλλα δυο το μαρτη,ενα δικο μου ενα της μικρης της αδελφης μου

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...