Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

χαχαχαχ στεγια εχει την μινι κ ολο την κανει νανι κ ολο την κουναει οπως κανω εγω αυτην κ οταν την ταιζω φυσαει αυτη το κουταλι για να παγωσει το φαι ειναι να το φας το σκατο

χαχαχχααχ αυτή είναι έτοιμη τι χολοσκάς?χαχαχαχχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ειμαι καλα.Ποναω πολυ..και πιστευω πως οπου να`ναι θα κατεβει κ το αιμα..

Αν λαβω υποψιν ολα τα συμπτωματα που ειχα και το αχνο θετικο τεστ, μαλλον επροκειτο για βιοχημικη εγκυμοσυνη..:rolleyes:

Ας ερθει τουλαχιστο το αιμα κανονικα να ηρεμησω!!

χριστιανα αν θες απλα ν το επιβαιβεωσεις μπρεις να κανεις μιαχοριακηκ βιοχιμικη να ναι θα το διξει αλλα ετσι κ αλλιως σημερα δεν περιμενες?στο παρελθον ειχα κ γω ενα λανθασμενα θετικο τεστ πρεντικτορ κ δεν εφυγε η γραμμουλα παρεμενε εκει ενω χοριακη μηδεν την ιδια μερα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Χθες το βραδυ εκανα σαν μανιακη δουλειες για να κατεβει το αιμα..

Βασικα απο προχθες καταλαβα πως κατι δεν παει καλα.

Ειχα εναν εντονο πονο στην κοιλια κ αμεσως μετα καφε υγρα.

Μετα απο λιγη ωρα σταματησε να με ποναει και το στηθος μου.:idea:

Μεχρι το επομενο πρωι ηρεμησε και το προσωπο μου απο τα σπυρακια που εβγαλα. Γι`αυτο φοβομουν να ξανακανω τεστ, ενιωθα μεσα μου πως ολα τελειωσαν.:rolleyes:

Το τεστ που εκανα Αντριανη δεν ηταν πρεντικτορ.

Και ευτυχως που το εκανα.Νιωθω τουλαχιστον καλα με τον εαυτο μου πως δεν ηταν της φαντασιας μου ολα αυτα τα συμπτωματα που ειχα!

Εχω πολυ αιμα σημερα,ποναω υπερβολικα πολυ.

Στεναχωρηθηκα η αληθεια ειναι.

Αλλα δεν πειραζει αληθεια.

Παμε για αλλα.

Διαφημίσεις

χριστιανα μου δεν πειραζει κουκλα μου τον επομενο μηνα

οι γιατροι λενε οτι παρα πολλες γυναικες εχουν βιοχημικες κ δεν τις περνουν χαμπαρι ενα ποσοστο 50% .

ειναι γονιμοποιημενα ωαρια με κακο dna αρα καλως κ αποβαλονται απο μονα τους

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Οκ δεν πειραζει..

Τουλαχιστον να μην πονουσα τοσο πολυ τωρα για να το ξεχνουσα ολο αυτο..

Πηρα παυσιπονα αλλα δεν ειδα μεγαλη βελτιωση!

Και ειναι κ περιεργο το αιμα..Εχει κατι κομματακια μεσα μπλιαξ..σορυ για την περιγραφη πρωινιατικα!

Εβαλα ταμπον για να μην το βλεπω!!

καλημερα ..

χριστιανα ,ειχα κανει κ εγω τεστ που βγηκε αχνο θετικο,πριν 2 χρονια[η τουλαχιστον ετσι το εβλεπα εγω]κ πηγα κατευθιαν για χοριακη κ βγηκε αρνιτικη.την ιδια μερα αδιαθετησα...μπορεις να φανταστεις την απογοητευση μου οταν μου ειπαν το αποτελεσμα.κ ημουν κ σιγουρη.οσο για την συσταση της περιοδου,εμενα σχεδον καθε μηνα ετσι ειναι.με πηγματα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κοιμηθηκα πολλες..πολλες..ωρες.ελιωσα στο κρεββατι.

κ εβλεπα στον υπνο μου,οτι ημουν στο νοσοκομειο κ προσπαθουσαν να μου βαλουν υην πεταλουδα κ να ποναω φριχτα.αυτο βεβαια σαν γεγονος το εζησα στην παλλινδρομη.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα. Κοριτσακια μου χαθηκα το ξερω αλλα απο Χαλκιδα δεν μπορουσα να μπω να σας γραψω νεα...

Η γιαγια πεθανε την Τεταρτη το βραδακι οποτε φυγαμε και πηγαμε κατω επεστρεψα εχθες αργα το βραδυ.

Φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Αννούλα να ζήσετε και να την θυμάστε... Συλλυπητήρια γλυκιά μου...

Χριστιάννα μην απελπίζεσαι κοντά είναι το όνειρο....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερα. Κοριτσακια μου χαθηκα το ξερω αλλα απο Χαλκιδα δεν μπορουσα να μπω να σας γραψω νεα...

Η γιαγια πεθανε την Τεταρτη το βραδακι οποτε φυγαμε και πηγαμε κατω επεστρεψα εχθες αργα το βραδυ.

Φιλακια πολλα

αχ αννουλα μου..ζωη σε σας κοπελα μου..

μη στεναχωριεσαι.να σκευτεσαι οτι πλεον ηρεμησε κ ειναι καλυτερα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα!

δυσαρεστα νεα βλεπω...

