Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Με το καλό λοιπόν και για την δική σου εμβρυομεταφορα  να πάνε όλα καλά 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Φαίη μου εύχομαι αν πάνε όλα καλά και να είναι καρποφόρα η προσπάθειά σας!!!Με όλη μου την καρδιά!!!

Τζενάκο σε τρέλανε η Ελένη;;;;χαχαχα σφαίρα πάει

ασε..τι να σου λεω..δεν υπαρχει...

τι κανεις εσυ.

φαιη το λαπ τοπ κολλαει,γιαυτο αργω να σου απαντησω

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια αποχωρω για σημερα ομως αυριο θα ξαναμπω καποια στιγμη ελπιζω να ξεκινησουμε παλι να τα λεμε καθημερινα μου λειπει αυτο!!

παω να ντυθω να βαλω τα καλα μου εχω βραδινη εξοδο!!!!

καλυνηχτα σας πολλααααααααααααα φιλιαααααααααα!!

μουτς ματς!!

RPVCp3.png?gonw6PAb

καλα μην αγχωνεσαι γι αυτο ουτως η αλλως αυτο ειναι γενικο προβλημα

εσυ να προσπαθεις να μην αγχωνεσαι κα να μην κουραζεσαι

ο αντρας σου πως αισθανεται?θα εχει χαζεψει?

οτι εχει χαζεψει ειναι γεγονος.μου φιλαει συνεχεια την κοιλια.εν τω μεταξυ λιγο το πρησιμο,λιγο που αρχισε να φουσκωνει φαινομαι λες και ειμαι 5 μηνων

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εδώ γίνεται χαμός τρέχουν παίζουν τσακώνονται κλαινε σηκώνονται συνεχίζουν το σπίτι βομβαρδισμένο και ας μαζεύω όλη την ημέρα μια ευτυχία σου λέω...Χαχαχα δεν βαριέσαι θα μεγαλώσουν που θα πάει

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κοριτσια αποχωρω για σημερα ομως αυριο θα ξαναμπω καποια στιγμη ελπιζω να ξεκινησουμε παλι να τα λεμε καθημερινα μου λειπει αυτο!!

παω να ντυθω να βαλω τα καλα μου εχω βραδινη εξοδο!!!!

καλυνηχτα σας πολλααααααααααααα φιλιαααααααααα!!

μουτς ματς!!

καλα να περασεις.πιες και για μενα ενα ποτο.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

οτι εχει χαζεψει ειναι γεγονος.μου φιλαει συνεχεια την κοιλια.εν τω μεταξυ λιγο το πρησιμο,λιγο που αρχισε να φουσκωνει φαινομαι λες και ειμαι 5 μηνων

χαχαχα!!!!!!!!!!!!που να σου ανοιξει και η ορεξη δηλαδη:P

καλα τι γλυκος ο αντρας σου να ναι καλα

φιλακια τζενουλα μου μπες αυριο να τα ξαναπουμε:P

καλυνηχτα και στο μιτσο σου!!:P

RPVCp3.png?gonw6PAb

εδώ γίνεται χαμός τρέχουν παίζουν τσακώνονται κλαινε σηκώνονται συνεχίζουν το σπίτι βομβαρδισμένο και ας μαζεύω όλη την ημέρα μια ευτυχία σου λέω...Χαχαχα δεν βαριέσαι θα μεγαλώσουν που θα πάει

σε γυμναζουν ξανθη χαχα!!!!!!!!!!!ας ειναι καλα και δεν πειραζει;)

καλυνηχτα φιλακια!!

RPVCp3.png?gonw6PAb

αυτο ειναι ευτυχια ρε κοπελια..

οσο για το σπιτι δεν κανεις τπτ..της ρουλας το σπιτι βρισκεται σε μια γενικη συγχυση κιας μαζευει ολη μερα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

τα λεμε φαιη..

ξανθουλα βγαινω.παω να ξαπλωσω.το λαπ τοπ μου εχει σπασει τα νευρα.εχει χαλασει η οθονη και σβηνει οποτε του καπνισει και ξαναανοιγει οπτε του καπνισει..

καληνυχτουδια

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κορίτσια με θυμάστε;;;;; Πάει πολύς καιρός.....Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πια ελέυθερο χρόνο και γι αυτό έχω εξαφανιστεί... Δεν έχω παρακολουθήσει τις συζητήσεις σας και δεν γνωρίζω καθόλου τα νέα σας...Ελπίζω να είσαστε όλες καλά...Εμείς έχουμε κάποιες δυσκολίες όπως όλος ο κόσμος αλλά προσπαθούμε να τις ξεπεράσουμε....Από φέτος θα αλλάξουν πολλά και αποφάσισα να επιστρέψω και στο γραφείο πιο δυναμικά....!!!!Έτσι εκτός από μαμά, σύζυγος και νοικοκυρά θα είμαι πλέον και εργαζόμενη γυναίκα.....Ελπίζω να τα καταφέρω!!!!!Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!Η αλήθεια είναι ότι πάντα θυμάμαι και πάντα λέω σε όλους πόσο πολύ με βοηθήσατε σε όλα τα δύσκολα...!!!!Να είσαστε καλά!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

εσενα δεν θα θμομαστε βρε ερι?κ εμεις χαθηκαμε περα απο τα παιδια στην ζωη μας μπηκαν κ πολλα ποβληματα κ ολοι προσπαθομε να τα ξεπεασουμε κ να ανταπεξελθουμε

εσυ γυριζεις στην δουλεια(που μια χαα θα τα καταφερεις ασε που θα σου κανει κ καλο ) εγω αφησα το σπιτακι μου κ μενω στην πεθερα μου ολοι παλευουμε

εγω κοντευω να γεννησω κ φοβαμαι την καισαρικη περισσοτερο κ απο την πρωτη φορα να το κρατησω μεσα μου ομως δεν γινεται.

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Χαίρομαι που δεν με έχετε ξεχάσει.....:D:D:D

Τα έμαθα τα νέα σας από τη Μανού.....!!!!!Πολύ χάρηκα!!!!!!Εύχαμαι με το καλό και στις δύο σας!!!

Όσο για τον φόβο που έχεις...σε καταλαβαίνω αλλά δεν υπάρχει λόγος...Να σου θυμίσω ότι η ευτυχία που νοιώθεις είναι τόσο μεγάλη και έντονη που επισκιάζει τα πάντα!!!!!Αυτό να σκέφτεσαι!!!!Όλα θα πάνε τέλεια!!!!Ετοιμάσου να ξαναζήσεις εκέινες τις μαγικές στιγμές και πάντα να έχεις στο μυαλό σου ότι όποιος μπορεί να ζήσει αυτές τις στιγμές είναι ευλογημένος και πολύ πολύ τυχερός.....!!!!!

Ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά από εδώ και πέρα...Τώρα είμαι στη δουλειά και δεν έχει κίνηση ( δύστυχώς:(:(:() γι αυτό μιλάω με άνεση.....

Μακάρι να έρθει κόσμος και ας μην μου μέινει ελέυθερο ούτε δευτερόλεπτο!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...