Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Μπραβο κοριτσι μου! Ολα καλα το μωρακι σου.. μπορεις να ηρεμησεις! Οσο για τις αναγουλες, θα σου δωσω ενα tip δοκιμασμενο. Την ωρα που ξυπνας το πρωι, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, τρως 1-2 φρυγανιες. Κραταει τα υγρα πριν ξεκινησει η πρωινη ναυτια. Βοηθαει για αρκετες ωρες. Αργοτερα ξανατρως. Πριν το μαθω υπεφερα. Οταν μου το ειπαν.. ηρεμησα σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Παιζει ρολο να τις τρως, αν ειναι δυνατον, ακριβως μολις ξυπνας. Δοκιμασε το ενα πρωι αν θελεις..

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Άννα μου εννοείται να συμπαρασταθείτε στην δασκάλα...Ήμαρτον να κάνει το σωστό και να βρει και τον μπελά της...Πάντως τι ΠΑΙΔΕΙΑ έχουμε και τι ΠΡΟΝΟΙΑ εδώ στην Ελλάντα εεεε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντριάνα τι έπαθες γλυκιά μου?

Ξανθούλα περαστικούλια και ελπίζω να μην κολλήσει η μικρή...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλησπερα στεγια.

η αντριανη εκανε ενα μεγαλο λαθος...εβαλε υποθετο για την δυσκοιλιοτητα,μετα απο 5 λεπτα βγηκε..κ αυτη θεωρησε σωστο να βαλει αλλα δυο μετα...

ετσι μου ειπανε.μετα δεν χρειαζεται να σου πω τι εγινε.....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κορίτσια ευχαριστούμε ελπίζω αν είναι να κολλήσω πρώτη μπας και πάρει κανένα αντίσωμα από εμένα και την σκαπουλάρει.....φεύγω τρέχοντας να ταΐσω....

ξανθηηηηη βαστα γερααααααααα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Ωχ κατάλαβα Τζενάκι.......

Ξανθούλα μακάρι..........

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλησπερα στεγια.

η αντριανη εκανε ενα μεγαλο λαθος...εβαλε υποθετο για την δυσκοιλιοτητα,μετα απο 5 λεπτα βγηκε..κ αυτη θεωρησε σωστο να βαλει αλλα δυο μετα...

ετσι μου ειπανε.μετα δεν χρειαζεται να σου πω τι εγινε.....

ρουφιανα!!!!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

παω γιατρο τωρα μετα το χθεσινο ζορι ποναω πολυ κοιλια κ μεση κ μου ρχεται να σπρωχνω συνεχεια

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Καλημερα σε ολη την παρεα!!!!

Τι κανετε σημερα??

*Ανδριανη μουυυυ!!!!Που εισαι εσυ??Πως τα πας???Ακομα να κανω τεστακι...Περιμενω περιοδο 22 του μηνα..θα δειξει!!

*Ξανθη καλα ειμαι αν εξαιρεσεις την αυπνια με τη μικρη...βγαζει δοντια κ ποναει πολυ..αχχχ ποτε θα περασει αυτο το μαρτυριο????:rolleyes::confused:

*Αννα τι εγινε στο σχολειο??

Ηρθα κι απο δω να πω τα νεα μου!Δυστυχως το εμβρυακι μου παλλινδρομησε.Παμε παλι απ την αρχη.

Σορυ δεν σας εχω διαβασει αλλα σας ευχομαι τα καλυτερα!Φιλια κοπελιες!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Ηρθα κι απο δω να πω τα νεα μου!Δυστυχως το εμβρυακι μου παλλινδρομησε.Παμε παλι απ την αρχη.

Σορυ δεν σας εχω διαβασει αλλα σας ευχομαι τα καλυτερα!Φιλια κοπελιες!

Λυπαμαι πολυ Γεωργια μου..:-(:-(

κοριτσακια μου πηγα γιατρο.τελικα μονο το ενα μεγαλωσε.μου ειπε οτι αν αδιαθετησω θα μου δωσει κλομιφαινη κ θα μου αυξησει τη δοση σε 3 την ημερα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα κουκλες δεν εμπαινα γιατι ειμουν καπως.... Ολα καλα βεβαια τα κοριτσακια μου μια χαρα!!! Αυριο ειπαμε με την κουμπαρα μου να παμε μια εκδρομουλα με τα μικρα να βγουμε λιγο να ξεφυγουμε.. Οποτε Τζενακι δεν θα ειμαι Λαμια σοριιιιιιιι

Ξανθουλα περαστικα σας....

Ανδριανη ηρεμησες απο τους πονους?

Φιλακιαααα κανω δουλειες για να ειναι το σπιτι τζετ αυριο που θα λειπω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...