αννουλα λυπαμαι πολυ,να ειστε καλα να τη θυμαστε τη γιαγιακα σας.Να σκεφτεσαι οτι εφυγε ευτυχισμενη,ειδε 2 δισεγγονα και την εγγονη της να εχει μια τοσο ομορφη οικογενεια.

γωγα μου,τωρα εσενα τι να σου πω??το σιγουρο ειναι οτι με τη στεναχωρια δεν βγαινει τιποτα.Δεν εχω καταλαβει ακριβως ποιο ειναι το προβλημα ,καπου διαβασα για υστεροσκοπιση ή λαθος κανω ?τεσπα αν εμπιστευεσαι το γιατρο σου ,ακου τον και θα βρεθει η λυση!!!

παιδια ολοι κανουν!!!αυτο να το θυμασαι,και για να σταματησει αυτη η εγκυμοσυνη καποιος λογος θα υπηρχε που το σωμα σου το καταλαβε και αντεδρασε μονο του.Ολα θα πανε καλα την επομενη φορα!!

να εισαι σιγουρη!!:D

κατα τα αλλα εμεις καλα,μεγαλωνουμε,ειμαστε πααααααααααααααρα πολυ ζωηροι!!!!!!!ο ενας ολο ορθιος θελει να ειναι,οταν τον ξαπλωνω για να τον αλλαξω γινεται Ο Χαμος!!!

αλλα ακομα δεν εχουμε ξεμπερδεψει απο εμβολια!βαρεθηκα!!!!τους τα παω πιο αργα και ενα ενα και πρεπει να εχουμε ακομα 2.Ελπιζω δηλ τα αλλα να ειναι μετα τον χρονο.

Το μμρ δεν ξερω τι θα το κανω!!!

σιγουρα θα το καθυστερησω και βλεπουμε....

θα ηθελα να τους ξεκινησω ομοιοπαθητικη γυρω στο χρονο.

δοκιμασαμε και τα καλλυντικα της klorane,παρα πολυ ωραια!!!

τωρα εγω τρεχω λιγο με την βαφτιση,φτιαχνω προσκλητηρια,διαφορα αλλα για την διακοσμηση,μιας και θα τα κανω εγω.Μονο τις μπομπο των μεγαλων θα παρω γιατι δεν προλαβαινω.Βρηκα κατι ομορφες και σε καλη τιμη και μια χαρα!

αννετ που εισαι εσυ καλε??ολα καλα με το μπουμπουκι?

παπακι πως εισαι?τρεχεις πισω απο τον αγγελο σου?εν τω μεταξυ περιμενω ακομα φωτο απο την βαφτιση σας!!!και εχω απορια:το αγγελος ειναι απο καποιον παππου ή τον εβγαλες ετσι επειδη ειναι ο αγγελος σου?

ξανθη τι κανουν τα ζουζουνια σου?

ανδριανη ολα καλα με τα μπεμπε μεσα και εξω?

και φιλια σε ολες σας!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Φιλακια πολλα

Συλλυπητηρια Αννα μου..

Να ζησετε να την θυμοσαστε ολη η οικογενεια..

καλημερα!

αννετ που εισαι εσυ καλε??ολα καλα με το μπουμπουκι?

παπακι πως εισαι?τρεχεις πισω απο τον αγγελο σου?εν τω μεταξυ περιμενω ακομα φωτο απο την βαφτιση σας!!!και εχω απορια:το αγγελος ειναι απο καποιον παππου ή τον εβγαλες ετσι επειδη ειναι ο αγγελος σου?

ξανθη τι κανουν τα ζουζουνια σου?

ανδριανη ολα καλα με τα μπεμπε μεσα και εξω?

και φιλια σε ολες σας!

αστερια μου φωτο ε;;;

ακομα δεν εχω!εχω παραγγειλει ομως και τις περιμενω!

λυπαμαι 1 μηνα και καθυστερησαμε εμεις!

οσο για το αγγελος οχι δεν ειναι παπου ουτε γιαγιας!

οτι ειναι ο αγγελος μου ειναι σιγουρο απλα ακουσαμε πρωτη φορα την καρδουλα του 8 νοεμβριου στην γιορτη του μπαμπα μας οποτε πατερας και γιος γιορταζουν μαζι!μιχαλης ο ενας αγγελος ο αλλος!και μαλιστα γενεθλιαζουν με διαφορα 3 ημερων!21 ιουνιου ο ενας 24 ο αλλος!αλλα ζωδιο διαφορετικο αχαχαχα!

αντριανουλι πως παει το καινουριο μπεμπε;;;η μικρη σου θηριευει;;

αδερφακι που εισαι;;;;;;

γωγουλινι μην απελπιζεσαι 1 στις 3 λενε πετυχαινει ετσι κι αλλιως οποτε η επομενη εχει διαπλασια ποσοστα επιτυχιας!

κουραγιο και δειξε δυναμη κοντευεις το ονειρο κουκλα μου!

γυναικακι μου συλληπητηρια κουκλα μου ζωη σε σας!καλη δυναμη!τι αλλο να πω!εμεις εδω ειμαστε να μιλησεις να φυγει λιγη θλιψη απο πανω σου!

τζενιω;;;που εισαι μωρε;;ολα καλα;;;πως τα πας;;

χριστιαννακι δεν πειραζει βρε τον αλλο μηνα τον παραλλο εχεις μπροστα σου τωρα ουουουουου!η αληθεια ειναι πως δεν ειναι καθε φορα η ιδια!τι καθε φορα θα πιανεις με τη μια;;;ε;;;;αχαχαχα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...