Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλησπέρα...

Αρχικά να πω ότι έχετε χαιρετίσματα από Αννετ η οποία δεν μπορεί να μπει καθόλου να μας γράψει...

Μια χαρά είμαστε μεγαλώνουμε και τερατεύουμε και τώρα που έφτιαξε ο καιρός όλο βόλτες είμαστε....

Παπάκι και εμείς την μικρή Αγγελική θα την βγάλουμε καθότι 8 Νοεμβρίου ήταν η τελευταία περίοδος που είχα πριν την μικρή και επίσης λένε και Αγγελική την γιαγιά μας.

Αννούλα τα συλλυπητήριά μου για την γιαγιά σας.

Τζένη τι έγινε με τις ενέσεις και τα αυγά όλα καλά;Είχες αποτέλεσμα;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα...

Αρχικά να πω ότι έχετε χαιρετίσματα από Αννετ η οποία δεν μπορεί να μπει καθόλου να μας γράψει...

Μια χαρά είμαστε μεγαλώνουμε και τερατεύουμε και τώρα που έφτιαξε ο καιρός όλο βόλτες είμαστε....

Παπάκι και εμείς την μικρή Αγγελική θα την βγάλουμε καθότι 8 Νοεμβρίου ήταν η τελευταία περίοδος που είχα πριν την μικρή και επίσης λένε και Αγγελική την γιαγιά μας.

Αννούλα τα συλλυπητήριά μου για την γιαγιά σας.

Τζένη τι έγινε με τις ενέσεις και τα αυγά όλα καλά;Είχες αποτέλεσμα;

γεια σου ξανθουλα..

αδιαθετησα σημερα.μαλλον το αυγο ηταν κλουβιο..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αστερια μου φωτο ε;;;

ακομα δεν εχω!εχω παραγγειλει ομως και τις περιμενω!

λυπαμαι 1 μηνα και καθυστερησαμε εμεις!

οσο για το αγγελος οχι δεν ειναι παπου ουτε γιαγιας!

οτι ειναι ο αγγελος μου ειναι σιγουρο απλα ακουσαμε πρωτη φορα την καρδουλα του 8 νοεμβριου στην γιορτη του μπαμπα μας οποτε πατερας και γιος γιορταζουν μαζι!μιχαλης ο ενας αγγελος ο αλλος!και μαλιστα γενεθλιαζουν με διαφορα 3 ημερων!21 ιουνιου ο ενας 24 ο αλλος!αλλα ζωδιο διαφορετικο αχαχαχα!

αντριανουλι πως παει το καινουριο μπεμπε;;;η μικρη σου θηριευει;;

αδερφακι που εισαι;;;;;;

γωγουλινι μην απελπιζεσαι 1 στις 3 λενε πετυχαινει ετσι κι αλλιως οποτε η επομενη εχει διαπλασια ποσοστα επιτυχιας!

κουραγιο και δειξε δυναμη κοντευεις το ονειρο κουκλα μου!

γυναικακι μου συλληπητηρια κουκλα μου ζωη σε σας!καλη δυναμη!τι αλλο να πω!εμεις εδω ειμαστε να μιλησεις να φυγει λιγη θλιψη απο πανω σου!

τζενιω;;;που εισαι μωρε;;ολα καλα;;;πως τα πας;;

χριστιαννακι δεν πειραζει βρε τον αλλο μηνα τον παραλλο εχεις μπροστα σου τωρα ουουουουου!η αληθεια ειναι πως δεν ειναι καθε φορα η ιδια!τι καθε φορα θα πιανεις με τη μια;;;ε;;;;αχαχαχα!

παρα πολυ ωραιο!!!!

πολυ καλη σκεψη παπακι!!!να τους χαιρεσαι και τους 2:D

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Καλημερα. Κοριτσακια μου χαθηκα το ξερω αλλα απο Χαλκιδα δεν μπορουσα να μπω να σας γραψω νεα...

Η γιαγια πεθανε την Τεταρτη το βραδακι οποτε φυγαμε και πηγαμε κατω επεστρεψα εχθες αργα το βραδυ.

Φιλακια πολλα

Συλληπητήρια κοριτσάκι μου !!! να ειστε καλά να την θυμάστε!

κι εμεις ειχαμε δυσαρεστο...στις 15 Μαρτίου πέθανε ο πεθερός μου και πηγε ο άντρας μου στην Δράμα. το μονο καλό ηταν οτι πηρα αδεια και εκατσα 3 μερες με τον μικρό

cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

κατα τα άλλα τα ιδια.............

ευτυχως φτιάξαμε το λαπι τοπι και ετσι μπορω να μπαινω που κ που

ο μικρός ειναι θηρίο πια......αλλά και γλύκα...τρέλα....................φωνάζει , γελάει , δαγκώνει , χαιρετάει και αλλά πολλά

εχουμε 6 δοντάκια, τρωμε τα πάντα, περπατάμε και τρελαινουμε μαμά,μπαμπα , γιαγια και λοιπούς συγγενείς. Θα τον βαπτίσουμε 15 Ιουλίου. Δεν ακυρωνουμε την βαπτιση γιατι θα ειναι μεγάλος πια και για άλλους οικογενειακούς λόγους.

