Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Καλημερααα:P:p:p:p:p

εμένα πάλι δεν τρεχει τίποτα:-( καπου διάβασα οτι κάνουν κ οι αποστειρωμένες γάζες. εσύ τι λές ?

καλημερα κιτσυ:Dτι κανεις ;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααα:P:p:p:p:p

εμένα πάλι δεν τρεχει τίποτα:-( καπου διάβασα οτι κάνουν κ οι αποστειρωμένες γάζες. εσύ τι λές ?

Οταν θηλαζεις ναι τωρα και το βαμβακι την κανει την δουλεια του.....χαχαχαχαχα

Μου ειπαν αλλα δεν ξερω αν ισχυει θα ρωτησω τον γιατρο μου αυριο πως αυτην την φορα τρεχει πιο νωρις το στηθος γιατι ο οργανισμος μου εχει μαθει την διαδηκασια.....δεν ξερω ομως αν ειναι αληθεια

Να σας ζησει να ειναι γεροι και οι δυο και καλο σαρασντησμο!!!!

Καλε μικρο αλλα θαυματουργο το βαφτηστηρι σου!!!!!!

Υγρο ολα πινουν μηπως ηπιε μηκωνιο?Αλλα θα μου πεις τι νοημα εχει το θεμα ειναι να ειναι γερο!!!!!!

ιδεα δεν εχω αννουλι σημασια εχει οτι ειναι καλα και οι δυο!

πωπω τα ειδα ολα λεμε!

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια αχ θα γινω νονα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Δεν ξερω , γιατί την άφησαν τοσες ωρες την κοπέλα , παντως η γιατρός μου εχει πει , οτι στα δημόσια , δεν αφήνουν να κανουν ανεξέλγκτα καισαρικές.

τεσπα .....αφού είναι όλα καλα !!!!

πω...πω....μου ξέμεινε το λαπ τοπ , παλι σημερα.....κι εχω μα μαγειρέψω , να σιδερώσω

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλημερα κιτσυ:Dτι κανεις ;

Καλημέραα.....καλά είμαι...τα βράδια ζορίζομαι λίγο...αλλά τι να κάνουμε....

Πηγε ο αντρας μου στον φουρνο πιο νωρίς κ τον ληστέψανε την νύχτα:-(:sad::-(

τι θα γίνει πια με αυτό το κακό ? πηγανε να βγαλουν την κλειδαρια , οπως κ σε εμας κ τελικά εσπασε η τζαμαρία κ μπήκαν απο κει:shock::shock::shock:

κ μιλάμε για τζαμαρία θες ενα 1000ρικο ............το λιγοτερο. να ερθει γερανος , να βγαλει την παλιά , να βαλει την καινουρια...

κι εμεις τωρα κατεβαζουμε ρολα , αλλα φυσικά εγω δεν θα μπορω ουτε μετα.....τι θα κάνουμε....ενας θεός ξέρει:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Δεν ξερω , γιατί την άφησαν τοσες ωρες την κοπέλα , παντως η γιατρός μου εχει πει , οτι στα δημόσια , δεν αφήνουν να κανουν ανεξέλγκτα καισαρικές.

τεσπα .....αφού είναι όλα καλα !!!!

πω...πω....μου ξέμεινε το λαπ τοπ , παλι σημερα.....κι εχω μα μαγειρέψω , να σιδερώσω

δεν κανουν αερα πατερα καισαρικες για τον εξης λογο

πριν κατι χρονια το ειχανε παρει σχοινι κορδονι καισαρικη για να ξεμπερδευουνε,προγραμματισμενες κγια να μην χανουνε κ τον υπνο τους οι κυριοι κ κυριες.ετσι ομως οι μαθητευομενοι δεν μαθαιναν τπτ απολυτως..πως θα γινει ο αλλος γυναικολογος μονο με καισαρικες;

εκτος αυτου μην ξεχναμε οτι καισαρικη =χειρουργειο.μπορει να παθεις οτιδηποτε..κ μετα δεν περνουν ευθυνες..οπτε αλλαξαν τακτικη γιατι στο τελος θα περναν διπλωμα χασαπη κ οχι γιατρου

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλα κιττυ εχει γινει η αθηνα ζουγκλα φοβασαι και τη σκια σου πλεον!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Καλημέραα.....καλά είμαι...τα βράδια ζορίζομαι λίγο...αλλά τι να κάνουμε....

Πηγε ο αντρας μου στον φουρνο πιο νωρίς κ τον ληστέψανε την νύχτα:-(:sad::-(

τι θα γίνει πια με αυτό το κακό ? πηγανε να βγαλουν την κλειδαρια , οπως κ σε εμας κ τελικά εσπασε η τζαμαρία κ μπήκαν απο κει:shock::shock::shock:

κ μιλάμε για τζαμαρία θες ενα 1000ρικο ............το λιγοτερο. να ερθει γερανος , να βγαλει την παλιά , να βαλει την καινουρια...

κι εμεις τωρα κατεβαζουμε ρολα , αλλα φυσικά εγω δεν θα μπορω ουτε μετα.....τι θα κάνουμε....ενας θεός ξέρει:confused::confused::confused:

κ μη χειροτερα...αυτο να λες κ να να κανεις το σταυρο σου

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κιττυ μου ειπαμε μην τα σκεφτεσαι αυτα να σε νοιαζει να ειστε καλα και ολα τα αλλα γινοντε

Μα ρε συ ,,,καθε εβδομάδα , κατι συμβαινει δίπλα μας:shock::shock:

αμα δεις την τζαμαρία στο μαγαζί μας.....αντε μετα μην τα σκεφτεσαι.....τεσπα

Αντε κοριτσακι γιος και βαφτηστηρι θα εχουν και την ιδια ηληκια!!!!!

Τι καλο θα φτοιαξεις Κιττυ?

ναι ναι και μετα απο μενα γενναει και η αλλη η κουμπαρα μου κι αυτη αγορακι κι εχει πητ 8 σεπτεμβριου κι εγω πητ 8 ιουλιου.

καλο;;ολα μαζι!

566b716e1f.png?html%22

καισαρικη =χειρουργειο.μπορει να παθεις οτιδηποτε

Βρε Τζενακι μου μας δινεις πολυ κουραγιο με αυτην την εκφραση......χαχαχαχα

ποια καλε του αβαταρ μου;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

δεν κανουν αερα πατερα καισαρικες για τον εξης λογο

πριν κατι χρονια το ειχανε παρει σχοινι κορδονι καισαρικη για να ξεμπερδευουνε,προγραμματισμενες κγια να μην χανουνε κ τον υπνο τους οι κυριοι κ κυριες.ετσι ομως οι μαθητευομενοι δεν μαθαιναν τπτ απολυτως..πως θα γινει ο αλλος γυναικολογος μονο με καισαρικες;

εκτος αυτου μην ξεχναμε οτι καισαρικη =χειρουργειο.μπορει να παθεις οτιδηποτε..κ μετα δεν περνουν ευθυνες..οπτε αλλαξαν τακτικη γιατι στο τελος θα περναν διπλωμα χασαπη κ οχι γιατρου

στα ιδιωτικά πάντως συνεχίζουν τις καισαρικες αβερτα-κουβερτα....δεν λεω οτι παντα ειναι χωρις λογο...αλλά συμβαινει

ααα...κ τωρα που το λεμε, σημερα μπηκε μια φιλη της αδερφής μου για καισαρική , γιατί λεει ειναι λιγο μεγαλο το μωρό.....χωρίς να της αφήσει αλλη επιλογή

τωρα , αν υπήρχε κ κατι αλλο δεν ξερω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...