Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το στηθος ποναει απο την αυξηση ορμονων κ κατι να μην πηγαινε καλα που λεει ο ολογος αυτο δεν θα το καταλαβαινες αμεσως αλλα μερες αργοτερα μεχρι να πεσουν τα επιπεδα ορμονων

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

στην προηγουμενη εγκυμοσυνη με πονουσε πολυ το στηθος απο πριν την καθυστερηση κ για 2-3 μηνες περιπου παρα πολυ.γι`αυτο με παραξενεψε που σταματησε τωρα να ποναει!

εσυ χριστιανα θηλασες καθολου?

ναι, εκανε 5 μερες να κατεβει το γαλα,κ την ταιζαν στην κλινικη με ξενο.

μετα στο σπιτι με πολυυυ υπομονη τα καταφερα και την θηλαζα αποκλειστικα.

στις 40 μερες μου ηρθε περιοδος και μου κοπηκε σχεδον το γαλα.

θα μπορουσα να κανω καποια πραγματα, αλλα ημουν τοσο κουρασμενη,, ειχα κ πολλα τρεχαματα με το γαμο.. οποτε το αφησα..την θηλαζα πρωι-βραδυ για κανενα μηνα μετα, ωσπου κ κοπηκε απο μονο του κ αυτο.:rolleyes:

Διαφημίσεις

καμια εγκυμοσυνη δεν ειναι ιδια ακομα κ στην ιδια γυναικα εγω στην μαρια ξερναγα καθε μερα μεχρι 16 εβδομαδων τωρα 3-4 μερες ειμαι καλα σαν να μην ειμαι εγκυος 1-2 θελω να πεθανω στην μαρια δεν ειχα καμια ζαλαδα τωρα δεν μπορω καθολου γενικος στα δευτερα μωρα ειναι πιο λαιτ τωρα δεν ποναω στην μαρια δεν σηκωνομουν απο τον καναπε ενω τωρα δεν σταματαω να σηκωνω αγκαλια την μαρια κ δεν ποναω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εγω δυο μηνες τοσο πολυ γαλα για να θηλαζω αποκλειστικα δεν ειχα αλλα την εβαζα στο στηθος πολλες φορες την μερα μονες μας ειμασταν κ θηλαζαμε για ωρες παρολαυτα γαλα πολυ δεν ηρθε κ μετα σαν ηληθια εγω το σταματησα κ το μετανιωσα πολλες φορες τωρα περιμενω πως κ πως να γεννησω για να ξαναθηλασω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εγω δυο μηνες τοσο πολυ γαλα για να θηλαζω αποκλειστικα δεν ειχα αλλα την εβαζα στο στηθος πολλες φορες την μερα μονες μας ειμασταν κ θηλαζαμε για ωρες παρολαυτα γαλα πολυ δεν ηρθε κ μετα σαν ηληθια εγω το σταματησα κ το μετανιωσα πολλες φορες τωρα περιμενω πως κ πως να γεννησω για να ξαναθηλασω

ολα θα πανε καλα κ θα τα καταφερεις!

αμα εισαι ενημερωμενη κ το θελεις στα αληθεια, και εχεις και βοηθεια στις δουλειες [βλεπε πεθερα] θα ειναι πιο ευκολο.

εγω ημουν μονη μου,ξυπνουσε καθε δυο ωρες οποτε ημουν κ εγω ερειπιο,πονουσα κ απο την καισαρικη, βοηθεια δεν ειχα, γιαυτο δεν αντεξα!

καμια εγκυμοσυνη δεν ειναι ιδια ακομα κ στην ιδια γυναικα εγω στην μαρια ξερναγα καθε μερα μεχρι 16 εβδομαδων τωρα 3-4 μερες ειμαι καλα σαν να μην ειμαι εγκυος 1-2 θελω να πεθανω στην μαρια δεν ειχα καμια ζαλαδα τωρα δεν μπορω καθολου γενικος στα δευτερα μωρα ειναι πιο λαιτ τωρα δεν ποναω στην μαρια δεν σηκωνομουν απο τον καναπε ενω τωρα δεν σταματαω να σηκωνω αγκαλια την μαρια κ δεν ποναω

μου εδωσες πολυ θαρρος τωρα!!

Διαφημίσεις

Χριστιάνα πιστεύω πως θα έχουμε ευχάριστα νέα.....Στον Γιάννο είχα καφέ αίμα γύρω στις 6 εβδομάδες.....

Αντριανή είναι στα παιδιά.....η ανηψιά μου ήταν έτσι...από ασαράντιστη γυρνούσε σβούρες...

Όσο για τον θηλασμό όσο πάει δε θα το σταματήσω εγώ αλλά εκείνος και εκείνη όποτε θα είναι έτοιμα το καθένα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

οταν εκανες το τεστ ειχες πιει νερο προηγουμενος?γιατι εγω ετσι την πατησα κ στην αρχη ηταν μια αχνη γραμμη κ μετα απο λιγο τπτ κ ας μην ειχα παει τουαλετα ολο το βραδι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

και επίσης να πω πως συμφωνώ και εγώ με την Αντριανή πως κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εγω τωρα σκεφτομαι το αλο στεγια οταν γεννησω η μαρια θα ναι περιπου 20 μηνων αν με δει να θηλαζω μπορει να θελει κ αυτη να κανει οτι το μωρακι εγω τοτε τι κανω?θηλασε μονο 2 μηνες εχει δηλ 11 μηνες να θηλασει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

οταν εκανες το τεστ ειχες πιει νερο προηγουμενος?γιατι εγω ετσι την πατησα κ στην αρχη ηταν μια αχνη γραμμη κ μετα απο λιγο τπτ κ ας μην ειχα παει τουαλετα ολο το βραδι

και εγώ και εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη το έπαθα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...