Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η αδελφη του θοδωρη,ειναι Λαρισα.υπαρχει περιπτωση να της κανουμε σορπραιζ στα γενεθλια της κ να παμε πανω

Ελα ρε ποτε? Το σπιτι μου ειναι και κοντα στην εξοδο της εθνικης

Ελα ρε ποτε? Το σπιτι μου ειναι και κοντα στην εξοδο της εθνικης

στις 18 .σε κανα 5αρι μερες θα ξερω σιγουρα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

στις 18 .σε κανα 5αρι μερες θα ξερω σιγουρα.

Την αλλη Κυριακη μμμμμ μακαρι να ερθετε. Παντρεμενη ειναι ή σπουδαζει? Αν δεν θελετε να μπερδευτειτε θα σου στηλω το τηλ μου μηπως βρεθουμε και σε κανενα καφε πανω στην εθνικη

Την αλλη Κυριακη μμμμμ μακαρι να ερθετε. Παντρεμενη ειναι ή σπουδαζει? Αν δεν θελετε να μπερδευτειτε θα σου στηλω το τηλ μου μηπως βρεθουμε και σε κανενα καφε πανω στην εθνικη

τπτ απο τα δυο.για δουλεια σε ενα εστιατοριο μιας φιλης.κολλητης.εφυγε πριν 10 μερες και θα κατσει επανω ενας θεος ξερει ποσο/την παρακαλαγανε,ο θοδωρης κ η πεθερα μου να μην φυγει αλλα ...

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

το τηλ σου στειλτο μου σε πμ.αν ερθω επανω σιγουρα θα βρεθουμε..

καληνυχταααααααα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημερα ομορφες!!!

Χρονια και ζαμανια!!:D

Διαβασα λιγο τα νεα σας...

Αντριανη και Γεωργια ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!Σας ευχομαι μια πολυ ομορφη εγκυμοσυνη μεσα απο την καρδια μου!!

Ξανθη την ιδια μερα βαφτιζουμε!!Εκεινη τη μερα εχει γενεθλια η μικρουλα μου και απο οτι ειδα εχει και γενεθλια η Αννα μας!!Πω πω πολλες χαρες μαζεμενες σε μια μερα!:D

Εμεις κατα τα αλλα μια χαρα!!

Μεγαλωσαμε βγαλαμε 4 δοντακια και ειναι ετοιμα κ αλλα δυο!!Τρωμε τα παντα εκτος απο γλυκα!;)Δεν περπατησαμε ακομα, αλλα αυτο δεν μας εμποδιζει απο το να αλωνιζουμε ολη μερα μεσα στο σπιτι!! Ενα μικρο τερατακι εκανα κοριτσια που δεν κοιματε σχεδον ποτε!!!!!!!!!:o

Φιλακια πολλα και τωρα που μαζευτηκατε παλι θα μπαινω και εγω να τα λεμε!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας.Εγώ χθες έκανα υπνοθεραπεία χαχαχαχα

Χριστιάνα με το καλό και εσείς.Πως θα την βγάλετε την μικρή σας;;;;

Αννούλα ένα μικρό τερατάκι και εγώ από εδώ.Θέλει όλη την μέρα να την κρατάω να περπατάει γιατί δεν μπορεί μόνη της και έχω κουραστεί...Θα περάσει και αυτό που θα πάει...

Τζένη να σου πω καλύτερα άνοιξε παιδικό σταθμό να βγάζεις και το κατιτίς σου βρε παιδί μου....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Ξανθη μου θα σου στειλω με πμ το ονομα και θα εξηγησω γιατι..

Ξεκινησα να γραφω πριν δυο χρονια -αν θυμαμαι καλα- στο καφε ποτε θα γινω μανουλα. Εκει με τα τοτε κοριτσια γιναμε ολες μια παρεα και λεγαμε τα παντα!Ολα ομως! Πραγματα που ουτε η καλυτερη μου φιλη δεν ηθελα να ξερει!

