Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

στεγια εισαι ο ανθρωπος μουυυυυυ

στην μαρια δεν θηλασα πολυ γιατι δεν ειχα σχεδον καθολου γαλα η γιατρος ειπε οτι ειναι αντανακλαστικο κ αν ηταν θα ειχα εγω δεν το πιστευω αυτο νομιζω οτι απο την αρχη δεν εγινε σωστη δουλεια γιατι μου πηραν την μικρη 8 μερες στην μεν τωρα θελω να θηλασω ομως

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στην μαρια δεν θηλασα πολυ γιατι δεν ειχα σχεδον καθολου γαλα η γιατρος ειπε οτι ειναι αντανακλαστικο κ αν ηταν θα ειχα εγω δεν το πιστευω αυτο νομιζω οτι απο την αρχη δεν εγινε σωστη δουλεια γιατι μου πηραν την μικρη 8 μερες στην μεν τωρα θελω να θηλασω ομως

ε,πως να εχεις γαλα αμα δεν ειχες τη μικρη κοντα να θηλαζει??

λογικο το βρισκω!

ο θηλασμος ειναι ζητηση-παραγωγη

οσο ζηταει το μωρο δηλαδη θα εχεις.

εβγαζα με θηλαστρο κ το πηγαινα την μικρη εμαθα να την βαζω στο στηθος οταν ειμασταν πλεον 1 μηνα στο σπιτι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

μια χαρα ξανθουλα η μικρη κατω βασανιζει την γιαγια της την βγαζει στην αυλη κ τρεχει γυρω γυρω εγω ειμαι πανω πινω καφεδακι κ σερφαρω

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Κοριτσάρα μου εδώ είμαι σε ότι χρειαστείς....κάτι λίγα γνωρίζουμε...όσο ζω μαθαίνω....μόνο που βγαίνω τώρα πάμε βόλτα είναι κρίμα με τέτοιο ήλιο...φιλάκια πολλά πολλά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Κοριτσια την κανω..

Παω να κοψω σαλατα και μετα να ταϊσω την μικρη μεχρι να ερθει κ ο αντρας μου να φαμε!!

Αντριανηηη μπες κ το απογευμα αν μπορεις να τα πουμε!!! :-)

φιλακια σε ολες!!

Χαλοου και παλι!!!

Τι υπνηλια ειναι αυτη!!Κοιμηθηκα ενα διωρακι και ξυπνησα γιατι εκλαιγε η μικρη...

*Παπακι οσον αφορα τον υπνο,μην ανησυχεις δεν εισαι μονη σου!!Και εμενα ξυπναει τα βραδια το τερατακι και δεν ξερω τι να την κανω καποιες φορες!!!Οπου να`ναι θα κλεισει ενος και ακομα την εχω να κοιματε διπλα μου στο υπνοδωματιο!!!Δηλαδη μεχρι ποσο θα την εχω???Δεν την παλευω!!!Ακουω αλλους οπου 40 ημερων τα βαζουνε να κοιμουντε μονα τους!!! κλαψ,κλαψ..........

μη στεναχωριεσε εμενα 13,5 μηνων κ με το ζορι την εβγαλα απο το κρεβατι κ κοιμαται στην κουνια που ειναι κολλητα χθες βραδι ερχοταν κοιμησμενη με το κεφαλι σιγα σιγα να ξανατρουπωσει στο κρεβατι αλλα δεν την αφησα το κρεβατι εδω ειναι πιο μικρο αν κ διπλο απο την κρεβατοκαμαρα μας αλλα τι να κανουμε δεν χωρουσε η δικη μας στο δωματιο

τωρα το απογευμα ειμαι σκατα ολο ναυτια θελω να ξερναω συνεχειααααααααα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Αντριανη αν ειμαι εγκυος τελικα την ιδια περιπου διαφορα θα εχουν τα μικρα μας!:)

Δωσε μου κουραγιο!!

Τα καταφερνεις μονη σου με σπιτι,δουλειες,μωρο? ή χρειαζεσαι βοηθεια?

Ήρθα και εγώ......................................

Χριστιάννα λες να είσαι γκαστρούλα?

Όσο για το ξύπνημα το βράδυ εμένα ο γιος μου το σταμάτησε 18 μηνών....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

τωρα το απογευμα ειμαι σκατα ολο ναυτια θελω να ξερναω συνεχειααααααααα

αυτες οι ναυτιες με φοβιζουν παααρα πολυ!!!!!!!

στην πρωτη εγκυμοσυνη ημουν τοοοσο χαλια..σαν αρρωστη!!δεν μπορουσα να σηκωθω λεμε απο το κρεββατι!!

ΑΝ ειμαι και τωρα ετσι,τι θα κανω????:confused:

Ήρθα και εγώ......................................

Χριστιάννα λες να είσαι γκαστρούλα?

Όσο για το ξύπνημα το βράδυ εμένα ο γιος μου το σταμάτησε 18 μηνών....

Καλως την!!!

Νομιζω πως ειμαι!!

Εχω ολα τα συμπτωματα που ειχα κ την πρωτη φορα!!;)

Εκανα κ ενα τεστ προχθες κ βγηκε πολυυυ αχνο..Ειχα βεβαια κατι καφε υγρα κ φοβηθηκα..τεσπα,θα ξανακανω τεστ μεθαυριο που θα εχω μια μερα καθυστερησης να το επιβεβαιωσω!!

Αντριανη αν ειμαι εγκυος τελικα την ιδια περιπου διαφορα θα εχουν τα μικρα μας!:)

Δωσε μου κουραγιο!!

Τα καταφερνεις μονη σου με σπιτι,δουλειες,μωρο? ή χρειαζεσαι βοηθεια?

για να δεις ποσο ευτηχισμενη εισαι σου λεω μονο αυτο

για οικονομικους λογους φυγαμε απο το σπιτακι μας κ μενουμε με την πεθερα αγνωστο μεχρι ποτε.

οποτε καταλαβαινεις οτι αυτα που κανω ειναι πολυ περιορισμενα γιατι δεν με αφηνει να κουραζομαι κ μια μερα να μην μπορω την αναλαμβανει η πεθερα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...