Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Θα σε καθοδηγήσει η μικρή ότι θέλει αυτή.Αν της αρέσει αν την κρατάς να περπατάει και το ζητάει να το κάνεις βοηθάει.αλλιώς τίποτα δεν μπορείς να κάνεις από το να περιμένεις.

Για το όνομα ότι θες καλέ και εννοείται ότι αν θες έτσι.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το μυστικο δεν το ξερω Χριστιαννα μου εμενα μπουσουλουσε απο 4 μηνων και ισως βαρεθηκε οποτε ενα απογευμα εκει που επαιζε σηκωθηκε και εκανε 3 βηματακια ολομοναχη και μετα καθε μερα και πιο πολλα βηματα....

Η δικια μου παιδιατρος δεν θελει την στρατα για πολλους και διαφορους λογους. Εφυγα και εγω να κανω δουλειες αφου το απογευμα εχουμε εμβολιο

Τετοια να μου λετε κοριτσια και θα αργησω πολυυυυ να κανω δευτερο! [αν δεν ειμαι ηδη εκυος!:lol:]

Προσπαθω εδω και ωρα να σας βαλω φωτος της μικρης στο αλμπουμ αλλα δεν μπορω!Μου γραφει συνεχεια αποτυχια!:confused:

Καλημερα κουκλαρες μου!

τι μου κανετε;;;

που σε ρε χριστιανακι;;

χαθηκες κι εσυ ε;;;

αστα κι εγω τρεχω οσο δε φανταζεστε κοριτσια!

κι εμενα θηριακι ειναι ο αγγελακος μου!

δεν κοιμαται και πολυ πολυ το βραδυ ξυπναει συνεχεια και θελει αγκαλια εχω κουραστει πολυ αλλα το παλευω!κι οπως λεει και η γυναικαρα μου μπορει να ειμαι χωμα αλλα οταν μου γελαει λιωωωωωωνω!

χριστιαννα κι εγω μαζι σου για το θεμα οχι πολλα πολλα γιατι κι εγω παραμιλουσα και μεχρι αποκλεισμο εφαγα και ακομα ψαχνω να βρω ποιος η ποια εκανε τη λαμογια αλλα μαλλον δε θα μαθω ποτε!οποτε οχι πολλα πολλα!

καλα κανεις!

εμεις ειμαστε στο παραπεντε για δοντακι αλλα ακομα τιποτις!και πολυ πολυ γκρινια αχ κουραστηκα πολυ!

αυτααααααααααααααααααααααα!παω και θα επανελθω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Ασε Παπακι...καθε φορα που ειναι να βγαλει δοντια περναω ενα δραμα :(

Ουτε και εμενα εχει καλο υπνο το βραδυ.Για να καταλαβεις ακομη μαζι μου την εχω στο δωματιο..να δω μεχρι ποσο!!!!!!!!!

Ελα!ειμαι εδω!ψαχνω ενα θεμα που ειχα δει παλιοτερα για VBAC- φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική.........και δεν το βρισκω!!!!!

Ξυπνησε η μικρουλα ομως,την ακουω,,θα μπω σε λιγο παλι Τζενη!

Ελα!ειμαι εδω!ψαχνω ενα θεμα που ειχα δει παλιοτερα για VBAC- φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική.........και δεν το βρισκω!!!!!

Ξυπνησε η μικρουλα ομως,την ακουω,,θα μπω σε λιγο παλι Τζενη!

οκ.....

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Θελει παιχνιδια η μικρη Τζενη!!ουφφφφφ

Λοιπον σας βαζω μια συνταγη απο κατι πατατες.....μα κατι πατατες ...... αχχχ τις τρωω σε ενα εστιατοριο κ εψαξα τη συνταγη να δοκιμασω μηπως τα καταφερω κ βγουν οι ιδιες το βραδυ!!

http://simplyrecipes.com/recipes/potato_skins/

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα καλιε χαθηκατε ολες???? Εγω χαθηκα γιατι εκατσα και εκανα γενικη στο σπιτι οποτε τωρα μου εχει μεινει μονο σιδερο!!!! Νεα δεν εχω καθοτι ημουν μεσα ολο το σουκου αλλα ρε κοριτσια εχουμε μουχλιασει μια βδομαδα βρεχει συνεχεια χωρις να σταματησει εστω ενα πρωινο ριζες θα βγαλουμε σε λιγο ή μηπως βραγχια?????

Γεια σου Αννα!!

Εγω εχω τρεχαματα γενικα!

Χτιζω σπιτι και πηγαινω εκει και γενικα ολη μερα ψαχνω!

Εχω και τα της βαπτισης...

Θελω και εγω να κανω γενικη, αλλα με τη μικρη μες τα ποδια μου νοου γουει!!

Χριστιαννα μου καλοριζικο να ειναι το νεο σας σπιτακι!!!!

Καταλαβαινω τρελο τρεξιμο.... Τις μικρες τις ειχε ο πατερας τους για να κανω γενικη και οταν τελειωσα εκανα εναν καφε και απολαυσα το σπιτακι μου μαζεμενο γιατι οταν επεστρεψαν ολα ηταν ξανα στο πατωμα......

Τωρα ξεκινησα την τοιχογραφια στο παιδικο να δω τι θα κανω γιατι αποφασησα να την κανω μονη μου να δω τι θα βγει... Οταν τελειωσω θα σας βαλω φωτο

καλημερα μαλλον καλησπερα!

μεχρι να σιγυρισω λιγο και να μαγειρεψω το δικο μας και του αγγελου δε σας προλαβα!

δεν πειραζει!

επισημα σας λεω οτι πλεον μπουσουλαμε ασταματητα πανω κατω!

η αγαπημενη μας γωνια ειναι κατω απο το τραπεζι ολο εκει παει!

αχαχα κουτουλισε κανα 2 φορες την κεφαλα του αλλα τωρα πηρα το κολαει!

αχαχα!εχει τοσο πλακα να βλεπεις ενα σαμιαμιδακι να κουναει χερια ποδια και να σε ακολουθει οπου και αν πας!

το κακο ειναι οτι ανακαλυψαμε το μπουσουλημα εχτες το βραδυ στις 9!!!!!!!!ε και μεχρι να κουραστει και να χαρει οσο ηθελε πηγε 12 μας τρελανε!

χριστιαννακι με το καλο να πατε στο σπιτακι σας και να κανετε και ενα δωματιο και για δευτερο παιδακι!

τι καλα!

εγω να σας πω νιωθω τοσο γεματη προς το παρον με το βατραχι μου που δε το βλεπω να κανω 2ο στα κοντα!

ειμαι ενα πτωμα!

ζωη να χει το κουκλακι μου με χει λιωσει!

το βραδυ ξυπναει οχι παντα αλλα 4 στις 5 ξυπναει οχι μονο για γαλα αλλα και για αγκαλια!

ξεκινησε πια και ο αποθηλασμος το αντρακι μου μεγαλωσε και δε θελει αλλο γαλα μαμας βασικα μια θελει μια δε θελει!οποτε εκει που εβγαζα καθε μερα 200ml στην καταψυξη πλεον τον ταιζω μια φορα τη μερα κι αυτο με το ζορι!

δεν πιστευα οτι θα αποθηλασει ποτε κι ομως μια μερα απλα δεν ηθελε!

αυτα τα νεακια μας!

γυναικακι μου τι κσνεις;;καιρο εχουμε να τα πουμε!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...