Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Τζενακι μου να τα εκατοστησεις!!!!! Να εισαι χιλιοχρονη και απο εδω και περα να υπαρχει μονο ευτυχια και υγεια στην ζωη σου!!!! Συντομα να εχεις αγκαλια αυτο που τοσο ποθεις!!!!!

Αστα σε καταλαβαινω απολυτα το ειχαν παθει η Εβελινα με τον Θαναση αυτο και ειχα πλυνει μεχρι και τους τοιχους... Μονο εγω η χοντροπετση δεν ειχα παθει τιποτα.....χαχαχαχαχαχα

Οσο για το μικροβιακη θα φυγει δεν ειναι στο χερι του..... Ελα να κανουμε παρεα καλε εγω εχω κολπιτιδα... Επισης στην δεξια ωοθηκη μετρησαμε με τον γιατρο 19 μικρες κυστουλες οποτε περιμενω να αδιαθετησω και ξεκιναω θεραπεια.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια πως ειστε?ευγενια ξεχασα να σε παρω τηλ να σου ευχηθω γιατι απο χθες το απογευματακι ειμαι σε αναμενα καρβουνα η μαρια εκει που καναμε το εμβολιο της ανεμοβλογιας 12 μερες μετα εμφανισε εξανθημα με φυσαλιδες που εχουν υγρο ,μου ειχε πει αν δω σπυρακι στο σημειο της ενεσης να μην την πλησιασω καν αλλα για 2 μερες οχι μετα απο 12 την πηγα σημερα το πρωι την ειδε κ οντως ειναι ανεμοβλογιας κ τρεχω κ δεν φτανω πηγα εκανα να δω αν εχω αντισωματα αλλα ο μικροβιολογος μου ειπε οτι κ ας την εχω ξαναπερασει μπορει να ξανανοσησω γαμω την τρελα μου η παιδιατρος προσπαθησε να με καθησυχασει ο γυναικολογος μου ειπε οτι ο κυνδινος απο εμβολιο ειναι πολυ μικρος κ μικροτερος αν εχω ηδη αντισωματα κ να παω σε μια εβδομαδα να ξανακανω εξεταση τα χω παιξει η ανεμοβλογια στην εγκυμοσυνη ειναι πολυ σοβαρη σκατα σκατα σκατα δδεν μπορω να παρω την μικρη αγκαλια κ αυτη με βλεπει κ κλαιει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ανδριανουλα μου τα παιδια μπορει να βγαλουν σπυρακια και 1 μηνα μετα το εμβολιο χωρις αυτο να σημαινει οτι νοσει αφου ο ιος του εμβολιου δεν ειναι 100% ενεργος. Επισης ειναι παρα πολυ σπανιο να κολλησεις απο εμβολιο. Στα λεω γιατι τα περασα στην δευτερη εγκυμοσυνη που ημουν και στο πρωτο τριμηνο. Καλα εκανες και πηγες για εξετασεις και να ξαναπας αλλα μην φοβασαι ολα καλα θα πανε... Περαστικα στην μικρουλα σου και υπομονη....

Τωρα ξαναμπηκα κοιμησα την μικρη μου....

Καλε εχθες τι ηταν να μιλησουμε για σπυρακια μου ηρθε η μεγαλη σημερα απο το σχολειο γεματη την ειδε η γιατρος κατι την περπατησε λεει.......ντοινκ

Διαφημίσεις

Τωρα ξαναμπηκα κοιμησα την μικρη μου....

Καλε εχθες τι ηταν να μιλησουμε για σπυρακια μου ηρθε η μεγαλη σημερα απο το σχολειο γεματη την ειδε η γιατρος κατι την περπατησε λεει.......ντοινκ

εξκιουζμι:confused:

τα σπυρακια εχουν φυγει;φαντασου εγω ακομα εχω σημαδια..

οτι δεν συντονιζομαστε..δεν συντονιζομαστε...:rolleyes:

ειδα που δεν απαντησες αμεσως και νομιζα οτι βγηκες

εψαχνα στο νετ σχετικα με αυτο το μικροβιο που μου βρηκε ο ντοκτορ

candida ,καπως ετσι το ειπε..τεσπα..θα τα πουμε αυριο κουκλα.καληνυχτα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εγω σημερα τελειωσα με τα χαπια και μετα απο 10 μερες ξανα εξετασεις να δουμε αν εφυγε το μικροβιο....

