Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο λεω και εγω στον αντρα μου ευτυχως δεν εχουμε και ενοικια να πληρωνουμε....

Τι σκεφτεστε Τζενακι θ αψαξετε για αλλου? Ο αντρας σου δουλευει ετσι?

ναι δουλευει.αλλα τι να το κανεις.απο 1400 κατεβηκε στα 900 και επεται συνεχεια.το προβλημα ειναι το μαγαζι.δεν μπορω να το κλεισω γιατι χρωσταω.ελεγα να το πουλησω αλλα σε καιρο κρισης ποιος θα κανει τετοια κινηση..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γιατι παιδι μου????

δεν ξερω ρε γμτ.φαντασου οτι εφαγα τωρα κ φακη,την οποια την εφτιαξα για αυριο.η κοιλια μου θα κανει μπαμ..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ναι δουλευει.αλλα τι να το κανεις.απο 1400 κατεβηκε στα 900 και επεται συνεχεια.το προβλημα ειναι το μαγαζι.δεν μπορω να το κλεισω γιατι χρωσταω.ελεγα να το πουλησω αλλα σε καιρο κρισης ποιος θα κανει τετοια κινηση..

Τι ωραιααααα και φως στο τουνελ πουθενα.... Αχ κοριτσακι μου σημερα τα βλεπω ολα μαυρα δεν ειμαι το καταληλο ατομο νομιζω να σε κανω να ξεχαστεις....σορυυυυυυυυυυυ

Τι ωραιααααα και φως στο τουνελ πουθενα.... Αχ κοριτσακι μου σημερα τα βλεπω ολα μαυρα δεν ειμαι το καταληλο ατομο νομιζω να σε κανω να ξεχαστεις....σορυυυυυυυυυυυ

γιατι να ξεχαστω;μια χαρα δεν ειμαι στην απελπισια μου κ στη μιζερια μου;:rolleyes:

τσακωνομαι κ με το θοδωρη τωρα..μου κανει την παρατηρηση γιατι δεν εβαλα πλυντηριο σημερα κ γιατι ηταν ενα κουταλακι στη θηκη με τα πηρουνακια..

ειμαι ποοοοοοοολυ ευτιχισμενη:lol::lol::lol:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

και θελει να του τριψω κ τις βρωμοπατουσες του.ειναι κουρασμενος λεει..

επισης λεει,ειμαι υποχρεωμενη λεει..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αφου εχεις και ορεξει να τσακωθεις παλι καλα εγω λεω ενα οκ παραταμε και φευγω αν και δεν τσακωνομαστε να και κατι θετικο μπορω να πω πως ειμαστε παααααρααα πολυ καλα τελευταια

κοριτσακι φευγω σε καληνυχτιζω ελπιζω να τα πουμε αυριο!!!! Φιλακιαααααα

αφου εχεις και ορεξει να τσακωθεις παλι καλα εγω λεω ενα οκ παραταμε και φευγω αν και δεν τσακωνομαστε να και κατι θετικο μπορω να πω πως ειμαστε παααααρααα πολυ καλα τελευταια

κοριτσακι φευγω σε καληνυχτιζω ελπιζω να τα πουμε αυριο!!!! Φιλακιαααααα

φευγω κ γω..με απειλησε.αν δεν του τριψω τα ποδια λεει ,θα κανω να δω ''χαρα'' λεει πολυ καιρο..τι να κανω..λυγισα..

καληνυχτααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τα νεα μας πηγαμε στο σχολειο και εχει γινει της ποπης. Μιση ωρα αφου πηραμε την Εβελινα προχτες το ιδιο παιδι επιασε και χτυπησε στο κεφαλι αλλα 2 παιδια..... Συγκεκρημενα το ενα το επιασε απο τα μαλια και το κοπανησε στον τοιχο 2 φορες... Η δασκαλα με δικη της ευθυνη εφαιρε εχτες κοινωνικη λειτουργο να μιλησει στα παιδια και μετα με τους γονεις.... Τωρα την απειλουν οτι θα την καταγγειλουν που πηρε τετοια αποφαση χωρις την εγκριση του διευθυντη..... Οπως καταλαβαινετε οι αλλοι θεωρουν οτι γ@μουν και δερνουν εκει μεσα αποτελεσμα θα μαζευτουμε ολοι οι γονεις και θα στηριξουμε την δασκαλα μας γιατι ειναι η μονη εκει μεσα που θελει να λυθει το θεμα ενω οι υπολοιποι απλα το βουλωνουν.... Κανονιζουμε λοιπον νεα συναντηση με την κοινωνικη λειτουργο και αυτη την φορα με εγκριση απο το συλογο γονεων και εχει να γινει το σωσε.... Οποιος θελει μετα ας διωξει την δασκαλα.... Μας ζητησε η γυναικα να την βοηθησουμε σε αυτο που παει να κανει και θα την βοηθησουμε οποτε εχουμε αγωνα κοριτσια... Επιτελους ομως γιατι καποιοι πιανουν μια καρεκλα και νομιζουν οτι κατι ειναι και αφηνουν τα παιδια τους να πιστευουν το ιδιο οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν χωρις να μπορει να τους ενοχλησει κανενας αμ δε

Καλημερα ειπα δεν ειπα ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ

Καλημερα σε ολες!!

