Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

εδω ειμαι καλε εγω..δεν με βλεπεις ολοκληρο φαντασμα..:roll:

εσυ πως εισαι;

μολις τελειωσα σιδερο.εκανα ενα μπανιο και χαλαρωνω..

τζενη να μου γραψεις τι ωρες μπαινεις:Pυπνοβατης εισαι χαχαχα!!!!!!!!!

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κουκλες!!!!

Τι κανετε? Εγω τα εχω παιξει αυτην την μικρη δεν την προλαβαινω πουθενατα εχω δει ολα....

Ξανθουλα εχε τον νου σου κατι θα λαβεις αυτες τις μερες..... Επιτελους μετα απο ενα χρονο...χαχαχαχαχαχα

Τι ευχαριστεις καλε????? Δεν λες που το θυμηθηκε η Εβελινα εχθες που πηγα στα Ελτα και το πηρα γιατι εγω παλι θα το ξεχναγα.....χαχαχαχαχα

Η Αγγελινα περπατησε κιολας???? Σιδερενια να ειναι σαν την Κατερινα μου 9,5 μηνων περπατησε και τωρα δεν μας πιανει κανεις.... Το προβλημα ειναι με μια φιλη της που οταν ειναι μαζι η δικια μου τρεχει και αυτη γκρινιαζει γιατι τωρα χαζοπερπαταει..... Πεφτει πολυ γελιο με τα μικρα...

Διαφημίσεις

Ναι Αννούλα και εμένα και τα 2 περπάτησαν από νωρίς ο Σωτήρης 9 μηνών και 3 ημερών και η Αγγελίνα 9 μηνών και 9 ημερών....Βιάζονται να φύγουν τι να πω.....χαχαχα απλά τώρα είναι ζόρι γιατί δεν κάθεται με τίποτα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ναι Αννούλα και εμένα και τα 2 περπάτησαν από νωρίς ο Σωτήρης 9 μηνών και 3 ημερών και η Αγγελίνα 9 μηνών και 9 ημερών....Βιάζονται να φύγουν τι να πω.....χαχαχα απλά τώρα είναι ζόρι γιατί δεν κάθεται με τίποτα...

Ασε Ξανθη μου δεν στεκοντε πουθενα εμενα δεν ειναι και του υπνου πολυ.... Αργει να κοιμηθει το βραδυ, ξυπναει νωρις το πρωι και ολη την μερα ζητημα αν κοιμαται 1 ωρα εχω αναγκη απο υπνοοοοοοο και ξεκουραση αχ να παω στην μανουλα μου σε κανα δυο βδομαδες να εχω μια βοηθεια εστω

Αννούλα παραλάβαμε και τρελάθηκα...Η ζωγραφιά τέλεια θα την βάλω στο βιβλίο αναμνήσεων και το δαχτυλίδι σούπερ έχουμε και βραχιόλι και σκουλαρίκια πασχαλίτσα και θα πάει σετ...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αννούλα παραλάβαμε και τρελάθηκα...Η ζωγραφιά τέλεια θα την βάλω στο βιβλίο αναμνήσεων και το δαχτυλίδι σούπερ έχουμε και βραχιόλι και σκουλαρίκια πασχαλίτσα και θα πάει σετ...

χαχαχα λες και το ξερε ο αντρας μου γιατι αυτος το πηρε απο τα αφορολογητα εχει και το κουτακι του απλα στο εστηλα ετσι για να μην φαινεται τι ειναι..... Οποτε ετοιμο το σετακι.... Να το χαρειτε!!!!!

Διαφημίσεις

που ειστε τσουπρεεεεεεεεςςςςςςς

δεν αντεχεται το γιουρο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενακιιιιι εγω την εχω γλυτωσει μαζευοντε στο γραφειο και το βλεπουν γιατι εδω δεν τους αφηνει η μικρη με τιποτα....χαχαχαχαχαχα... Να στην στηλω?????

Ξανθη μου δεν ξερω τι ζωγραφια σου εβαλε γιατι δεν με αφηνε καν να την δω..... Το μονο που της ειπα ειναι γιατι δεν την εκανε σε ασπρο χαρτι και η απαντηση της ηταν τρελη..... "Καλα ρε μαμα δεν ξερεις οτι το ριγε ειναι στην μοδα???"

Πες μου τι να της ελεγα????

Κοριτσάρες μου..................

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ γέννησα την Δευτέρα 11/6!!!!

Να τα πάρω από την αρχή?Ας προσπαθήσω όσο προλαβαίνω......

