Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα!!

αννουλα τι κανεις?καιρο εχουμε να τα πουμε.

λοιπον ξανθη πηρα κουακερ αλλα επειδη δοκιμαζω τα παντα πριν το δωσω στα παιδια εχω απορια.Εφτιαξα γαλα για μενα και εβαλα μεσα κουακερ,δεν θυμαμαι ποσο αλλα εβαλα αρκετο.Το προβλημα ειναι οτι ενω περιμενα να γινει κρεμα αυτο δεν επηξε και επιπλεον δεν ηταν ομοιογενες.Δεν διαλυθηκε καθολου.ποσο βαζεις για να πηξει ??και επιπλεον το αλεθεις?γιατι αν το δωσω ετσι στανταρ ο ενας θα μου πνιγει,τα θελει τελειως βελουτε.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

αννουλα τα ειδες τα αστερακια μου??καταλαβαινεις τωρα γιατι με εχουν ξετρελανει!!ειμαι πολυ κουκουβαγια αλλα μ'αρεσειιιιι......................

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Σας καληνυχτίζω πάω να ξαπλώσω να ξεκουραστώ..Άννα μην χάνεσαι τώρα ε;;;

Τζένη απουσία σήμερα....

βρε αντε απο δω,μπηκες μετα απο 1 μηνα μεσα κ μου εβαλες κ απουσια:mad:

μεσα ημουν,αλλα ηρθε η αδελφη μου με τον μικρο και βγηκα,οπως βλεπεις ξαναμπηκα..:rolleyes:

να μπαινετε κ τις μεγαλες ωρες μεσα.τι θα κανω εγω τωρα μονη μου,ο αντρας,βλεπει ποδοσφαιρο..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα σας...

Μεγάλες ώρες ε;;;χαχαχαχαχα

Νακι το κουάκερ από μόνο του δεν γίνεται βελουτέ πρέπει ή να το βράσεις 2 λεπτά με το γάλα και αν γίνει πηχτό ή να το αφήσεις κανένα 10 λεπτο να ρουφήξει το γάλα.Τώρα για τα μωρά βράσε λίγο με νερό 2- 3 λεπτά τόσο όσο να βγαίνει δόση από γάλα δηλαδή 90 μλ ή 120 μλ και στο τέλος βάλε μέσα και το γάλα και ανακάτεψε καλά στο μουλτι να γίνει βελουτέ.Τα είπα λίγο μπερδεμένα;;;;

Εγώ το έδωσα με κολοκύθα κόκκινη και αχλάδι τα οποία έβρασα με νερό και μετά τα άλεσα ελαφρώς γιατί η δικιά μου δεν τα τρώει τελείως βελουτέ το καθένα με τις παραξενιές του....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια..................

φανηκε το πρωτο μας δοντακι!!!!!!ο μεγαλος μου το εβγαλε σημερα:D:D

τον χειροκροτουσαμε και κοιτουσε καλα καλα ο γλυκος μου!!σου λεει :παει τρελαθηκαν αυτοι!!!

tJd1p3.png

Γερο και σιδερενιο το διαμαντακι σας αστεριακο!!!! Εμεις πριν 1 βδομαδα τα βγαλαμε και τα δυο μαζι και οταν της ειπα μπραβο χειροκροτουσε μονη της ..... Χαχαχαχαχαχαχα Σημερα ομως χτυπησε το μεσημερι απο την λαχταρα της να παει στον πατερα της πηγε να τρεξει και κοπανησε στο γονατο του και αυτα τα δυο δοντακια της εσκησαν λιγο τον ουρανισκο μετα βεβαι απο λιγο ηταν μες την τρελη χαρα..... Αχ αυτα ειναι οταν περπατανε θελουν να εισαι απο πισω τους....

Λοιπον Τζενακι μου το ειδα το μηνυμα σου αλλα θα απαντησω αυριο γιατι ειμαι χωμα

θυμασαι τι σου ειπα εχτες? Ποσο ακομα θα αντεξουμε? Ε το βραδυ με πηρε ο αδερφος μου ειναι 2 βδομαδες τεζα στο κρεβατι εχουν πιαστει τα ποδια του και δεν μπορει να τα κουνησει και υποφερει απο πονους κανει 3 μορφινες την ημερα... Πηγε εκανε μαγνητικη και του βρηκαν παλι κυστη στα νευρα της σπονδυλικης.... Να σας πω οτι εχει κανει 2 χειρουργεια και εχει 3 μοσχευματα στην σπονδυλικη στο τελευταιο χειρουργειο του ειπαν 50% να μεινει αναπηρος.... Οταν ακουσα και για αλλη κυλη τρελαθηκαααααα γιατι τωρα τα ποσοστα θα ανεβαιναν...

Τεσπα πηγε σημερα στον γιατρο του ειπε να κανει φυσιοθεραπειες για να καταφερει να περπατησει ξανα μονος χωρις πατεριτσες και σε ενα μηνα θα δουμε αν θα κανει επεμβαση. Το θετικο ειναι οτι ειναι σε σημιο που δεν θα χρειαστει χειρουργειο αλλα θα αφαιρεθει λαπαροσκοπικ τα ποσοστα για ενα νεο χειρουργειο θα ηταν 70%αναπηρια.... Ευτυχως τον φυλαξε ο Θεος!!!!

Δεν τελειωσα εδω ομως πριν απο λιγο με πηρε η μαμα μου να μου πει πως παει στο χωριο αφου η γιαγια μου ειναι στα τελευταια της......

