Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

αχ χριστιανα η μικρη οποιον κ να χει αν δει εμενα να περναω απο διπλα της τελος κλαιει για να την παρω με δυο μωρα κ καισαρικη ποσο να βοηθησει η μαυρη εχει κ τις δουλειες του σπιτιου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οταν εκανες το τεστ ειχες πιει νερο προηγουμενος?γιατι εγω ετσι την πατησα κ στην αρχη ηταν μια αχνη γραμμη κ μετα απο λιγο τπτ κ ας μην ειχα παει τουαλετα ολο το βραδι

το ειχα κανει κατα τις 9.30 το βραδυ προχθες!

δεν ειχα πιει νερο περιμενα να κατουρηθω.

ειπα στον αντρα μου να παρει κλιαρ μπλου αλλα δεν ειχανε και πηρε το baby or not που δειχνει κ καλα 5 μερες μετα τη συλληψη ανεξαρτητα απο τι ωρα θα το κανεις!

το εκανα, εβγαλε μια αχνη γραμμη κ μετα απο δυο λεπτα εξαφανιστηκε κ εμεινα με την απορια!!

κανονικα θα αδιαθετουσα σημερα παντως!!στις 27 μερες ερχετε η κυρια παντα!

Επεξεργάστηκαν by Χριστιάνα
εντιτ:τωρα που θυμηθηκα καλυτερα ναι ειχα πιει κοκα κολα!!

Σύμφωνα με την Πατσούρου αν έχει να θηλάσει τόσοοοοοοο καιρό καλύτερα να μη θηλάσει βέβαια μπορείς να δοκιμάσει απλά θα δει πως έχει ξεχάσει να θηλάζει......

Απλά γράφει πως καλύτερα να μη θηλάσει γιατί έτσι περνάει το μνμ πως σε όποια αλλαγή της ζωής της θα αναζητάει κάτι που έχει σχέση με το στόμα δηλ τσιγάρο,φαγητό,ποτά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

χαχαχαχ στεγια πολυ εξυπνες κ οι δυο μας εγω απο τα νευρα μου ηθελα να παρω την εταιρια κ να τους αρχισω μπινελικια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Σύμφωνα με την Πατσούρου αν έχει να θηλάσει τόσοοοοοοο καιρό καλύτερα να μη θηλάσει βέβαια μπορείς να δοκιμάσει απλά θα δει πως έχει ξεχάσει να θηλάζει......

Απλά γράφει πως καλύτερα να μη θηλάσει γιατί έτσι περνάει το μνμ πως σε όποια αλλαγή της ζωής της θα αναζητάει κάτι που έχει σχέση με το στόμα δηλ τσιγάρο,φαγητό,ποτά....

πολυ ωραιο αυτο που εγραψες..

θα το θυμαμαι!;)

αχ χριστιανα η μικρη οποιον κ να χει αν δει εμενα να περναω απο διπλα της τελος κλαιει για να την παρω με δυο μωρα κ καισαρικη ποσο να βοηθησει η μαυρη εχει κ τις δουλειες του σπιτιου

κ η δικια μου ετσι ειναι! μαμοθρεφτη!!

μιας και έχεις κοριτσάκι θα σου συνιστούσα να πάρεις αργότερα ένα μωρό κούκλα που θα το έχει η κοράκλα σου....έτσι θα παίζεται πως το αλλάζετε πως το ταίζεται κτλ.....θα μάθει και αργότερα θα μπορείτε μαζί να έχετε η καθεμιά ένα μωράκι....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

βρε τι παθαμε ολες μας!!!!!!!!!:lol::lol:

χαχαχαχαχ αποτι βλεπω χριστιανα θελεις πολυ να σαι σου λεω ομως οτι μονη σου κ με ενα παιδι αγκαλιας ειναι κοματακι δυσκολο

εγω εχω 1 μηνα εδω τον προγουμενο καιρο που ημασταν σπιτι μας δεν με αφηνε σε χλωρο κλαρι ολη την ωρα ηθελε παιχνιδι κ αγκαλια

εσεις μενετε μονοι σας?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχ στεγια εχει την μινι κ ολο την κανει νανι κ ολο την κουναει οπως κανω εγω αυτην κ οταν την ταιζω φυσαει αυτη το κουταλι για να παγωσει το φαι ειναι να το φας το σκατο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

χαχαχαχαχ αποτι βλεπω χριστιανα θελεις πολυ να σαι σου λεω ομως οτι μονη σου κ με ενα παιδι αγκαλιας ειναι κοματακι δυσκολο

εγω εχω 1 μηνα εδω τον προγουμενο καιρο που ημασταν σπιτι μας δεν με αφηνε σε χλωρο κλαρι ολη την ωρα ηθελε παιχνιδι κ αγκαλια

εσεις μενετε μονοι σας?

το ξερω οτι θα ειναι πολυ δυσκολο

μονοι μας μενουμε σε ενοικιο,χτιζουμε κ οπου να`ναι μετακομιζουμε!!:shock::shock:

εμενα παλι δεν εχει σηκωθει κ ανησυχω συνηθως 5 ειναι στο ποδι παω να ριξω μια ματια εδω γυρω θα γυρναω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

χαχαχαχ στεγια εχει την μινι κ ολο την κανει νανι κ ολο την κουναει οπως κανω εγω αυτην κ οταν την ταιζω φυσαει αυτη το κουταλι για να παγωσει το φαι ειναι να το φας το σκατο

αχαχαχαχααααα και η δικια μου το φυσαει πφφφφ πφφφφ ετσι κανει!!! πολυ γελιο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...