Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Αναλογως σε αλλες τρεχει σε αλλες οχι εμενα το εξετασε ο γιατρος και ειναι μια χαρα δεν υπαρχει καποιος αλλος λογος για να τρεχει ειναι καθαρα απο την εγκυμοσυνη....

Αποψη μου να συζητησεις απο τωρα με τον γιατρο σου οτι τον αντρα σου τον θελεις μεσα μην το αφησεις τελευταια στιγμη....

μετα απο αυτο που εγινε σημερα με την κουμπαρα 6 απριλιου που θα παμε για υπερηχο θα το πω σιγουρα.το θεμα ειναι εγω το λεω αν αυτος μου πει οχι δε γινεται εγω μετα τι κανω;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα τζενακι τι κανεις;;;

εγω καθομαι σε αναμμενα καρβουνα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλημερα Τζενακι μου τελειωσες με τις δουλειες?

πες οτι τελειωσα αν κ οι δουλειες δεν τελειωνουνε ποτε..προς το παρον εδιωξα τη μανα μου για ψωνια του μαγαζιου να μπω με την ησυχια μου..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα τζενακι τι κανεις;;;

εγω καθομαι σε αναμμενα καρβουνα!

γιατι κοριτσαρονα μου..τι επαθες;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γενναει η κουμπαρα μου και δεν πανε πολυ καλα!διαβασε λιγο τα προηγουμενα.

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Να τον παρακαλεσεις να τον αφησει στις ωδινες και μονο στο χειρουργειο να βγει βασικα ειναι θεμα γιατρου παρακαλεσε τον και νομιζω δεν το λεω με σιγουρια εχεις το δικαιωμα να παρεις αδεια απο το νοσοκομειο να εισαι με τον αντρα σου καπου το ειχα διαβασει αλλα δεν θυμαμαι που...Ρωτα και αναλογα με την απαντηση το ψαχνεις μετα...ασε που στις ωδινες θα εισαι με την μαια οι γιατροι ερχοντε στην τελικη φαση και ενδοιαμεσα για ελεγχο

Να τον παρακαλεσεις να τον αφησει στις ωδινες και μονο στο χειρουργειο να βγει βασικα ειναι θεμα γιατρου παρακαλεσε τον και νομιζω δεν το λεω με σιγουρια εχεις το δικαιωμα να παρεις αδεια απο το νοσοκομειο να εισαι με τον αντρα σου καπου το ειχα διαβασει αλλα δεν θυμαμαι που...Ρωτα και αναλογα με την απαντηση το ψαχνεις μετα...ασε που στις ωδινες θα εισαι με την μαια οι γιατροι ερχοντε στην τελικη φαση και ενδοιαμεσα για ελεγχο

μακαρι να γινεται γιατι εγω ειμαι πολυ χεσμεντεν!

566b716e1f.png?html%22

επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γεννησαμεεεεεεεεεεεεεεεεε!

2740γρ το βαφτηστηρακι μου!

αχ θελω να φυγω τωρα να παω εκει!

με καισαρικη τελικα και πολυ το αργησανε αντε!

σαν κοκορετσι λεει ειχε γινει οχι μια και δυο περιτυλιξεις.και ειχε πιει και λιγο υγρο.

566b716e1f.png?html%22

παπακι διαβασα ..δικαιως του δικαιου εχεις αγχωθει ..τα περασα αυτα με ολες τις τσουπες που γεννησαν κ σε καταλαβαινω.με τοσα προβληματα θα επρεπε να της το εχουν παρει ηδη,τι καθονται κ ξυνονται..την ευθυνη για οτιδηποτε μετα ποιος την περνει.παρε τηλ την αδελφη της σε κανα δυο ωρες κ πες της να απαιτησουν καισαρικη να τελειωνει το θεμα.καλα την κοπελα δεν την σκευτονται τοσες ωρες;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εμενα παλι τρεχει το στηθος μου γαλα....και εβαλα λιγο βαμβακι τωρα πρεπει να στηλω τον αντρα μου να μου παρει επιθεματα γιατι λερωνομαι...

Καλημερααα:P:p:p:p:p

εμένα πάλι δεν τρεχει τίποτα:-( καπου διάβασα οτι κάνουν κ οι αποστειρωμένες γάζες. εσύ τι λές ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

σαν κοκορετσι λεει ειχε γινει οχι μια και δυο περιτυλιξεις.και ειχε πιει και λιγο υγρο.

με προλαβανε..αντε να τους ζησει :-)τελος καλο ολα καλα..τις ευχες μου!!

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Να σας ζησει να ειναι γεροι και οι δυο και καλο σαρασντησμο!!!!

Καλε μικρο αλλα θαυματουργο το βαφτηστηρι σου!!!!!!

Υγρο ολα πινουν μηπως ηπιε μηκωνιο?Αλλα θα μου πεις τι νοημα εχει το θεμα ειναι να ειναι γερο!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ::::: ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ Κ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΙ !!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

παπακι διαβασα ..δικαιως του δικαιου εχεις αγχωθει ..τα περασα αυτα με ολες τις τσουπες που γεννησαν κ σε καταλαβαινω.με τοσα προβληματα θα επρεπε να της το εχουν παρει ηδη,τι καθονται κ ξυνονται..την ευθυνη για οτιδηποτε μετα ποιος την περνει.παρε τηλ την αδελφη της σε κανα δυο ωρες κ πες της να απαιτησουν καισαρικη να τελειωνει το θεμα.καλα την κοπελα δεν την σκευτονται τοσες ωρες;

ταλαιπωρηθηκε πολυ αλλα ολα οκ δοξα το Θεο τζενακι αχ πηρα ανασα λεμε!κοντεψα να σκασω ρε συ εγινε το στομαχι μου κομπος!

δοξα το Θεο ολα οκ!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...