καλησπερα..

σημερα δεν μπηκα γιατι ειχα επισκεψεις παλι.η αντριανη με τη μαρια.η νυφη μου με το σωτηρακη.τα ρουφηξα κ τα δυο..τωρα εφυγαν.αστερια ,βγαλαμε δοντακι;τωρα πρεπει να του αγορασεις κατι ασπρο..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γερο και σιδερενιο το διαμαντακι σας αστεριακο!!!! Εμεις πριν 1 βδομαδα τα βγαλαμε και τα δυο μαζι και οταν της ειπα μπραβο χειροκροτουσε μονη της ..... Χαχαχαχαχαχαχα Σημερα ομως χτυπησε το μεσημερι απο την λαχταρα της να παει στον πατερα της πηγε να τρεξει και κοπανησε στο γονατο του και αυτα τα δυο δοντακια της εσκησαν λιγο τον ουρανισκο μετα βεβαι απο λιγο ηταν μες την τρελη χαρα..... Αχ αυτα ειναι οταν περπατανε θελουν να εισαι απο πισω τους....

Λοιπον Τζενακι μου το ειδα το μηνυμα σου αλλα θα απαντησω αυριο γιατι ειμαι χωμα

θυμασαι τι σου ειπα εχτες? Ποσο ακομα θα αντεξουμε? Ε το βραδυ με πηρε ο αδερφος μου ειναι 2 βδομαδες τεζα στο κρεβατι εχουν πιαστει τα ποδια του και δεν μπορει να τα κουνησει και υποφερει απο πονους κανει 3 μορφινες την ημερα... Πηγε εκανε μαγνητικη και του βρηκαν παλι κυστη στα νευρα της σπονδυλικης.... Να σας πω οτι εχει κανει 2 χειρουργεια και εχει 3 μοσχευματα στην σπονδυλικη στο τελευταιο χειρουργειο του ειπαν 50% να μεινει αναπηρος.... Οταν ακουσα και για αλλη κυλη τρελαθηκαααααα γιατι τωρα τα ποσοστα θα ανεβαιναν...

Τεσπα πηγε σημερα στον γιατρο του ειπε να κανει φυσιοθεραπειες για να καταφερει να περπατησει ξανα μονος χωρις πατεριτσες και σε ενα μηνα θα δουμε αν θα κανει επεμβαση. Το θετικο ειναι οτι ειναι σε σημιο που δεν θα χρειαστει χειρουργειο αλλα θα αφαιρεθει λαπαροσκοπικ τα ποσοστα για ενα νεο χειρουργειο θα ηταν 70%αναπηρια.... Ευτυχως τον φυλαξε ο Θεος!!!!

Δεν τελειωσα εδω ομως πριν απο λιγο με πηρε η μαμα μου να μου πει πως παει στο χωριο αφου η γιαγια μου ειναι στα τελευταια της......

βρε χριστιανη μου,ψυχοπλακωθηκα.τιποτα καλα σας παει;ετσι αναρωτιεμαι..να πατε να κανετε ενα ευχελαιο..

περαστικα κουκλα μου ,τι να πω..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Τι κάνετε όμορφα κοριτσακια; Δεν σας ξεχνάω φυσικά απλά ο χρόνος είναι λιγοστός και περιορίζομαι να σας διαβάζω που και που. Βέβαια μάλλον και οι περισσότερες δεν έχετε χρόνο και έχει πέσει ερημιά. Σήμερα χάρηκα που είδα μαζεμένα ποστακια και ειπα να σας γράψω! Χαίρομαι που όλα τα μωρακια μεγαλώνουν καλα, να τα χαιρεστε! Ευχες και σε ανδριανη και ανια για τα νέα σποράκια!με το καλο και σε όσες άλλες επιθυμούν να πιάσουν σποράκια!

Εμείς ετοιμαζόμαστε για τα πρώτα μας γενέθλια! Περνάει γρήγορα ο καιρός...Τρώμε καλα σχεδόν απο όλα, θηλαζουμε ακομη, έχουμε 6 δόντια, περπατάμε, κάνουμε ζημιές...

Φιλια σε όλες!

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Καλησπερα κουκλες που ειστε?????

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας σιγουρα ολα θα πανε καλυτερα στο χερι μας ειναι.....

Μαρακι πωπωπω πλησιαζουν τα πρωτα σας γενεθλια να σας ζησει να ειναι παντα γερος!!!!!

παλι δεν προλαβα καμια..

ξανθουλα,αυτες τις μερες κανω πολυ μπειμπι σπιτινκ..

σημερα φυλαγα τον μικρο της αδελφης μου,κ ως γνωστον αυτος ειναι χειροτερος κ απο τον ντενις τον τρομερο,ρουπι δεν μπορουσα να κανω..προχτες που τον ξαναφυλαξα,με μια κινηση αστραπη,βουτηξε πανω στο πληκτρολογιο κ σε κλασματα αρπαξε ενα κουμπι..ασε τι ακουσα απο το θοδωρη μετα.νομιζει οτι τον ειχα κ επαιζε με το λαπ τοπ.εγω η κακομοιρα ενα τραγουδι πηγα να βαλω για να χορεψει,δεν τον ειχα κοντα,πως το εβγαλε ακομα ψαχνομαι..

εσεις τι κανετε ρε κοριτσια..

ααα χρονια πολλα σε ολες..εγω πηρα κ λουλουδι..ενα..δεν πειραζει ομως σημασια εχει οτι με θυμηθηκε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...