Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

χριστιανα τι επαθες παιδι μου,γιατι εβγαλες σπυρια;

Ελα βρε Τζενη!!Δεν ξερω τι επαθα!!Ισως ειναι απο το πολυ αγχος γιατι μου μαζευτηκαν πολλα..βαφτιση,χτισιμο σπιτιου,μωρο,δουλειες..

Παντως και οταν εμεινα εγκυος στην κορη μου ετσι χαλια ειχε γινει το προσωπο μου κ οχι μονο στην αρχη, αλλα ολο το πρωτο τριμηνο!!:mad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια πως ειστε σημερα??

Εγω αϋπνη παλι..Εκλαιγε πολυ η μικρη μου χθες, πονουσε η καημενη..

Νιωθω πολυ πρησμενη[κοιλα],ποναω[στηθος,μεση],αισθανομαι λες κ θα ερθει περιοδος αλλα απο την αλλη λεω δεν θα ερθει.:o

Σκεφτομαι να κανω τεστακι αλλα απο την αλλη λεω πως ειναι νωρις κ δεν θα δειξει κ θα αγχωθω κ αδικα..

αυτα απο εμενα..

Καλημερα κορες

Χριστιαννα θες να ερθει η περιοδος ή οχι?

Κοριτσια εγω περασα υπεροχα οπως και τα παιδια πηγαμε για καφε εδω κοντα βεβαια σε ενα παρκο τα παιδια τα αφησαμε ελευθερα αφου ηταν κλειστο παρκο οποτε τα ελεγχαμε και αυτα ξεσαλωσαν η μικρη δε δεν εβαλε κωλο κατω ετρεχε επαιζε και προσπαθουσε να φτασει τις αλλες 3 μεγαλυτερες αλλα δεν τα καταφερε οταν αυτη πηγαινε οι αλλες γυρναγαν.... Χαχαχαχαχα. Εκανε και κουνια και γενικα περασαμε τελειααααα τοχρειαζομασταν.

Κοιτα Αννα εγω να πω την αληθεια ηθελα να ξεκινησω τις προσπαθειες σε κανα χρονο πιο πολυ για να αποφυγω παλι την καισαρικη.γιατι αυτος ειναι ο μεγαλος μου φοβος....ειχα πολυ ασχημη εμπειρια...

αν ειναι ομως να ερθει τωρα το νινι εχει κ τα θετικα του..

δεν εχω ξεφυγει απο τις γνωστες καταστασεις των πανιων,ξενυχτια,δοντια,θα τα μεγαλωσω μαζι,θα τραβηξω σιγουρα μεγαλο ζορι αλλα σε 3-4 χρονια θα εχω ξεμπερδεψει απο ολα αυτα κ θα ειμαι ξεγνοιαστη. η μικρη διαφορα ηλικιας εχει κ πλεονεκτηματα λοιπον!!

Οτι θελει λοιπον ο Θεος.Ειμαι ετοιμη για ολα!:-)τοσες κ τοσες αλλες γυναικες τα καταφερνουν, εγω δεν θα τα καταφερω?

Το πρωι μολις ξυπνησε η μικρη μου και ενω την ειχα στην αλλαξιερα, εντελως αυθορμητα χαϊδεψα την κοιλια μου και της λεω : θα κανουμε αδερφακι!! Και αυτη αρχισε να φωναζει χαρουμενα και να κανει παλαμακια!! αχχ το μωρο μου!!λες και καταλαβε τι της ειπα!!:-)

Διαφημίσεις

καλησπερααα!

μαγειρεψα ταισα δεν εφαγα αλλα θα φαω σε λιγο οταν κοιμηθει το τερατακι μου!

σημερα ενθουσιαστηκε με το φαγακι μας!

του εκανα τραχανα με ντοματουλα και μοσχαρακι και βασιλικο καλα δεν εμεινε τιποτα!

εφαγε ενα βαθυ πιατο φαι αφου ειχε χορτασει κι ετρωγε κι αλλο η ψυχη μου!

αχ κοριτσια ειμαι ενα πτωμα δεν μου κοιμαται καθολου καλα τα βραδια!

καθε μιση ξυπναει πολλες φορες χωρις να πειναει!απλα αγκαλια θελει!και πολλες φορες αφου τον ακουμπαω κοιμησμενο στην κουνια του δεν προλαβαινω να ξαναξαπλωσω ξυπναει παλι!ειναι τα νευρα κροσια αλλα δεν μπορω να κανω κατι δυστυχως!ολοι οσοι το λεω υπομονη λενε!

ποτε θα μου κοιμηθει σερι ολο το βραδυ ρε κοριτσια ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;

κλαααααααααααααψ!

μερικες φορες λεω δεν αντεχω αλλο θα τσιριξω!βεβαια οταν ξημερωνει ειμαι παλι μες στην καλη χαρα!αλλα το βραδυ δεν αντεχω!

