Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

μπραβο βρε γιωργια μου!!!αν και ημουν σιγουρη για σενα,μονο και μονο απο τον τροπο που το αντιμετωπησες.Ολα να πανε καλα κουκλα μου ,μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και γερο ή γερα μωρα να εχεις.

τζενακι τι κανεις?

σημερα κοιτουσα παλια ποσταρισματα που γραφαμε οτι οι ανακοινωσεις γινονται 2-2.Οποτε ευχομαι πολυ συντομα να μας ανακοινωσεις τα δικα σου ευχαριστα νεα!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο βρε Γεωργία...Σου ευχόμαστε μαι τελειόμηνη καλή εγκυμοσύνη.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Κοριτσια καλησπερα και γεωργια συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου,εχω και εγω ευχαριστα(αν και εχω πολυ καιρο να γραψω εδω)Ειμαι εγκυος και σημερα ειχαμε την αυχενικη και ολα ειναι καλα ειναι πολυ γερο το φασολακι μας!

:-D

αννια μπράβο κοριτσάρα μου δεν ήξερα πως είχατε την αυχενική.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Αστερία 29 απριλίου η βάφτιση μας και τα έχω όλα έτοιμα.Προσκλητήρια έφτιαξα εγώ(αν θες κάνω και σε εσάς απλά πέστο) μπομπο βρήκα κάτι με προσφορά και τις έκλεισα με 1 ευρώ είναι μαγνητάκι κοριτσάκι και γλυκά τα έχω στανταρ από ένα ζαχαροπλαστείο που ψωνίζουμε πάντα φθηνό και φρεσκότατα πάντα...Φωτογράφο κλείσαμε αυτά μόνο ρούχο εγώ δεν έχω αλλά δεν πήρα μπας και χάσω κανένα κιλό(όνειρο θερινής νυχτός)

Γεωργία μπράβο με το καλό κοπέλα μου όλα καλά να πάνε....Καλά ρε δεν θα μας το έλεγες;;;;

Άννια καλή συνέχεια να έχεις

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω ξανθη,αλλα θα φτιαξω εγω τα προσκλητηρια και τις μπομπο των μικρων.Τωρα για τους μεγαλους δεν εχω καταληξει ακομα ,ειμαι αναμεσα σε 2 και για γλυκα κοιταξα σημερα αλλα θα το ψαξω λιγο ακομα.

επισης θα φτιαξω το στολισμο της εκκλησιας και θα εχω πολυ λιγα λουλουδια.

ελεγα να φτιαξω εγω τα γλυκα αλλα δε με συμφερει,ασε που θα εχω και φαγητα να φτιαξω για το τραπεζι.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Λοιπον μπηκα κι εδω να γραψω τα ευχαριστα αλλα με προλαβε μια γνωστη μου προκα!χαχαχαχαχαχααα

Τελος παντων μετα απο 5 μερες αιμοραγιας κι αγωνιας μπορω πλεον να πω οτι ναι κιουριες μου ειμαι εγκυος!

Εκανα την Τριτη χοριακη και ηταν 80 και σημερα ηταν 190!Επιτελους μπορω κι εγω να κανω ονειρα χρωματιστα!

Ο αντρας μου μου εφερε μια τεραστια ανθοδεσμη με μια καρτα που εγραφε "στην πιο ομορφη μανουλα του κοσμου ο αντρουλης σου σ ευχαριστω" κι ελιωσα λεμε!Και φυσικα κερναγε ολο τον κοσμο σημερα!χιχιχιχιχιιιιιιι

Αννια μου συγχαρητηρια για το φασολακι σου!

Αστεριακο,Ξανθουλα,Στεγια,Τζενακι σας ευχομαι το καλυτερο μεσα απ την καρδια μου γιατι μπορει να μετακομισα σ αλλο καφε αλλα ποτε δεν θα ξεχασω οσα περασαμε παρεουλα τα τελευταια 2 χρονια!

Φιλια πολλα κοριτσαρες μου!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Λοιπον μπηκα κι εδω να γραψω τα ευχαριστα αλλα με προλαβε μια γνωστη μου προκα!χαχαχαχαχαχααα

Τελος παντων μετα απο 5 μερες αιμοραγιας κι αγωνιας μπορω πλεον να πω οτι ναι κιουριες μου ειμαι εγκυος!

Εκανα την Τριτη χοριακη και ηταν 80 και σημερα ηταν 190!Επιτελους μπορω κι εγω να κανω ονειρα χρωματιστα!

Ο αντρας μου μου εφερε μια τεραστια ανθοδεσμη με μια καρτα που εγραφε "στην πιο ομορφη μανουλα του κοσμου ο αντρουλης σου σ ευχαριστω" κι ελιωσα λεμε!Και φυσικα κερναγε ολο τον κοσμο σημερα!χιχιχιχιχιιιιιιι

Αννια μου συγχαρητηρια για το φασολακι σου!

