Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

εγω ξανθουλα δεν του δινω τα σπορακια απο το ακτινιδιο γιατι κανει ηδη 5 φορες τη μερα κακα οποτε αστο.μιλαμε μοναντερο μου βγηκε!φαι και κακα αμεσως!γενικα με το φαγητο εχουμε ενα θεμα ειναι πολυ εκλεκτικος δεν του αρεσουν πολλα πολλα!

τρελαινεται για συνδυασμο σπανακι μπροκολο με πατατα καροτο κολοκυθι και μοσχαρι και επισης παλι ιδα βαση με πατατα καροτο κολοκυθι και ντοματα πιπερια φλωρινης και μοσχαρι παλι!

επισης τρωςει και ζυμαρικα αλλα οχι ρυζι δεν του αρεσει πολυ.

πρασο δεν τρωει καθολου,και κοτοπουλο επισης δεν τρωει ευχαριστα.οσο και να πειναει αν δεν του αρεσει το φαγητο δε θα το φαι και θα κλαιει.κρεμες τυπου ρυζαλευρο και φαριν λακτε ουτε να τις δει ουρλιαζει και αναγουλιαζειοταν του τη δινω οποτε αντικαταστησαμε τις κρεμες του απογευματος με λαχανικα αλεσμενα με λιγο ελαιολαδο στην ουσια σαν το μεσημεριανο χωρις μοσχαρι.

φρουτοκρεμα τωρα το πρωι του εχω δωσει διαφορα αλλα τρωει μονο τα κλασικα μηλο αχλαδι μπανανα αγουρι η ωριμη δεν του αρεσει ειναι πολυ γλυκεια!και αυτα στον ατμο μονο γιατι ωμα πνιγεται.τωρα που θα ξεκινησουν τα καλοκαιρινα φρουτα θα του τα δινω ωμα!

γενικα εχουμε με το φαγητο ενα θεματακι!

παπακι μου νομιζω τσαμπα αγχωνεσαι,μια χαρα τρωει το μωρο.

και να σου πω 1000 φορες που θελει το κρεας παρα το κοτοπουλο,το μοσχαρι εχει σιδηρο!!

εμενα τα τρωνε και τα 2, λιγο καλυτερα το μοσχαρι,οποτε ειμαι ησυχη.

Επισης απο λαχανικα μια χαρα τα παει,ολα τα τρωει απο οτι καταλαβα

τα φρουτα ειναι ενα θεμα αλλα οκ τρωει εστω τα βασικα.

τωρα για τις κρεμες ρυζαλευρο κλπ εμενα δεν θα με ενοιαζε καθολου(ο ενας δεν την πολυγουσταρει,τωρα θα δωσω φαριν και βλεπουμε).Αλλωστε αυτες δεν νομιζω οτι προσφερουν και τιποτα το ιδιαιτερο,μια εισαγωγη στα δημητριακα ειναι ουσιαστικα.

για απογευματικο δεν σου ειπε να ξεκινησεις γιαουρτι?εμενα προχτες που πηγαμε και της ειπα οτι ο ενας ψιλοβαρεθηκε την κρεμα μου ειπε μολις κλεισουμε το 7ο να ξεκινησω γιαουρτι.Οπως επισης μου ειπε για κουνελι.Για ρωτα την ,μηπως του δωσεις κουνελακι αντι για κοτοπουλο,που δεν μυριζει κιολας.

τι θα τον ντυσεις??μολις τους ντυσω θα ανεβασω φωτο και θα σας πω...

παω ,ξυπνησαμε....

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κουκλες μου!

αστερια μου δε με νοιαζει καθολου που δεν τρωει κρεμες!

γιαουρτακι τωρα θα του ξεκινησω σημερα γιναμε 8 μηνων και η παιδιατρος μου πε να το ξεκινησω κλειστο 8ο οποτε για να δουμε αν του αρεσει

φρουτα κανενα παιδακι δεν τρελαινεται οποτε δε με πειραζει τρωει βεβαια απλα δεν ενθουσιαζεται οπως με το φαγητο που κουναει χερια και ποδια! αχαχα!