εχω εν τω μεταξυ και τις 2 κουμπαρες μου που ειναι τα παιδια μας ολα συνομιληκα 2 και 3 μηνες απεχουν απο μας και κοιμουνται παντα παντα ολη τη νυχτα χωρις γαλα καν.το ενα βαφτηστηρι μου 10 με 8 το πρωι και το αλλο 11 με 11 το πρωι και ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Το πρωι μολις ξυπνησε η μικρη μου και ενω την ειχα στην αλλαξιερα, εντελως αυθορμητα χαϊδεψα την κοιλια μου και της λεω : θα κανουμε αδερφακι!! Και αυτη αρχισε να φωναζει χαρουμενα και να κανει παλαμακια!! αχχ το μωρο μου!!λες και καταλαβε τι της ειπα!!:-)

χριστιαννα μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εισαι εγκυουλα και μεγαλωσεις μπαμ μπαμ την οικογενεια σου!

εγω παλι ακομα δεν ξερω αν θα τακαταφερω με 2 και χωρις βοηθεια~!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ελα βρε Τζενη!!Δεν ξερω τι επαθα!!Ισως ειναι απο το πολυ αγχος γιατι μου μαζευτηκαν πολλα..βαφτιση,χτισιμο σπιτιου,μωρο,δουλειες..

Παντως και οταν εμεινα εγκυος στην κορη μου ετσι χαλια ειχε γινει το προσωπο μου κ οχι μονο στην αρχη, αλλα ολο το πρωτο τριμηνο!!:mad:

μακαρι να σαι εγκυος κοπελα μου.στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.κ καλυτερα τωρα.γιατι δεν θα ζησεις τη ζηλια της μικρης στο μωρο.εχουν δει πολλα τα ματια μου.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Χριστιαννα μου μακαρι να εισαι και καλυτερα τωρα που ειναι νωρις θα ξεπεταχτουν μαζι και ουτε που θα το καταλαβεις αντε θα περιμενουμε νεα σου!!!! Τζενακι την εκανες την ενεσουλα?

Παπακι μου υπομονη θα περασει ο καιρος θα ξεπεταχτει και ο μικρος και θα κοιμαται μια χαρα... Τωρα το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να του χαρηζεις απλοχερα την αγκαλια σου.....

http://webservices-test.pronovias.co...vias579525.pdf

http://webservices-test.pronovias.co...vias470802.pdf

http://webservices-test.pronovias.co...vias130006.pdf

γεια σας!!

ψαχνω φορεμα για την βαφτιση των αγοριων μου.

για δειτε αυτα και πειτε μου την γνωμη σας.

σας αρεσει καποιο?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Νακι μου εμένα μου άρεσε το δεύτερο πιο πολύ αλλά και τα 3 είναι του γούστου μου....Σε φώτισα ε;;;;Αλήθεια έχεις φεις θα γίνουμε φίλες;;;;

Παπάκι βάστα με τα ξυπνήματα στην ανάγκη πάρτον και στο κρεβάτι σας να κοιμάσαι και λίγο τα αγοράκια είναι πιο δύσκολα.Εγώ είμαι από τις τυχερές και παρόλο που θηλάζει δεν ξυπνάει το βράδυ πλέον καθόλου από 8 το βράδυ πάμε 8 το πρωί.

Χριστιάνα περιμένουμε νέα κούκλα...

Τζενάκο έκανες ενέσεις τι έγινε οκ;;;πότε θα αναμένουμε;;;

Εμείς τώρα συνήλθαμε λίγο πέρασα πολύ δύσκολη εβδομάδα πολύ ζόρικη αυτή η ίωση...

Αννούλα τι κάνει το κορίτσι;Τι έγινε με την δασκάλα της;βγάλατε άκρη με το κακομαθημένο;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημερα κουκλες

Αστερια μου και εμενα το δευτερο μου αρεσει αλλα και τα αλλα ειναι φοβερα!!!!

Η μια χαρα ειναι η Εβελινα Ξανθη μου οσο για το θεμα εχουμε εξελιξεις αλλα δεν μπορω να τις γραψω εδω.....

Εσεις ειστε καλα τωρα? Περαστικα να ειναι ξανθουλα μου....

Κοριτσια κανω γενικη και τα εχω παιξει τωρα καθησα να πιω εναν καφε και να ταισω και μετα βουρ ξανα.... Εχω βαλει προγραμμα τι δουλειες θα κανω καθε μερα γιατι αλλιως δεν λεει.... Το σαββατο εχω και μαλι βαψιμο και κουρεμα....

Νάκι είναι υπέροχα και τα 3!!!!

δε μπορώ να βοηθήσω τα 2 πρώτα ψιλομοιάζουν και μου αρέσουν πολύ....

Άννα μου ελπίζω να είναι ευχάριστα τα νέα...

Ξανθή με εμένα θα γίνεις φίλη στο φατσομπουκ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...