Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαιη μου τι κανεις?

Ασε εχουμε χαθει ολες

αννα μου καλα εισαι τα μιτσα σου?

εγω καλα πολυ δουλεια τετοια εποχη με ολα τα επακολουθα της οικονομικης κρισης.

αννα πρεπει να συνχρονιστουμε ολες λιγο εχουμε καιρο να τα πουμε

ειδικα εγω με ολες σας

RPVCp3.png?gonw6PAb

Καλα ειμαι προσπαθω δηλαδη με κατι κυστες που μου εχουν βγει μετα την εγκυμοσυνη θα ξεκινησω θεραπεια τωρα αλλα εχω και κυστιτιδα και τρεχω να διωρθωσω το ενα για να φτιαξω και το αλλο... Σε δουλειες να βρισκομαστε....

Οι μικρες μια χαρα με εχουν βγαλει νοκ αουτ ειδηκα η μπουμπου ειναι πολυ ζωηρη....

Εσυ σε τι φαση εισαι?

πιστευω οτι οταν δουν κινηση ολες θα μπουν αυριο οποτε να κλεισουμε ραντεβου

θα μπω αυριο μεσ της τρεις μετα την δουλεια.εγινε?

Μπα δεν το βλεπω Φαιη ειναι η ωρα που τα βαζω για υπνο και γενικα καθολη την ημερα δεν μπαινω δεν προλαβαινω να μπω δηλαδη....

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι προσπαθω δηλαδη με κατι κυστες που μου εχουν βγει μετα την εγκυμοσυνη θα ξεκινησω θεραπεια τωρα αλλα εχω και κυστιτιδα και τρεχω να διωρθωσω το ενα για να φτιαξω και το αλλο... Σε δουλειες να βρισκομαστε....

Οι μικρες μια χαρα με εχουν βγαλει νοκ αουτ ειδηκα η μπουμπου ειναι πολυ ζωηρη....

Εσυ σε τι φαση εισαι?

περαστικα σου θα περασει αυτο με τις κυστες

να τις χαιρεσαι να ειναι καλα η μικρη σαν δευτερο παιδι σου κανει γυμναστικη

εγω ειχα μπει σε διαδικασια εξωσωματικης εκανα πρωτη προσπαθεια που δεν πετυχε και θα παω για δευτερη προσπαθεια μαλλον απο τον αυγουστο και μετα

RPVCp3.png?gonw6PAb

φαιη μου σορυ αλλα ξυπνησε η μικρη για γαλα....

Σου ευχομαι καλη επιτυχια να εχεις και συντομα να μας ανακοινωνεις χαρουμενα νεα!!!!

ευχαριστω αννα μου να εισαι καλα καλη ορεξη στην μικρη σου:P

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

καλησπερα και χρονια πολλα στις μανουλες..

φαιη και αννουλα θα προσπαθησω να μπαινω πιο συχνα..

φιλακια σε ολες..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κοριτσια μουυυ!!!!

Ειστε οολες καλα????

Χαθηκα και εγω γιατι εχω πολυ τρεξιμο με το σπιτι....

Περασε και η βαφτιση,, ολα πηγαν τελεια και αρεσε σε ολους πααααρα πολυ!!!:D

Η μικρουλα μου περπαταει και ολο ζημιες κανει.. χτυπαει κι ολας γιατι δεν την προλαβαινω και φοβαμαι πραγματικα πολυ..γι`αυτο δεν μπαινω βασικα, γιατι την κυνηγαω ολη την ωρα !!!!:shock:

Χριστιαννα μου δεν ειναι τιποτα θα τα συνηθησεις τα πεσιματα..... Τρεχετε και εσεις τωρα....Εγω που τρεχω 3 μηνες τωρα τι να πω???? Για να ξεστρωσω να φανταστητε θαπαρω γυναικα και εγω θα παρω την μικρη και θα φυγουμε απο το σπιτι γιατι δουλεια δεν γινεται....

καλησπερα κουκλες τι κανετε;πηρα τα αποτελεσματα της καλλιεργειας τηλεφωνικα και αυριο θα τις παρω και στα χερια μου.ενα βακτηριο μου βρηκε.

πηρα μια κολπικη κρεμα ,κλιμισεν ,τη βαζω καθε βραδυ για 7 μερες.

αααααα σημερα γινομαι 32 Μαιων..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Χριστιαννα μου δεν ειναι τιποτα θα τα συνηθησεις τα πεσιματα..... Τρεχετε και εσεις τωρα....Εγω που τρεχω 3 μηνες τωρα τι να πω???? Για να ξεστρωσω να φανταστητε θαπαρω γυναικα και εγω θα παρω την μικρη και θα φυγουμε απο το σπιτι γιατι δουλεια δεν γινεται....

εγω σας ειπα τι επαθα;

την πρωτομαγια πηγαμε στο δασος της καλογριας για πικ νικ οικογενειακως[το παπι ξερει που ειναι]

την αλλη μερα να με εχει πιασει μια φαγουρα αλλο πραγμα.λεω απτα δεντρα ειναι θα περασει.μετα απο 2 μερες αρχισα να βγαζω κατι σπυρια .περνω τηλ τον δερματολογο αλλα δεν μπορουσε να με δει,ηταν εκτος πατρων.παρε μια φουσικορτ μου λεει και ελα δευτερα να σε δω.παω τη δευερα και τι μου λεει;κατι σε περπατησε και σε τσιμπησε...ανατριχιασαν μεχρι και οι πατουσες μου:shock:.

την αλλη μερα μου λεει ο θοδωρης εβγαλα κ γω..τον περνω τηλ και μου λεει οτι σας τσιμπησε ειναι ακομα στο σπιτι.σηκωστε και ξεστρωστε και πλυντε τα ΠΑΝΤΑ...μπορεις να φανταστεις πως ενιωσα;

κ ακομα τρεχω.10 μερες πλενω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...