Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Με αυτά που ζω πιστεύω πως πρώτα θα αποθηλάσει η Σταχτοπούτα και ύυυυστερα ο Γιάννος!!!χαχαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όταν έρθει η ώρα του Στέγια θα αποθηλάσει...Το κάθε παιδάκι έχει τους ρυθμούς του.Εμένα ο γιος μου 8 μηνών αποθήλασε η μικρή δεν την βλέπω με τίποτα να σταματά προς το παρόν

Μπράβο σας Άννα μου τέλεια...9 μήνες ε;;;μπράβο

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

λοιπόν σας αφήνω πάμε για μπάνιο....κορίτσιαααααααααααααααααααααααα έχει ξαπλώσει πάνω στη κοιλιά και μιλάει στην αδερφούλααααααααα λιώνωωωωωωωωωωω

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

δε με πειράζει το πότε....ίσα ίσα που είμαι της άποψης όσο θέλει απλά το λέω γιατί είναι πολύ ζιζάκιας!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Με αυτά που ζω πιστεύω πως πρώτα θα αποθηλάσει η Σταχτοπούτα και ύυυυστερα ο Γιάννος!!!χαχαχαχαχα

Λες να εχεις τετοιο θεμα???? Χαχαχαχαχα Βρε τον Γιαννο θα σε εχει υπο ελεγχο ποσο θηλαζεις την μπουμπου....χαχαχαχαχα

αννα και εγώ συμφωνά με την ξανθ μπράβο για το θηλασμό.........

όσο για τον Γιάννο μπαίνω σε σκέψεις με αυτό που είπες....:P:p:p:p:p:p

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ναι Ξανθη μου σχεδον 9 μηνες μονο δικο μου και αν δεν ειχα εγω θεμα με την υγεια μου θα συνεχηζαμε ειχα γαλα αλλα δεν μπορουσα με τιποτα να σταθω στα ποδια μου... Βεβαια τωρα στεναχωριεμαι λιγο αλλα οκ... Οτι καλυτερο μπορουσα εκανα

αννα και εγώ συμφωνά με την ξανθ μπράβο για το θηλασμό.........

όσο για τον Γιάννο μπαίνω σε σκέψεις με αυτό που είπες....:P:p:p:p:p:p

Στελλα μου τα μπραβο περισευουν νομιζω πως το κανουμε με ολη μας την καρδια... Βεβαια εχω και λιγα μπουκαλακια στην καταψυξη και της δινω αναμεσα στο ξενο τελειωνουν ομως και αυτα....

Διαφημίσεις

Άννα έκανες ότι μπορούσες και όσο μπορούσες.Ευτυχισμένες και γερές μαμάδες για ευτυχισμένα μωρά

;);););););););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...