Ανδριανή , συγχαρητήρια για την εγκυμοσυνη σου !! πολυ χαρηκα !!!!!!!! άργησα βεβαια να το μαθω....αλλά καλλιο αργα............

Δεν προλαβαινω να τα διαβασω όλα , αλλα θα μπαινω πιο συχνα

Πόλλά φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια και τα μπουμπουκάκια σας !!!!!!!!!!!!!

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

κιττυ που εισαι καλη μου;[ειδες ειμαι κυρια..δεν βριζω..]γιατι χαθηκες τοσο καιρο;

οι υπολοιπες που εισαστε;θελετε ειδικη προσκληση;

εγω σημερα πηγα γιατρο.αυξησαμε τα σερπαφαρ απο 2 σε 3..ειδωμεν..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σας κοριτσακια τι κανετε? χαθηκαμε γενικα ετσι μου μας εχει κανει η ελλαδα μας θα τρεχουμε για πολυ ακομα,δεν υπαρχει διαθεση.

εμεις ειμαστε μια χαρα το μικρουλι μεγαλωνει και εχει γινει μια κοπελαρα που με τρεχει κ αυτη!

ευχομαι σε ολες τις κοπελες καλη ανασταση και καλο πασχα.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλησπέραααα...............

τι κάνετε κοριτσάκια κ μπεμπάκια ? εμείς καλά , τα γνωστα δουλειά κ τρέξιμο.....

και ................

ΧΡΟΝΙΣΑΜΕΕΕΕΕ......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κάναμε σημερα τα γενέθλια μας , ο μικρός ήταν μια χαρά , πήγαινε σε όλους , γελούσε,περπατούσε , βούτηξε το χέρι του στην τούρτα και μετά δοκίμασε........χαχαχαχαχαχαχ

Δεν θυμάμαι αν το εχω ξαναγράψει , βάπτιση εχουμε στις 15 Ιουλίου..........κατακαλόκαιρο !!!!!!!!

τα νέα σας ?

cad313a91b.png

Διαφημίσεις

κιττυ που εισαι καλη μου;[ειδες ειμαι κυρια..δεν βριζω..]γιατι χαθηκες τοσο καιρο;

οι υπολοιπες που εισαστε;θελετε ειδικη προσκληση;

εγω σημερα πηγα γιατρο.αυξησαμε τα σερπαφαρ απο 2 σε 3..ειδωμεν..

Είχε χαλάσει το λάπι τόπι, κοριτσάκι.........

τωρα το εχουμε φτιάξει και όποτε προλαβαίνω μπαίνω.....αλλά γενικά βλέπω ερημιές..............

που είναι όλες ?

εσυ, πως είσαι ? η δουλειά, ο σύζυγος ?

στείλε αν θες πμ

Φιλιά !!!!!!!!

cad313a91b.png

Καλησπερα και απο μενα εχω πολυ καιρο να μπω:oops::oops::oops:

Κιττυ μου να χαιρεσαι τον γιοκα σου πολυχρονος!!!Ποτε περασε κι ολας ενας χρονος??Σαν χτες θυμαμαι που ειχες μπει να γεννησεις

:-D

Καλησπερα και απο μενα εχω πολυ καιρο να μπω:oops::oops::oops:

Κιττυ μου να χαιρεσαι τον γιοκα σου πολυχρονος!!!Ποτε περασε κι ολας ενας χρονος??Σαν χτες θυμαμαι που ειχες μπει να γεννησεις

Καλησπέρα Αννια μου !!!

Σ'ευχαριστώ πολύ !!!!!!! να χαιρεσαι κι εσυ τα παιδάκια σου κ με το καλό το αδελφάκι τους !!!!! πως είσαι ? εχεις καλή εγκυμοσύνη?

ααααχχχ...ηρθε σημερα στα γενεθλια μια φιλη μου που ειναι στον 7ο μήνα και ζηλεψα την κοιλιτσα της;);)

ειδες ποτε περασε ο καιρός ? οντως σαν χθες , που μετραγα πονους κ πηρα αγκαλια το μπουμπουκάκι μου:-P:razz:

cad313a91b.png

Καλα ειμαστε δοξα το θεο,τα μικρα εχουν μεγαλωσει και εχουν γινει διαολακια και με βγαζουν οφ ολη μερα...Και η εγκυμοσυνη ολα καλα απλα με πολλες αναγουλες και ζαλαδες,φαντασου εχω βαλει μονο 1κιλο απο την αρχη...Αντε λοιπον κιττυ βουρ για το δευτερο τι περιμενεις???:P

:-D

Ηρθα κι εγω μια σταλα να σας πω τα νεα!εκανα λαπαροσκοπηση τελικα το Σαββατο και μου αφαιρεσαν δυστυχως και τις 2 σαλπιγγες γιατι ηταν σε πολυ ασχημη κατασταση.τωρα αναρρωνω σιγα σιγα κι ετοιμαζομαι για νεα πλανα!φιλια κοπελιες

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...