Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

στεγια εμενα η μικρη δεν ξυπναει απλα γυρναει σαν σβουρα ολο το βραδι κ μενω εγω ξυπνια να την σκεπαζω κ καμια φορα κλαιει χωρις λογο δυνατα ενω κοιμαται δηλ καλυτερα να ηταν ξυπνια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η μετακομιση λοιπον,εχει και τα θετικα της, αλλα και τα αρνητικα της..:rolleyes::eek::cool::twisted::roll:

Δεν πειραζει,,παρεβλεψε τουλαχιστο οσα σε ενοχλουν και αστην να ασχολειτε με το μωρο οσο εσυ δεν μπορεις..

Εμένα δόξα το Θεό ήταν και είναι ήρεμος στον ύπνο....όσο για τα ξυπνήματα τα έκανε για μαμ και με το που συνδεόταν με το ζιζί είχε κοιμηθεί ήδη....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εγω λεω αυριο πρωι να κανεις θα διξει ειμαι απολυτα σιγουρη

με τοσα που διαβασα εδω μεσα φοβαμαι.. αν δειξει παλι τοσο αχνο θετικο ή αρνητικο θα μεινω με την απορια!!! με φοβιζουν κ απο την αλλη αυτα τα καφε υγρα που εχω... ουφφφφ δεν ξερω τι να κανω.........

Διαφημίσεις

θελω να εχω το σπιτακι μου να κανω οτι μου γουσταρει

οχι οτι εχω προβλημα να κανω αυτα που θελω αλλα πως να το κανουμε δεν ειναι ιδιο δεν θελω να σκεφτομαι να κανω κατι πριν το κανω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

εμενα παλι στεγια λες κ παλευει καθε βραδι πολυ ανησυχο υπνο

ποσο σκεφτεσε ακομα να τον θηλασεις?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

στεγια εμενα η μικρη δεν ξυπναει απλα γυρναει σαν σβουρα ολο το βραδι κ μενω εγω ξυπνια να την σκεπαζω κ καμια φορα κλαιει χωρις λογο δυνατα ενω κοιμαται δηλ καλυτερα να ηταν ξυπνια

και η δικια μου τα ιδια κανει!!!

ξυπναει ομως και πολλες φορες,αλλα δεν την σηκωνω ποτε!!

θελω να εχω το σπιτακι μου να κανω οτι μου γουσταρει

οχι οτι εχω προβλημα να κανω αυτα που θελω αλλα πως να το κανουμε δεν ειναι ιδιο δεν θελω να σκεφτομαι να κανω κατι πριν το κανω

σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!!!

με τοσα που διαβασα εδω μεσα φοβαμαι.. αν δειξει παλι τοσο αχνο θετικο ή αρνητικο θα μεινω με την απορια!!! με φοβιζουν κ απο την αλλη αυτα τα καφε υγρα που εχω... ουφφφφ δεν ξερω τι να κανω.........

αν με απογευματινα ουρα προχθες σου εδιξε αχνα θετικο τοτε αυριο 3 μερες μετα με πρωινα ουρα κ κλιαρ μπλου θα σου διξει σιγουρα τα καφε μπορει να ειναι ενδειξη για να παρεις ουτροτζεσταν

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

αν με απογευματινα ουρα προχθες σου εδιξε αχνα θετικο τοτε αυριο 3 μερες μετα με πρωινα ουρα κ κλιαρ μπλου θα σου διξει σιγουρα τα καφε μπορει να ειναι ενδειξη για να παρεις ουτροτζεσταν

ειπα στον αντρα μου να μου φερει τεστ τωρα που θα ερθει και μου λεει γιατι δεν το κανεις σε καμια βδομαδα για να ειναι κ πιο σιγουρο το αποτελεσμα???:evil::roll:

ΑΝΤΡΕΣ.....τι να πω...δεν εχω λογια!!!!!!!!!!!!!

αληθεια εχεις ακομα καφε?

χθες ετρεξε μια μικρη μπορω να πω

ποσοτητα κ σταματησε..σημερα εχω μικρες κοιλιδες..πολυ λιγο δηλαδη..

εντομεταξυ με πονουσε κ το στηθος μου, και απο την ωρα που ξεκινησαν τα καφε σταματησε να με ποναει.. ειναι κακο σημαδι τωρα αυτο?

ασε πες του καλυτερα να το κανω μετα την γεννα χαχαχαχα

οντως αντρες καμια φορα τζαπα σκας κανε υπομονη τοτε πουλακι μου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...