Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Αληθεια η Ρουλα που ειναι? Η Ανδριανη μετακομησε? Ειναι πιο ηρεμη σε αυτην την εγκυμοσυνη?

η ρουλα ειχε μπλεξει με τη μικρη.ηταν αρρωστη απο τις 13 φεβρουαριου κ αναρρωνει τωρα.

η αντριανη μετακομισε και οχι σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν ειναι πιο ηρεμη.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να κοιμηθω αφου πρεπει να ξυπναω συνεχεια το παιδι θα κατσω εγω τωρα ξυπνια και κατα τις 5 θα ξυπνησω τον αντρα μου

ωχ παναγια μου,τι γερμανικο νουμερο ειναι αυτο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τα δικα μου στα ειπα;2 αυγουλακια κατεβασα.εχτες ηταν 11 χιλλιοστα.ο γιατρος μου ειπε να μην το δεσω κ κομπο οτι θα μεγαλωσουν κ τα δυο.την παρασκευη θα ξαναπαω για να μου κανει κ την ενεση.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τα δικα μου στα ειπα;2 αυγουλακια κατεβασα.εχτες ηταν 11 χιλλιοστα.ο γιατρος μου ειπε να μην το δεσω κ κομπο οτι θα μεγαλωσουν κ τα δυο.την παρασκευη θα ξαναπαω για να μου κανει κ την ενεση.

Μακαρι αγαπουλα μου ολα να πανε καλα και να εχουμε και ευχαρηστα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Περαστικα στην μικρη και πολλα φιλακιααααα οοσο για την Ανδριανη τι να πω δεν αλλαζει.... Εσυ τα γερμανικα νουμερα νομιζεις θα τα γλυτωσεις???? Αμ δε

νια νια νια νια νια........:lol::lol::lol::lol::lol:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

λοιπον παιρνω το καφεδακι μου και το βιβλιο μου και παω να κατσω στην ζουζουνα μου σας φιλω καληνυχτααα

γκουντεν αχτεν...........

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αννα μου λυπαμαι πολυ για την κουκλιτσα σου..

Ειναι γεγονος οτι σε αυτες τις ηλικιες τα παιδια μπορει να γινουν πολυ σκληρα οχι μονο στις πραξεις, αλλα κ στα λογια τους με αποτελεσμα να πληγωνουν αλλα παιδακια ισως και αθελα τους..

Δυστυχως εμεις σαν γονεις δεν μπορουμε να ειμαστε παντα εκει για να προστατευουμε τα δικα μας παιδια.Το μονο που ισως μπορουμε να κανουμε ειναι να οπλησουμε τα παιδια μας με σωστες συμβουλες, ουτως ωστε να εχουν αυτοπεποιθηση, θαρρος και ψυχικη δυναμη με τροπο που να μπορουν να αντιμετωπιζουν κ να διαχειριζονται αναλογες καταστασεις αγχους/θυμου που προερχετε απο τριτα ατομα.

Σε φιλω και περιμενουμε νεα σας.

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλες ειναι πολυ καλα η μικρη τωρα εχει παει μια βολτα με την γιαγια της αφου ειδαμε ηλιο μετα απο μια εβδομαδα.... Το βραδυ αντιδρουσε καλα στα ερεθισματα και η γιατρος που την ειδε παλι ειπε πως ειναι μια χαρα απλα προσεχουμε για να εχουμε..... Μου εφτοιαξε και η φαρμακοποιος μου μια φυτικη κρεμα της την εβαλα και ξεπρηστηκε το παιδι.... Τωρα μονο το ματι την τσουζει λιγο

καλημερα!

ρε συ αννιω τι εγινε;;;

εγω θα κανα πανικο ειλικρινα!

να ταν καλα το παιδακι μου πανω απολα βεβαια και μετα θα τους επαιρνε ο διαολος!

θα επαιρνα τηλ προνοια αστυνομιες κι εγω δεν ξερω τι αλλο!