Ειχα πει πολλα για εμενα.Τι σπουδασα, που δουλευα, που εμενα..

Στην πορεια συνειδητοποιησα πως δεν ειμαστε μονες μας!Πως πολλες διαβαζουν το παρεντς, γνωστες,συγγενεις..ακομα και με ενα απλο σερτς στο γκουγκλ το παρεντς θα σου βγαλει!

Και μιας και μπαινω με το πραγματικο μου ονομα, ενιωσα καποια στιγμη οτι εκτιθεμαι γι`αυτο και αποφασισα να απεχω για αρκετο διαστημα..

Επανηλθα ομως τωρα γιατι μου ελειψε αυτη η παρεα, γιατι οτι διαβαζω εδω μεσα μου ειναι πραγματικα χρησιμο!

Αλλα συγχωρεστε με.. δεν θα λεω -απο επιλογη- πολλα πολλα οπως πχ ονοματα, και διαφορα πιο προσωπικα στοιχεια για εμενα και την οικογενεια μου!

Σας φιλω ολες!:-)

Καλημερααααααααααα

Χριστιαννα μου πολλα φιλακια στα μουτρακια!!! Θηριο η μικρη ε? Και που να περπατησει κιολας εμενα με τρεχει απο 9,5 μηνων......

Ξανθη την βλεπω και την δικια σου να περπαταει νωρις ποιος την χαρη σου και σενα!!!!!

Οντως 29/4 εχω γενεθλια και 27 η Κατερινουλα μου και στις 29 ηθελα να κανω και εγω τα βαφτησια αλλα γενναει η νονα μας εκεινες τις μερες... Θα μας κανει εναν μπεμπη να φυλαει τα κοριτσια μου...χαχαχαχα.

Αχ εγω τρεχω απο το πρωι πηγα σουπερ, δευαλ, οτε, κρεοπωλειο και φουρνο. Τωρα καθησα να πιω το καφεδακι μου οσο η μπεμπα παιζει στο παρκο.

Τελικα εχτες κοριτσια κοιμηθηκε στη 1 με πεθανε αλλα δεν γκρινιαζε απλα χοροπηδαγε... Μεχρι που της εφτοιαξα γαλα και αρχησε τα παλαμακια εκει οση κουραση κι αν ειχα μου ηρθε να την ρουφηξω.

αχχ θηριο δεν λες τιποτα!!αγορι επρεπε να βγει αυτη οχι κοριτσι!!

Μπραβο βρε Αννα μου που τα καταφερνεις παντως με δυο στο σπιτι και κανεις κ ταυτοχρονα τοσες δουλειες!

Εμενα δεν της αρεσει στο παρκο!Βασικα βαριεται τα παντα!Μονο στη στρατα αντεχει παραπανω ωρα, γιατι μπορει να πηγαινει οπου θελει!Να πειραζει τις πριζες,φορτιστες,να ανοιγει συρταρια,να παταει τα κουμπια του φουρνου κ του πλυντηριου,να σπαει πραγματα:eek: ναι,ναι!και τοοοοσα αλλα!!

Τωρα το σπιτι ειναι ενα μαυρο χαλι!Χθες καθαρισα και δεν ξερω απο που να πρωτοξεκινησω παλι!ουφφφφφ!!!

Παω να κανω δουλιτσες!

Περπαταει απο 9,5 μηνων!!???????????:P

Μπραβο βρε!!!

Πες το μυστικο να τη μαθω και εγω να περπαταει πλιζζζζζ!!:lol:

Η παιδιατρος χθες που της ειπα πως δεν μπουσουλαει,μου ειπε καλυτερα γιατι ετσι θα περπατησει πιο νωρις! Τι να κανω ομως εγω?Δεν ξερω!Να την κραταω για να περπαταει ολη μερα?Βοηθαει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...