Αννα σε σκεφτομουνα χθες και θα ηθελα να σου δωσω και μια αλλη εκδοχη για αυτο που συνεβει.

Καποιες φορες μπορει να μην ειναι υπευθυνοι οι γονεις για τις πραξεις των παιδιων τους.

Θα σου φερω για παραδειγμα την δικη μου οικογενεια.

Εμενα και τον αδερφο μου μας μεγαλωσαν οι ιδιοι γονεις με τον ιδιο τροπο.

Εγω απο την μια ημουν πολυ ησυχο παιδι. Καλη μαθητρια, πρωτυπο για τα αλλα παιδια, τα απογευματα διαβαζα ή επαιζα με τις φιλες μου.

Ο αδερφος μου απο την αλλη σαν μικρο παιδι ηταν ο διαβολος ο ιδιος! Ατακτος πολυ, ανυπακουος, κακος μαθητης, εκανε συνεχεια ζημιες, εμπλεκε σε καυγαδες, αλλα παρολαυτα κοριτσακι δεν χτυπησε ποτε. Δεν ηταν αλητης, ηταν καλο παιδι, απλα τον παρεσυραν που λενε οι αλλοι και ηταν υπερδραστηριος.

Η μαμα μου στεναχωριοταν πολυ για ολα αυτα!Ελεγε πως ειχε κανει τα παντα για αυτον..αναρωτιοταν τι εκανε λαθος.ντρεποταν που τη φωναζαν συνεχεια στο σχολειο να της πουν τα κατορθωματα του..μεχρι και σε ψυχολογο τον πηγαν μπας και βρουν το προβλημα..

Νομιζω καταλαβες τι θελω να πω..Οτι μπορει να μην φταιει ο πατερας-γυμναστης για τη συμπεριφορα του γιου του.Οτι και αυτος μπορει να ντρεπεται οπως η μαμα μου..Πως και αυτος μπορει να μην ξερει πως να τον αντιμετωπισει.

οκ δεν δικαιολογω καθολου το περιστατικο.Απλα ηθελα να σου δωσω και μια αλλη οπτικη για τον πατερα του.

Διαφημίσεις

Χριστιαννα μου εχεις απολυτο δικιο και εχω και εγω τετοιο παραδειγμα στην οικογενεια ο ανηψιος μου ο ενας τελειος σε ολα και φοβερο παιδι και ο αλλος ειναι λες και τον μεγαλωσε αλλη μανα..... Η μαμα τους ειναι δασκαλα και τα εχει στο σχολειο μαζι της παντα ομως ειναι αντικειμενικη και ο γιος της δεχεται τις επιπτωσεις των πραξεων του..... Εδω συμβαινει κατι αλλο οι γονεις επικροτουν την συμπεριφορα αυτη και γι αυτο ζηταει την βοηθεια μας η δασκαλα....

γεια σας κοριτσια τι κανετε?χριστιανα εκανες τεστακι?

αννουλα μου να ξερες εγω ποσο ξυλο ειχα φαει απο ενα γειτονοπουλο 3 χρονια μικροτερο μου οχι τπτ αλο δεν ηξερα κ γιατι τις ετρωγα κ ακομα μου εχει μεινει εφυγε απο την γειτονια σχετικα νωρις κ δεν του το ανταπεδωσα

ευγενια θα σου πω οτι μου ειπε κ μενα η βασιλικη οταν εκανα παραπονα για τον αντρεα.....σουυυυτ κοπηκε κ θα φορεθει

εμεις ειμαστε καλα αν κ χθες τραβηξα ζορι!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Άννα μου να υποστηρίξετε όσο μπορείτε την δασκάλα γιατί η δική της αντιμετώπιση είναι η σωστή....Μπράβο της....

Ανδριανούλα τι έπαθες κούκλα;;;πως πάει η Μαρία και το σποράκι;;;

Χριστιάνα καλά;;;;

Τζενάκο ουου.....

Έχω τον Σωτήρη με πυρετό και είμαι σε επιφυλακή με την μικρή....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...