Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Εγώ που είχα 8 βλαστοκύστες μου έβαλαν τις δύο που δυνατές κ λογικά αυτό θα κάνουν κ σε εσενα δεν νομίζω να μπουν στην διαδικασία να σου βάλουν την 2αβ από την στιγμή που εχεισ Κ πιο καλή λογικά θα σου βάλουν την 4ββ.

Με το καλό σου εύχομαι κ να πετύχει αυτή τη φορά  ❤️❤️❤️

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

ναι μωρε και εχω παθει απο αυτα που τυχαινουν και απο αυτα που θελω να βγαλω τελος παντων θα τα καταφερω που θα μου παει

φαντασου θα παω και αυριο για δουλεια:mad:

ξερεις δεν ηθελα να αγχωθω αυτην την φορα:?

να ξεαγχωθεις,δεν εχει νοημα να εισαι στην τσιτα.εχουμε σκοπο λεμε.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να ξεαγχωθεις,δεν εχει νοημα να εισαι στην τσιτα.εχουμε σκοπο λεμε.

ναι τζενη μου εχεις δικιο τιποτα δεν αξιζει περισσοτερο

εσενα σου εχει ανοιξει η ορεξη για φαγητο?

RPVCp3.png?gonw6PAb

ναι τζενη μου εχεις δικιο τιποτα δεν αξιζει περισσοτερο

εσενα σου εχει ανοιξει η ορεξη για φαγητο?

καθολου.εχω ολη μερα αναγουλες και δεν μπορω να ευχαριστηθω τπτ.απο τα φαγητα που ετρωγα δεν τρωω ουτε τα μισα.σιχαινομαι το κρεας.τη ριγανη που υπερ αγαπουσα και την εβαζα ακομα και στη σουπα.

το μονο που ευχαριστιεμαι ειναι το μακαρονι και το αγγουρι.συνδιασμος ε;

απο κιλα δεν πρεπει να εχω παρει.ζυγιστικα και ειμαι 59.πριν μεινω εγκυος ημουν 58.50

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καθολου.εχω ολη μερα αναγουλες και δεν μπορω να ευχαριστηθω τπτ.απο τα φαγητα που ετρωγα δεν τρωω ουτε τα μισα.σιχαινομαι το κρεας.τη ριγανη που υπερ αγαπουσα και την εβαζα ακομα και στη σουπα.

το μονο που ευχαριστιεμαι ειναι το μακαρονι και το αγγουρι.συνδιασμος ε;

απο κιλα δεν πρεπει να εχω παρει.ζυγιστικα και ειμαι 59.πριν μεινω εγκυος ημουν 58.50

φοβερο ποσο αλλαζουν οι γευσεις μας?μακαρονι και αγγουρι?ιταλικα γουστα εχει το παιδι:P

η αληθεια ειναι οτι εχω ακουσει οτι ετρωγε πολυ μια γυναικα πριν την εγκυμοσυνη το συχενεται ατα την διαρκεια καποια εξηγηση θα υπαρχει

καλυτερα που δεν παιρνεις πολλα κιλα απο τωρα θα μπορεις να τρως

μετα

RPVCp3.png?gonw6PAb

φοβερο ποσο αλλαζουν οι γευσεις μας?μακαρονι και αγγουρι?ιταλικα γουστα εχει το παιδι:P

η αληθεια ειναι οτι εχω ακουσει οτι ετρωγε πολυ μια γυναικα πριν την εγκυμοσυνη το συχενεται ατα την διαρκεια καποια εξηγηση θα υπαρχει

καλυτερα που δεν παιρνεις πολλα κιλα απο τωρα θα μπορεις να τρως

μετα

η αληθεια ειναι οτι αρχισα την εγκυμοσυνη με επιπλεον κιλα.εγω παντα ημουν 52 κιλα.ευτηχως που δεν ειμαι πολυ κοντη γιατι θα εμοιαζα με μπαλα..:?

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι οτι αρχισα την εγκυμοσυνη με επιπλεον κιλα.εγω παντα ημουν 52 κιλα.ευτηχως που δεν ειμαι πολυ κοντη γιατι θα εμοιαζα με μπαλα..:?

δεν ειναι κιλα αυτα βρε τζενη μου μια χαρα εισαι και μπαλιτσα να γινεις

δεν πειραζει θα τα χασεις μετα αν και εμενα θα μου αρεσει να ειμαι σαν παπια κοντη και χοντρη χαχαχαχα..............

