Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Ηρθα κι εγω μια σταλα να σας πω τα νεα!εκανα λαπαροσκοπηση τελικα το Σαββατο και μου αφαιρεσαν δυστυχως και τις 2 σαλπιγγες γιατι ηταν σε πολυ ασχημη κατασταση.τωρα αναρρωνω σιγα σιγα κι ετοιμαζομαι για νεα πλανα!φιλια κοπελιες

γιωργια μου σιδερενια και περαστικα!

η κατασταση στις σαλπιγγες ηταν η αιτια?

τεσπα να σκεφτεσαι οτι προεχει η ΥΓΕΙΑ σου και τιποτε αλλο(να με ακους εμενα,ξερεις..),τα μωρα θα ερθουν ,ειναι δεδομενο,μπορει να ταλαιπωρηθεις αλλα θα ερθουν,εσυ να εισαι καλα για να μπορεις να τα φροντισεις καλα.

Αν και ειμαι σιγουρη οτι και εσυ ετσι θα το σκεφτεσαι.

Τωρα ποια ειναι τα νεα πλανα σας?(αληθεια που εκανες την εξωσωματικη?)

σου ευχομαι καλα να περασεις το Πασχα,να φας μπολικη μαγειριτσα και κοκορετσι γιατι οταν θα μεινεις εγκυος ξεχνα τα αυτα,απαγορευονται!και ολα να σου πανε καλα απο δω και στο εξης.

φιλια!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ τα καταφεραμεεεεεεε (να συνδεθουμε ντε)!

αχ κοριτσακια πολυ μου λειψατε, ΠΟΛΥ!

ξανθουλι ευχαριστηρια φιλακια για την αναμεταδοση και αποιρα φιλακια γιατι ετσιμας αρεσει!

αννουλι μου συλληπητηρια για τη γιαγια κοριτσακι μου να ζησετε να τη θυμοσαστε

καλε τι διαβασα σχετικα με το παιδι και το σχολειο?εφριξα, μου σηκωθηκε η τριχα...και περισσοτερο με τον γονιο, το παιδι οπως το μαθεις αλλα ο πατερας απαραδεκτος γκρρρρρρ γιατι δεν μου ειπες τιποτα απτο τηλεφωνο?

κιττυ μου πολυχρονο το αγορι μας (ειμαι ασυγχωρητη θα με συγχωρεσεις?αλλα καταλαβαινεις δουλεια, τρεξιματα, ειμασταν και αρρωστοι, αστα βραστα) κι ευτυχισμενο σε ολη τη ζωη του!

γεωργια μου σιδερενια και απο δω και μπρος μονο χαρες, διπλες και τριπλες!

ευζενακι μου κοριτσακι μου, ολα θα πανε καλα μωρο μου

τα σερπαφαρ για ποσο ακομα θα τα παιρνεις?και κοιτα αν δεν καταφερεις στο διαστημα αυτο μην απογοητετεις, μετα θα γινει το μπαμ!!!!!!!και τι μπαμ ουουυυυυυυυυ!beleave it

χριστιανα μου πολλες αγαπισιαρες αγκαλιτσες απο μακρια, φιλησε μου το αστερακι σου!και με το καλο η βαπτιση σας!

διαβασα τοσα πολλα που τα ξεχασα, αδελφουλες φιλακια στα ανηψουδακια, φιλεναδιτσες αγαπουλιτσες σας αγαπαω!παω να πεσω ταβλα ως συνηθως χαχα

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με υγεια αγαπη ευτυχια εργασια και πολλες κλωτσιτσες, χαρουλες, γελακια και τσιριδουλες!

σας αγαπαμε πολυυυυυυυυυυυυυ!!!μακιααααααααααααα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλησπερα κοριτσια..

αννετακι τελικα τα χαπια μαλλον ζημια μου κανανε.μου χαλασανε την τραχηλικη βλεννη.

εκανα huner test και ηταν αρνητικο.ολα τα σπερματοζωαρια ακινητοποιημενα.

δεν περιμενα να μου κανουν τετοια ζημια.3 μηνες δηλαδη βαραγαμε στο γαμο του καραγκιοζη.ο γιατρος μου ειπε οτι αν του το ειχα πει νωριτερα θα μου τα σταματαγε απο τον 1ο μηνα.οταν αδιαθετησω θα κανω μια καλλιεργεια κολπικου υγρου γιατι ο γιατρος υποψιαζεται κ μικροβιο.θα κανει κ ενα σπερμοδιαγραμμα ο θοδωρης και επαναληψη του τεστ σε φυσικο κυκλο.αυτα..ωραια ε;

ευχομαι σε ολες σας καλη Ανασταση και καλο πασχα με υγεια.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ τα καταφεραμεεεεεεε (να συνδεθουμε ντε)!

αχ κοριτσακια πολυ μου λειψατε, ΠΟΛΥ!

κιττυ μου πολυχρονο το αγορι μας (ειμαι ασυγχωρητη θα με συγχωρεσεις?αλλα καταλαβαινεις δουλεια, τρεξιματα, ειμασταν και αρρωστοι, αστα βραστα) κι ευτυχισμενο σε ολη τη ζωη του!

εεε......είναι Πάσχα και σε συγχωρώ:P:p:p ευχαριστούμε παρα πολύ !!!!!!

μια χαρα ηταν , πηγαινε σε όλους , γελούσε , εκανε παλαμάκια ....

ποτε θα τα πουμε απο κοντά ?

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!!!!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ !!!!!

ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ !!!!!!!!

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

χρονια πολλα σε ολες!κιττυ αν κ καθηστεριμενα να σου ζησει ο γιος

ανετακι ειδα την κληση σου αλλα κλασικα δεν εχω καρτα

εμεις τα ιδια η μαρια ολη μερα λυσσαει κ μας κοροιδευει τοσα ατομα κ μας βγαζει νοκ αουτ εγω αρχισα να φουσκωνω ολα καλα δηλ πολλα φιλια σε ολες κ μην χανεστε εγω μπαινω συχνα αλλα αφου δεν ειναι καμια μεσα ξαναβγαινω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

τι εγινε ρε κοπελιες;γιατι τοση ερημια..μπαινω εδω και μια εβδομαδα και δεν ειναι καμια μεσα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα κοριτσια ειπα να γραψω για να μπαινει ενα ποστ την βδομαδα τουλαχιστον ελπιζω να στε ολες καλα εμεις μεγαλωνουμε οικογενειακος χαχαχαχαχχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα...Και άλλη εξαφανισμένη εδώ...Βαφτίσαμε χθες την μικρή μας και επιτέλους ηρεμήσαμε....Ανδριανή πάλι κορίτσαρο περιμένεις;

Τζένη όλα καλά;;;;

ρε κοριτσι ποτε τη βαφτισες και δεν πηρα γραμμη τπτ;:confused:

να τη χαιρεσαι κουκλα,να ναι γερη και καλοτυχη.

πριν μια εβδομαδα σε επερνα τηλ και δεν απαντουσες..

εγω καλα ειμαι.εχτες αδιαθετησα.εκοψα τα σερπαφαρ και οταν καθαρισω παω για καλλιεργεια κολπικου υγρου.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...