Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εσυ πηρες λουλουδι εγω 4 χ@σμενες πανες χαχαχαχαχαχα επισης η μικρη δεν λεει να κοιμηθει ακομα αυτη την στιγμη ειναι σκαρφαλωμενη στην πλατη μου.... Το παρατσουκλι της ειναι τσιτα....

Εσυ πηρες λουλουδι εγω 4 χ@σμενες πανες χαχαχαχαχαχα επισης η μικρη δεν λεει να κοιμηθει ακομα αυτη την στιγμη ειναι σκαρφαλωμενη στην πλατη μου.... Το παρατσουκλι της ειναι τσιτα....

χαχαχαχαχαχχαχ..θελω κ γω χεσμενες πανεεεεεεες...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Προσωπικα ειμαι χωμα η μικρη αντεχει ακομα... Απο τις 7,30 την κυνηγαω με ενα 2ωρο σταματημα το μεσημερι...... Ντουρασελ λεμε

φερτην κοντα..να της πω εγω..νανι καλο μου νανι..και να δεις που θα κοιμηθει αμεσως

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

χαχαχαχαχαχχαχ..θελω κ γω χεσμενες πανεεεεεεες...

Θα σου ρθουν συντομα και θα ειναι και μπολικες....χαχαχχαχα

Λαμια ειμαι βρε αφου η Εβελινα εχει σχολειο απλα ειμαι σε ετοιμοτητα αν με παρει η μαμα μου για την γιαγια

Θα σου ρθουν συντομα και θα ειναι και μπολικες....χαχαχχαχα

Λαμια ειμαι βρε αφου η Εβελινα εχει σχολειο απλα ειμαι σε ετοιμοτητα αν με παρει η μαμα μου για την γιαγια

η λαμια απο τη λαρισα ειναι μακρυα;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

φερτην κοντα..να της πω εγω..νανι καλο μου νανι..και να δεις που θα κοιμηθει αμεσως

Ισως να ψαχνει τον μπαμπα της δεν τον εχει δει ολη μερα και ολο τηνπορτα κοιταει......

Αν ησουν κοντα θα στην εδηνα ευχαριστως (για λιγο ομως) θελω να ξεκουραστω λεμεεεεεεε

Ισως να ψαχνει τον μπαμπα της δεν τον εχει δει ολη μερα και ολο τηνπορτα κοιταει......

Αν ησουν κοντα θα στην εδηνα ευχαριστως (για λιγο ομως) θελω να ξεκουραστω λεμεεεεεεε

υπομονη 2 ..3 χρονια..μετα θα καταλαβαινει:rolleyes:

εχω μια πολυ καλη ιδεα.να κλεισω το μαγαζι κ να ναοιξω εναν παιδικο σταθμο..:lol:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ειδες;κοιμηθηκε..

μα τι τα κανω εγω τα παιδια βρε παιδι μου..τα υπνοτιζω;

Νομηζεις.... Χορευει....... Πρωτη φορα μου μενει τοσο αργα ξυπνια και αυριο που θα θελω να παμε σουπερ δεν θα ξυπναει.....

Η Λαρισα ειναι 1 ωρα απο την Λαμια. Γιατι;

Νομηζεις.... Χορευει....... Πρωτη φορα μου μενει τοσο αργα ξυπνια και αυριο που θα θελω να παμε σουπερ δεν θα ξυπναει.....

Η Λαρισα ειναι 1 ωρα απο την Λαμια. Γιατι;

η αδελφη του θοδωρη,ειναι Λαρισα.υπαρχει περιπτωση να της κανουμε σορπραιζ στα γενεθλια της κ να παμε πανω

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...