Δευτέρα πρωί πρωί είμαστε στο Γαία.Με ετοιμάζουν και μου χορηγούν τα υλικά για την πρόκληση Στις 08:20....Μπήκα με διαστολή 3!!!Στις 9 παρά δέκα μου σπάει ο γιατρός τα νερά και πηγαίνουμε στην αίθουσα τοκετού...Εκεί μένω κολλημένη σε διαστολή 4 μέχρι και τις 11:35!!!!Έκανα εννοείται επισκληρίδιο αλλά οι τεχνικοί είναι ανυπόφοροι!!!!

Εκείνη την ώρα και αφού βεβαιώνεται πως είμαι ακόμα με 4 λέω του άντρα μου να πάει για λιγάκι έξω να χαλαρώσει,να κάνει και ένα τσιγάρο και να πει στην μαμά μου Όλα καλά...

Ε ξαφνικά νιώθω μια πίεση και με εξετάζει η προϊσταμένη μαία και μου λέει 7-8 σε 10 λεπτά γεννάς!!!!Εγώ κάνω 2 λεπτά να το συνειδητοποιήσω καθώς δε το πίστευα.....Τότε λέω να φωνάξουν τον άντρα μου!!!!Ε μέχρι να ανέβει,να ντυθεί εγώ ήθελα να σπρώξω και κρατήθηκα φωνάζοντας το όνομα του άντρα μου!!!Με το που τον είδα(ίσα που πρόλαβε ο γιατρός να με σκίσει)σπρώχνω 2 φορές και αυτό ήταν!!!ΓΕΝΝΗΣΑ!!!!

Τελικά η Σταχτοπούτα ήταν περιτυλιγμένη με τον λώρο γιαυτό και καθυστέρησα να γεννήσω!!!

Βγήκε 3280 γρ και 51 εκ!!!Είναι τόσο μικρούλα και με πολύ πολύ μικρά πατουσίνια σαν κανονική Σταχτοπούτα!!!Τα ματάκια της είναι γκρί και είναι μια κούκλα ίδια ο Γιάννος στον πιο μινιατούρα!!!!

Τελικά καθίσαμε μια μέρα παραπάνω λόγω ίκτερου (ήθελε σολάριουμ η Σταχτοπούτα)και στον γυρισμό έγιναν τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Ο Γιάννος με το που την είδε τρελάθηκε!!!ήθελε να την φιλάει και είναι συνέχεια μαζί μου!!!της τραγουδάει και της χορεύει και είναι μια γλύκα......

Το καλύτερο όμως είναι οι ταυτόχρονοι θηλασμοί με τους οποίους τα μάτια μου γεμίζουν δάκρυα και η χαρά μου είναι ανεκδιήγητη...

ΑΑΑ μέσα σε 5 μέρες ο Γιάννος έχει ψηλώσει πολύ,έχει μεγαλώσει απίστευτα....

Μέσα στην κλινική είμαστε διάσημοι λόγω του ότι η Σταχτοπούτα βρήκε έτοιμο γάλα!!!!!!

όσο αφορά την γέννα στο συγκεκριμένο μαιευτήριο είναι τα καλύτερα για το προσωπικό.....Κάναμε ρουμινγκ ιν και όλο το προσωπικό επιδιώκει τον αποκλειστικό θηλασμό.....Ακόμα και την βραδιά που έκανε φωτοθεραπεία με το που ξύπναγε μου την έφερναν στο δωμάτιο για θηλασμό.....

Σας φιλώ γλυκά όλες και εύχομαι πρώτα στς εγκυούλες μας με το καλό και σύντομανα γεμίσουμε και άλλες κοιλίτσες...Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μς και να είναι γερά!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Στελλιτσα μου να σου ζησει και απο εδω η σταχτοπουτα σου!!!!! Αχ φανταζομαι ευτυχια οταν τα εχεις και τα δυο αγκαλια!!!!!! Να τα χαιρεσαι και να τα βλεπεις να μεγαλωνουν γερα και ευτυχισμενα!!!!

Οσο για την γεννα τι να πω??? Η μικρη απλα εδειξε χαρακτηρα θα τον τρεχει τον μπαμπα.... Ετσι ειναι οι κορες....

Παντως στο Γαια ειχα μεινει και εγω πολυ ευχαριστημενη με τις κοπελες και εχουν φοβερες μαιες που ασχολουντε αποκλειστηκα με τον θηλασμο... Εγω το λεω πως αυτες με εκαναν και δεν τα παρατησα γιατι η Κατερινουλα ηταν πολυ μικρη και δεν επιανε ευκολα κουραζοταν και κοιμοτανε συνεχεια... Και εγω την μικρη την ειχα στο δωματιο και οι κοπελες δεν εφεραν ουτε μια φορα μπουκαλι...

Αχ βρε Στελλα με εκανες να θυμηθω τα δικα μου και με πηραν τα ζουμια.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...