Αστεριακο,Ξανθουλα,Στεγια,Τζενακι σας ευχομαι το καλυτερο μεσα απ την καρδια μου γιατι μπορει να μετακομισα σ αλλο καφε αλλα ποτε δεν θα ξεχασω οσα περασαμε παρεουλα τα τελευταια 2 χρονια!

Φιλια πολλα κοριτσαρες μου!

και τι προκα...ΤΑΒΑΝΟΠΡΟΚΑ...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπερα κοπελιες!!!γιωργια συγχαρητηρια να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

με το καλο τα βαφτησια των μικρων σας

εγω οπως βλεπετε παω για το δευτερο αυτα τα καλα νεα τα κακα ειναι οτι αφησα το σπιτακι μου κ μενω με την πεθερα ατιμη κρισηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Ανδριανουλα μου μπραβο κοπελα μου!Με το καλο το καινουριο μωρακι!

Γυριζει ο τροχος κοριτσακια μου!Γυριζει!

Την Τριτη θα ξερω ποσα ειναι τελικα!Αν κρατηθηκαν και τα τρια θα γινει μεγαλο παρτυ λεμε!Ξερω οτι ειναι επικινδυνο αλλα μετα απο αυτα που περασα θεωρω πως ειναι γραφτο να τα κρατησω και τα τρια!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

μια γρηγορη καλημερα κι απο μενα γιατι τρεχω και δε φτανω!

γεωργια μου συγχαρητηρια κουκλαρα μου να σαι γερη και δυνατη και να εχεις στη κοιλιτσα σου μεχρι τελος και τα τρια σπορακια σου ευχομαι!να ναι γερα και δυνατα!

αννια μου συγχαρητηρια αντε σε λιγο πολυτεκνη ε;;;οτι καλυτερο ευχομαι κουκλα μου!

αντριανη με το καλο το νεο μελος να ερθει στην αγκαλιτσα σου και να σε κανει πολυ πολυ ευτυχισμενη!!!!!!!!!!!

σε ολα τα κοριτσακια ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!

εμεις ολα καλα πηγαμε και παιδιατρο εχτες ολα καλα ειμαστε 72 ποντους και κιλα 7450 ολα πανε ρολοι μας ειπε και δοντακια πολυ συντομα τα κατω γιατι ειμαι πολυ πρησμενα τα ουλακια μας!

τρωμε τα παντα δοξα το θεο οποτε ολα οκ!!!!!!!σας φιλωωωωωωωωωωωωωω!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Ανδριανουλα με το καλο κουκλα μου ολα να πανε καλα και να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!!!

Αννια μου και σε σενα ολα τελεια με το καλο το τριτο ζουζουνακι!!!!!

Γωγουλα μου με το καλο να δεις τα σπορακια σου σημερα!!!!

Γυναικακι μια χαρα ο γιος!!!!

Ξανθουλα ολα ετοιμα για την βαφτιση? Εκεινη την μερα θα εχω γενεθλια... Εγω τωρα αρχησα να ψαχνομαι αφου θα την βαφτισουμε τον Αυγουστο μου αρεσει που ηθελα να την βαφτισω πιο μικρη αλλα τι να κανουμε αφου η νονα μας ειναι γκαστρουλα!!!!

Αστερια μου σου ειπα οτι οι αστεριες σου ειναι σουπερ!!!! Ειδα τις φωτο και τρελαθηκα να σου ζησουν και να ειναι παντα γεροι!!!!

Τζενακιιιιιι παμε γερα αυτον τον μηνα!!!!

Ξερω ξεχασα πολλες αλλα σας στελνω πολλα φιλιααααα.

Επισης εκανα μια ρυθμιση στο κιν και τωρα μπορω και γραφω κανονικα οποτε δεν θα χανομαι...

μαρη αννα....που εισαι..γιατι χαθηκες.

παπι πως εισαι,ο μικρος βλεπω μια χαρα,μπραβω..

γωγουλα οταν γυρισεις απο το γιατρο μπες να μας πεις..

αντριανη,μπαινε καμια φορα..ετσι να μαθαινω νεα σου,αν εισαι καλα βρε αδερφε...η..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μαρη αννα....που εισαι..γιατι χαθηκες.

παπι πως εισαι,ο μικρος βλεπω μια χαρα,μπραβω..

γωγουλα οταν γυρισεις απο το γιατρο μπες να μας πεις..

αντριανη,μπαινε καμια φορα..ετσι να μαθαινω νεα σου,αν εισαι καλα βρε αδερφε...η..

Καλιε δεν εχω πισι σε λεω.... Και αυτο το κιν που μου εχει δωσει ο αντρας μου ειναι πολυ σμαρτ και δεν με αφηνε να γραψω αλλα επειδη εγω ειμαι πιο σμαρτ εκανα τις ρυθμησεις μου και να μαι.....

Πως εισαι κουκλιτσα?????

Με την Ξανθουλα,την Μινα και την Αννετ εχω μιλησει τις αλλες σας εχασα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...