Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , kate82 είπε:

Δηλαδή επιλέγουν οκ κατάλαβα, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου βάλανε την προηγούμενη φορά την 4ββ και με βάλανε 3αβ ,θα το κάνω ερωτησουλα αυτό 

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου ερώτηση, 10 Ιανουαρίου έχω ραντεβού για να δούμε τ επόμενα βήματα για την επόμενη εμβρυομεταφορα  μιας και αυτήν δεν προχώρησε, έχω 4ββ 3αβ 2αβ βλαστοκυστες 5 ημερών που περιμένουν, μπορώ να επιλέξω ποια θα βάλω ή όχι???έχετε κάποιο τίπ να προτείνετε ή κάποια ερώτηση που μπορώ να κάνω στον γιατρό?

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

2 ώρες πρίν, dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίη τι κάνεις;;;το έχουμε ψιλοπαρατήσει το καφέ όπως διαπιστώνεις...Καλά είσαι;;;Εσύ με το αγγελούδι σου είσαι στη φώτο τα κατάφερες;Πες μας νέα σου

ξανθη μου τι κανεις?τα μικρα σου?

δεν ειμαι εγω στην φωτο για γουρι την εχω ελπιζω να μαι δω ετσι συντομα.

χαρηκα πολυ με τα νεα της τζενης.εγω θα ξανακανω προσπαθεια

εξωσωματικης συντομα ελπιζω πετυχημενη αυτη την φορα.

μου λειπετε.........;)

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

τζενουλα μου ναι εδω ειμαι

τι κανεις ζουζουνα?το μπιζελακι σου?:P

καλα ειμαι και το μπιζελι μου επισης καλα.ειμαι οοοολη μερα..κααααθε μερα με μια μονιμη ναυτια να το πω,αναγουλα να το πω.μου δηλωνει καθε λεπτο της ημερας την παρουσια του.εσυ τι κανεις.τα δικα σου τα νεα θελω να μαθω.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλα ειμαι και το μπιζελι μου επισης καλα.ειμαι οοοολη μερα..κααααθε μερα με μια μονιμη ναυτια να το πω,αναγουλα να το πω.μου δηλωνει καθε λεπτο της ημερας την παρουσια του.εσυ τι κανεις.τα δικα σου τα νεα θελω να μαθω.

πολυ χαιρομαι που σε βρισκω επιτελους να τα πουμε,πρωτα απ'ολα χαρηκα πολυ για σενα με το καλο ολα να πανε καλα να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.

εγω θα κανω το σεπτεμβριο πρωτα ο θεος την δευτερη προσπαθεια εξωσωματικης και ελπιζω αυτην την φορα να πανε ολα καλα και να σου κανω παρεα εγκυουλα και εγω:Pκατα τα αλλα καλα ειμαι ενθουσιασμενη νιωθω αλλα θελω να ειμαι και συγκρατημενη.

RPVCp3.png?gonw6PAb

πολυ χαιρομαι που σε βρισκω επιτελους να τα πουμε,πρωτα απ'ολα χαρηκα πολυ για σενα με το καλο ολα να πανε καλα να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.

εγω θα κανω το σεπτεμβριο πρωτα ο θεος την δευτερη προσπαθεια εξωσωματικης και ελπιζω αυτην την φορα να πανε ολα καλα και να σου κανω παρεα εγκυουλα και εγω:Pκατα τα αλλα καλα ειμαι ενθουσιασμενη νιωθω αλλα θελω να ειμαι και συγκρατημενη.

αχ.ο Σεπτεμβρης ειναι κοντα.τελεια θα ειναι να ειμαστε μαζι.θα προσευχηθω για σενα φαιη.και στο κατω κατω..αφου θα στο δωσει ,γιατι να στο αργει.