ξερεις αν μεινω θα προσπαθησω να το ευχαριστηθω οσο μπορω απο συναισθηματα,φαγητο τα παντα;)

RPVCp3.png?gonw6PAb

φαιη μου σαφηνω.παω να ξαπλωσω με καλει οσυζηγος.θα τα πουμε αυριο.καληνυχτα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

δεν ειναι κιλα αυτα βρε τζενη μου μια χαρα εισαι και μπαλιτσα να γινεις

δεν πειραζει θα τα χασεις μετα αν και εμενα θα μου αρεσει να ειμαι σαν παπια κοντη και χοντρη χαχαχαχα..............

ξερεις αν μεινω θα προσπαθησω να το ευχαριστηθω οσο μπορω απο συναισθηματα,φαγητο τα παντα;)

δεν λεω να κανεις και διαιτα αλλα το να μην παρεις κιλα στην εγκυμοσυνη βοηθαει και στον τοκετο.τεσπα.καληνυχτα κουκλακι

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημεραααααααααααααααααααα!!

λενακιιιιιιιιι γενναω 27/9 κ με εχει πιασει πανικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος η μαρια δεν ξεκαβαλαει απο πανω μου κ εχω πονους αλλα οταν ερχεται κοντα κ μου λεει μαμα?μαμα? μαμα?απαπαουουου χαχαχαχαχ θελω να το ρουφηξω λεμε!!!!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εσύ που ανησυχούσες να τα βλέπεις αυτά!!!

Μπράβο στο Μαράκι, να σου ζήσει αγαπημένη πάντα γερή να είναι! Και μην ανησυχείς για την μπέμπα, η καλή πεθερουλα θα σε βοηθήσει!!!

Είδα στην κεντρική σελίδα του καφέ ότι ποστάρει τελευταία κ συνειδητοποιησα πόσο μου έχεις λείψει παλιοπατρινια!!!

Καλησπέρα κορίτσια

χαχαχαχαχα η καλη η πεθερουλα που με βοηθα σε ουλα χαχαχαχαχαχααχ

εκλεισα 6 μηνες κοινης συμβιωσης δεν μπορεις να πεις εχω αντοχες ειμαι μονιμος ετσι:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:κ δεν μου μιλαει καθολου χαχαχαχαχαχαχαχ

την μικρη καθε φορα που την πλενουμε οταν την τυλιγω με την πετσετα φωναζει μαμα μου μαμα μου για να μην την παρει η γιαγια της χαχαχαχ κ φωναζει ταχα σιγα μωρη μη σου φαμε την μανα σου εσενα χαχαχαχαχαχα ζω στιγμες απειρου καλλους λεμεεεεεεεεεεεεεε

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

τι καλα δεν θα με η μονη χοντρη στην οικογενεια χαχαχαχαχαχαχαχ αη μωρη που χεις θεμα κ συ!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

φαιη μου με το καλο να αρχισεις τη νεα σου προσπαθεια κ να σου αποδωσει οσους καρπους επιθυμεις 1,2 ακομα κ 3

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ερακιιιιιιιι...βρε δεν ξεχνιεσαι εσυ.ολα καλα;

τα υπολοιπα κοριτσακια;

Τζενάκι με το καλό!!!!

Κορίτσια μην ανησυχήτε για τα κιλά της εγκυμοσύνης....χάνονται όλα...σας μιλάω εκ πείρας!!!Να τρώτε τα πάντα αλλά με μέτρο και όλα θα πάνε καλά!!!Και αν θυμάστε έχω και εκείνη τη φοβερή δίαιτα να σας στείλω που είναι κατάλληλη και για τον θηλασμό....82 κιλά ξεκίνησα....52 έφτασα σε ένα εξάμηνο...τώρα είμαι 55 και τρώω φυσιολογικά....Α και αν χρειστεί οι γοργόνες στο parents είναι πολύ καλή παρέα!!!!!!

Λοιπόν ακούστε τί έπαθα....μόλις γύρισα από το νοσοκομείο με διάστρεμμα!!!!Αυτό μου έλλειπε τώρα...Σκουντούφλησα στα σκαλάκια της πισίνας.....Τώρα να δούμε τί θα κάνουμε.....αχ και βαχ και πάλι βαχ....!!!!!!:cry::cry::cry:

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Να μαι και πάλι....Ουφ τίποτα δεν μου πάει καλά....Δεν πήραν τη μικρή στο δημόσιο σταθμό....πολύ στεναχωρήθηκα....!!!!Πού λεφτά για ιδιωτικό......ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!Είναι η δεύτερη φορά που τρώω πόρτα....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...