δηλαδη χτυπα ξυλο αν εχανες το παιδι σου(παναγια μου βοηθα)τι θα σου λεγανε συγνωμη;;;;;

δεν παμε καλα ρεεεεεε!

εγω θα βαζα τρελο χερι στους γονεις του παιδιου και θα τους ελεγα οτι αν τολμησει και ξανακοιταξει το παιδι μου οχι να το ακουμπησει να το κοιταξει μονο θα φωναζα τα καναλια να σου πω μετα εγω!

αντε πια με καθε κακομαθημενο που κανει οτι θελει!

τα πηρα πολυ τωρα!

πασχιζουμε να κανουμε τα παιδια μας καλους ανθρωπους να ακουνε να σεβονται να εχουν αξιοπρεπεια και μετα τι;;;;

ερχεται ενα σκατοπαιδο που ετσι εχει μεγαλωσει βεβαια κι αυτο δε φταιει να αποδειξει στο παιδι μας τι;;;;;οτι νικαει παντα ο πιο δυνατος;;;ο πιο κακος;;

αυτος που μπορει να σε ριξει μεσα στα βρωμονερα και μετα να σε κοροιδευει;;;

και μετα βλεπεις μια χαρα παιδακια να κλεινονται στον εαυτο τους να μη μιλανε και μη θελουν να πανε στο σχολειο απο φοβο μηπως πονεσουν σωματικα η ψυχολογικα;;

ε οχι αυτο δε θα περασει πρεπει κατι να κανουμε γιατι μετα μην αναρωτιομαστε πως γινεται ενα παιδακι 7 και 8 χρονο παθαινει καταθλιψη!

μη μας φαινεται παραξενο!

αυτα!ουφ τα παθα γιατι θα σκαγα!

αννουλι ειλικρινα κανα σαματα!

γιατι αν το αφησεις ετσι και δεν τους τριξεις τα δοντια αυτα δε θα σταματησουν να συμβαινουν μεχρι που καποια στιγμη μπορει να ερθει και η πραξη που δε θα εχει επιστροφη οσες συγνωμες και αν ζητησουν!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Παπακι μου αυτο που με νοιαζει αυτη τη στιγμη ειναι να ειναι καλα το παιδι. Αυριο ομως που θα παει σχολειο θα μας ακουσει το συμπαν δεν το αφηνω ετσι.... Και εμενα αυτο με πειραξε πιο πολυ δηλαδη τι εχω φτυσει αιμα για να μεγαλωσω εναν καλο και σωστο ανθρωπο για να παει σχολειο και να καταλαβει οτι παντα νικαει αυτος που ειναι δυνατος και κακος?????? Ειναι παραλογο και ναι αν συμβει κατι χειροτερο τι θα μου πουν συγνωμη???? Να την βρασω.... Σημερα δεν πηγε σχολειο το παιδι δεν εχει ενδοιαφερθει κανενας να παρει ενα τηλ να δει τι κανει το παιδι.... Και σας ρωτω αν αυτο το εκανε το δικο σας παιδι τι θα κανατε? Εγω θα πηγαινα στο σχολειο και θα ετρεχα εγω για το αλλο παιδι και θα προσπαθουσα να στηρηξω τους γονεις με ολο μου το ειναι και θα ζητουσα να τιμωρηθει το παιδι μου μπροστα σε ολα τα παιδια για να μην το κανει κανενα αλλο μετα..... Προς θεου ομως οχι με βια γιατι η βια μονο βια φερνει

ΆΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Θεέ μου τι έιναι αυτά που διάβασα?

Παναγία μου και Χριστέ μου δε το πιστεύω...Σιδερένια και όσο για τους "γονείς' είναι και εκπαιδευτικοί εεε?ποποποποποπο δε ξέρω τι θα έκανα..μάλλον θα μας έβγαζαν στα κανάλια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...