Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Χριστιάνα με το καλό να τελειώσετε κούκλα μου και να μπείτε μέσα...

Παπί ζόρικος ο Άγγελος έ;;;;Κάνε υπομονή τώρα που αυτονομείται σιγά σιγά θα είναι καλύτερα...

Χριστιάνα για πες περιμένουμε να κάνεις τεστ να δούμε αν είσαι εγκυούλα;;;

Άννα και εμείς γενική σπίτι καθαρό για 5 λεπτά μετά το όνειρο γκρεμίζεται όπως ξεκίνησε.Αρκεί να μην έχει σκόνες χαχαχα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστιάνα για πες περιμένουμε να κάνεις τεστ να δούμε αν είσαι εγκυούλα;;;

Ναι!Ηταν εχμμ...¨απροσεκτος¨ ο συζυγος στις γονιμες μερες και σκεφτομαι αν το τσακωσαμε το σπορι!Θα δειξει!!:)

Φοβαμαι ομως κοριτσια αν θα τα καταφερω μονη με δυο μωρα....Γιατι ειναι ηδη πολυ δυσκολο παιδι η μικρουλα μου..

Ειναι και το αλλο το κυριοτερο για εμενα..Αν γινεται να γεννησω φυσιολογικα αυτη τη φορα μιας και δεν εχει περασει μεγαλο διαστημα απο την καισαρικη.. Φοβαμαι πως δεν θα βρω γιατρο να με αναλαμβανει...:roll:

Κοριτσια ειμαι να σκασωωωωωω.

Ενα κ@λοπαιδο εσπρωξε την Εβελινα μου στο σχολειο και επεσε με το κεφαλι πανω σε μαρμαρινη γωνια πηγαμε την πηραμε και ακουσαμε μονο ενα συγνωμη αφου ηταν ο γιος του γυμναστη τεσπα δεν μιλησαμε παραπανω εκεινη την ωρα γιατι επρεπε να παμε το παιδι νοσοκομειο ευτυχως δεν επαθε καποιο καταγμα αλλα μας κρατησαν καποιες ωρες για παρακολουθηση... Αυριο ομως θα γηνει χαμος

Κοριτσια ειμαι να σκασωωωωωω.

Ενα κ@λοπαιδο εσπρωξε την Εβελινα μου στο σχολειο και επεσε με το κεφαλι πανω σε μαρμαρινη γωνια πηγαμε την πηραμε και ακουσαμε μονο ενα συγνωμη αφου ηταν ο γιος του γυμναστη τεσπα δεν μιλησαμε παραπανω εκεινη την ωρα γιατι επρεπε να παμε το παιδι νοσοκομειο ευτυχως δεν επαθε καποιο καταγμα αλλα μας κρατησαν καποιες ωρες για παρακολουθηση... Αυριο ομως θα γηνει χαμος

ελα ρε..το παιδι ειναι καλα τωρα;

ριξτους χ@σιμο καλο αυριο.τι παει να πει ειναι γιος του γυμναστη.ριξε κ στο γυμναστη ενα βρισιδι καλο.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενακι το παιδι καλα ειναι απλα θελει παρακολουθηση γιατι το χτυπημα ειναι εσωτερικο ευτυχως εχω καλη παιδιατρο και ο αντρας της ειναι νευροχειρουργος και θα ερχοντε πρωι,απογευμα και οι δυο να βλεπουν το παιδι και να του κανουν τα κλασικα νευρολογικα τεστ. Επισης για 5 βραδια θα πρεπει να την ξυπναμε καθε 2 ωρες για να βλεπουμε αντιδρασεις και αντανακλαστηκα.... Αυτα τα καλαααααα

Διαφημίσεις

Κοριτσια σημερα τα επαιξα ακομα τρεμω αυριο δεν ξερω τι θα γινει στο σχολειο αλλα ετσι δεν το αφηνω γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα και το μονο που μας ειπαν ειναι οτι το εχουν συζητησει γενικα μεσα στην ταξη... Βεβαια ο γυμναστης και η δασκαλα ειναι μια χαρα ανθρωποι αλλα το θεμα ειναι οτι υπαρχει αυξημενη βια στα σχολεια και ναι απο την πρωτη δημοτικου αν σκεφτητε οτι προχτες κατεβασαν τα ρουχα σε αλλο κοριτσακι και το ρηξαν ετσι κατω εξω στα νερα.... Και σας ρωτω απο που πηγαζει ολο αυτο το μισος? Φυσικα απο εμας τα παιδια ειναι απλοι μιμητες μας οτι μαθαινουν κανουν...... Επειδη δηλαδη το δικο μου το παιδι ειναι κατα της βιας γιατι απλα ετσι εχει μαθει αυτο δειναι το δικαιωμα στους υπολοιπους να την κακομεταχειρηζοντε? Και δεν ειναι τυχαιο γεγονος αφου το συγκεκριμενο παιδι της πηρε το πρωι το κουλουρακι της μεσα απο τα χερια και της το πεταξε στην βροχη και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει. Το συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι ζηλευει γιατι παντα οι επιθεσεις γινοντε οταν της βαζω πραγματα που φτοιαχνω εγω... Οποτε λυπαμε αυτο το παιδι που δειχνει με το τροπο του στους γονεις του πως ζη

τα την προσοχη τους. Βεβαια ολα αυτα δεν τα λεω μονο για το φαγητο ειναι ενα παραδειγμα αφου ξερω μαμαδες που δουλευουν και δεν προλαβαινουν να φτοιαξουν κατι ιδιαιτερο για το σχολειο αλλα τα παιδια τους δεν στερουντε αγαπης. Ελπιζω να καταλαβαινετε τι θελω να πω και αν τα εχω γραψει μπερδεμενα συγνωμη αλλα ειμαι πολυ στεναχωρημενη γιατι αν το χτυπημα ηταν ενα εκατοστο πιο δεξια τωρα δεν θα σας μιλαγα... Ευτυχως το φυλαξε η Παναγιτσα το παιδι μου απλα ολο αυτο πρεπει καπου να τελειωσει πριν συμβουν χειροτερα.

Διαφημίσεις

Τζενακι συμφωνω με το πμ.... Πιστεψε με οτι μπροστα στα παιδια ειμαι τρελος καραγκιοζης... Τωρα ξεσπαω σε εσας ουτε στην μανα μου τα λεω αφου τρεχει και αυτη με την γιαγια και δεν θελω να την στεναχωρησω απλα Τζενακι αν δεν τα ελεγα θα εσκαγα.... Ο χειρουργος στο νοσοκομειο μας ειπε να αναψουμε λαμπαδα αφου το χτυπημα ειναι μωλις ενα εκατοστο απο την κεντρικη αρτηρια μονο στην σκεψη τρελαινομαι.....

ηρθα.καλα εκανες κ ξεσπασες.να μην τα κρατας μεσα σου κ μουρλενεσαι..

δηλ να σε ρωτησω...δεν θα κοιμηθεις καθολου το βραδυ;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...