εμενα σημερα ειναι η 4η μερα.αλλες 3 μου εμειναν.

το κακο ειναι οτι δεν εχει...''κοκο''..απο Δευτερα και βλεπουμε..:(παει κ αυτος ο μηνας..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

εμενα σημερα ειναι η 4η μερα.αλλες 3 μου εμειναν.

το κακο ειναι οτι δεν εχει...''κοκο''..απο Δευτερα και βλεπουμε..:(παει κ αυτος ο μηνας..

Μην στεναχωριεσαι βρε θα καθαρησεις και μετα δωστου να καταλαβει... Εμενα πηρε αντιβιωση και ο αντρας μου μηπως μου το κολησε αυτος το μικροβιο.... Οσο για κοκο το χουμε ξεχασει τι ειναι αυτο?????Εγω το χω ξεχασει απο καθε αποψη αφου κανω και διαιτα και δεν θα με χαλαγε και λιγη σοκολατιτσα.......

Κοριτσια μουυ..............

Σας γραφω και τρεμω ακομα ολοκληρη απο αυτο που παθαμε παλι σημερα το πρωι...

Τοσες μερες την προσεχω τη μικρουλα γιατι σας ειπα πως μου επεσε κατω 2 φορες κ χτυπησε και φοβομουν πολυ...τοσο πολυ που δεν την αφηνα να περπαταει μονη της.ειμαι ολη μερα απο πισω της κ την κραταω απο την μπλουζα για να μην μου ξανα πεσει..:?

Σημερα που λετε, μιας κ ειχε ωραια μερα ειπα να την παω βολτα.

Την ετοιμασα και πηγαμε στο υπνοδωματιο μου να ντυθω και εγω.

Την εβαλα μεσα στη μεση του κρεββατιου ξαπλωμενη.

Γυρισα πισω να παρω την μπλουζα μου απο τη συρταριερα, η συρταριερα εντομεταξυ ειναι σχεδον κολλητη με το κρεββατι.

Ενα δευτερολεπτο γυρισα κοριτσια!!!Μονο ενα..Και ακουω ενα μπαμ!!!:|

Γυρναω και την βλεπω ανασκελα στο πατωμα!Ευτυχως Θεε μου που ειναι παρκε κατω κ οχι πλακακι!

Την περνω πανω μου.Αυτη εκλαιγε ασταματητα.Την κοιταω στο προσωπο..και ηταν μες τα αιματα!!!

Το αιμα ετρεχε κανα μισαωρο απο το στομα..εγω ετρεμα και εκλαιγα μαζι της.

Νομιζα πως εσπασε τα δοντια της.Δεν ηξερα τι επαθε.Εκλαιγε γοερα και δεν με αφηνε να δω..

Της εβαζα συνεχεια νερο να καθαρισουν τα αιματα.Με τα πολλα την ηρεμησα.

Τα ουλα της ειναι κοκκινα,ματωμενα,πρησμενα..

Και νομιζω πως στραβωσε το μπροστινο πανω δοντι.Φαινεται στραβο...:(:(

Τωρα κοιματε η καημενουλα μου..

Τα βαζω με τον εαυτο μου.

Αλλα πως τα καταφερετε βρε παιδι μου σε ενα δευτερολεπτο να πεσει?Ποση φορα πηρε?Και αφου την βρηκα ανασκελα, πως χτυπησαν τα δοντια της?Ενα σωρο ερωτηματικα στο μυαλο μου..

Τρεμω ακομα σας λεω..Θα την βλεπουν και οι αλλοι και θα λενε τι μανα ειμαι που την αφηνω και χτυπαει συνεχεια!Που να ξεραν οτι ολη μερα ειμαι απο πισω της και η μεση μου με εχει πεθανει...

αχχχ για ενα δευτερολεπτο τωρα ολα αυτα..

Να προσεχετε κοριτσια ολες και τον εαυτο σας και πανω απο ολα τα παιδακια σας..

φιλια.

• 2 εβδομάδες μετά...
κοριτσια τι κανετε?που ειστε ολες?????

εδω ειμαι καλε εγω..δεν με βλεπεις ολοκληρο φαντασμα..:roll:

εσυ πως εισαι;

μολις τελειωσα σιδερο.εκανα ενα μπανιο και χαλαρωνω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...