οσο για μενα.η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω ακομα να το πιστεψω.νομιζω οτι θα σηκωθω ενα πρωι και θα ειναι ολα ενα ονειρο.σε μια εβδομαδα εχω την αυχενικη

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αχ.ο Σεπτεμβρης ειναι κοντα.τελεια θα ειναι να ειμαστε μαζι.θα προσευχηθω για σενα φαιη.και στο κατω κατω..αφου θα στο δωσει ,γιατι να στο αργει.

οσο για μενα.η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω ακομα να το πιστεψω.νομιζω οτι θα σηκωθω ενα πρωι και θα ειναι ολα ενα ονειρο.σε μια εβδομαδα εχω την αυχενικη

σε ευχαριστω τζενη μου για τις ευχες σου να σαι καλα

εσυ να ευχαριστηθεις ολες τις στιγμες της εγκυμοσυνης σου και ολα θα πανε καλα. οι αδερφες σου τι κανουν?ειναι και αυτες χαζοθειες απο τωρα?:P:p

RPVCp3.png?gonw6PAb

σε ευχαριστω τζενη μου για τις ευχες σου να σαι καλα

εσυ να ευχαριστηθεις ολες τις στιγμες της εγκυμοσυνης σου και ολα θα πανε καλα. οι αδερφες σου τι κανουν?ειναι και αυτες χαζοθειες απο τωρα?:P:p

μια χαρα ειναι.η αντριανη γενναει σε ενα μηνα.η ρουλα μια χαρα κ αυτη και το ζουζουνελι της.πηγα 3 μερες.μιλαμε δεν παιζεται η μικρη.τους κανει απο τωρα οτι θελει.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

μια χαρα ειναι.η αντριανη γενναει σε ενα μηνα.η ρουλα μια χαρα κ αυτη και το ζουζουνελι της.πηγα 3 μερες.μιλαμε δεν παιζεται η μικρη.τους κανει απο τωρα οτι θελει.

χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!το ζουζουνελι θα ναι ολα τα λεφτα να ναι καλα

και η ανδριανη με το καλο να παρει το μωρακι της αγκαλια

να μου τις φιλησεις και τις τρεις

εσυ στο μαγαζι πας τωρα?η ξεκουραζεσαι?

RPVCp3.png?gonw6PAb

χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!το ζουζουνελι θα ναι ολα τα λεφτα να ναι καλα

και η ανδριανη με το καλο να παρει το μωρακι της αγκαλια

να μου τις φιλησεις και τις τρεις

εσυ στο μαγαζι πας τωρα?η ξεκουραζεσαι?

παω ρε φαιη.δεν εχω το προνομιο να καθομαι.και εδω και 10 μερες μου την κοπανησε και η μανουλα μου.πηγε στο χωριο,και καθεται ο αντρας μου τα απογευματα.θα ξεκουραστω μια και καλη,οταν θα το κλεισω.ετσι κ αλλιως χαλλια παει..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

παω ρε φαιη.δεν εχω το προνομιο να καθομαι.και εδω και 10 μερες μου την κοπανησε και η μανουλα μου.πηγε στο χωριο,και καθεται ο αντρας μου τα απογευματα.θα ξεκουραστω μια και καλη,οταν θα το κλεισω.ετσι κ αλλιως χαλλια παει..

καλα μην αγχωνεσαι γι αυτο ουτως η αλλως αυτο ειναι γενικο προβλημα

εσυ να προσπαθεις να μην αγχωνεσαι κα να μην κουραζεσαι

ο αντρας σου πως αισθανεται?θα εχει χαζεψει?

RPVCp3.png?gonw6PAb

Φαίη μου εύχομαι αν πάνε όλα καλά και να είναι καρποφόρα η προσπάθειά σας!!!Με όλη μου την καρδιά!!!

Τζενάκο σε τρέλανε η Ελένη;;;;χαχαχα σφαίρα πάει

ξανθη μου σε ευχαριστω πολυ να χαιρεσαι και εσυ την οικογενεια σου να ειστε καλα.η τζενη κανει πρακτικη:Pχαχαχα!!!!!!!!!!!

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...