δε θα τον ντυσω για αποκριες δε μου αρεσει καθολου αυτο το εθιμο οποτε το αποφευγω!

εχουμε ενα ολοσωμο μπουφαν αρκουδακι που το φορεσαμε στο χιονοδρομικο που πηγαμε το σαβ/κο οποτε πες πως τον εντυσα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλησπερα κουκλες.ελπιζω να ειστε καλα,εγω δεν ειμαι.απο το πρωι με εχει πιασει διαρροια.χαλια.εκανα κ 2 εμετους .ελπιζω να ην συνεχιστει αυτο κ αυριο.πονανε τα κοκαλα μου.αυτα..

γιωργια την τριτη η χοριακη ε;..ελπιζω μεχρι τοτε να μου εχουν βαλει το νετ.

καλη σαρακοστη

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Γεωργία μια μέρα έμεινε...Εύχομαι αύριο να είναι η πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σου και η χοριακή σου να είναι τεράστια.......Ενημέρωσε μας όποτε έχεις νέα...

Καλή σαρακοστή σε όλους μας...

Τζενάκο υπομονή..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Anniw σαν τα χιόνια....Τρελαθήκατε με την μικρή ε;;;είδες το κορίτσι άλλη χαρή παιδί μου...

Ανδριανούλα χάρηκα πάρα πάρα πολύ...Με ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου και κοίτα αυτή την φορά να είσαι ήρεμη και ζεν να το απολάυσεις....Φιλιά πολλά..

Τζενάκο σε τέντωσε η γαστρεντερίτιδα ε;;;;

Γεωργία περιμένω με αγωνία νέα σας....

Παπί εμένα πάλι η μικρή τρελαίνεται για φρούτα όσο και αν της δώσω το τρώει όλο ενώ με το φαγητό δεν πάει και τόσο καλά.Κρέμες δεν έδωσα καθόλου εκ πεποιθήσεως αλλά όλο κάτι νόστιμο της φτιάχνω για απόγευμα αν βαριέμαι την βάζω και θηλάζει να μην χάνουμε και επαφή με το στήθος εντελώς...

Διαφημίσεις

γιουργιααααααααααααααααααααααααααααα......

εβαλα νεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετ...

απο σημερα και περα θα ειμαι καθε μερα μεσα..κοιταξτε ,μη με αφησετε μονη μου,ιθα γινει ...χαμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος.........

ξανθη,δεν με τεντωσε,απλα εσθανομαι λιγο σαν σπλιναντερο που το γυριζουνε στη σουβλα.τωρα ειμαι καπως καλυτερα.

γιωργια μου,που εισαι;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Anniw σαν τα χιόνια....Τρελαθήκατε με την μικρή ε;;;είδες το κορίτσι άλλη χαρή παιδί μου...

Ανδριανούλα χάρηκα πάρα πάρα πολύ...Με ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου και κοίτα αυτή την φορά να είσαι ήρεμη και ζεν να το απολάυσεις....Φιλιά πολλά..

Τζενάκο σε τέντωσε η γαστρεντερίτιδα ε;;;;

Γεωργία περιμένω με αγωνία νέα σας....

Παπί εμένα πάλι η μικρή τρελαίνεται για φρούτα όσο και αν της δώσω το τρώει όλο ενώ με το φαγητό δεν πάει και τόσο καλά.Κρέμες δεν έδωσα καθόλου εκ πεποιθήσεως αλλά όλο κάτι νόστιμο της φτιάχνω για απόγευμα αν βαριέμαι την βάζω και θηλάζει να μην χάνουμε και επαφή με το στήθος εντελώς...

μπραβο στη μικρη σου!!και μενα τους αρεσουν τα φρουτα ειδικα οταν βαζω μανταρινι αντι για πορτοκαλι,υπαρχει ενθουσιασμος στο πληθος!!σημερα τους εβαλα και αβοκαντο(φοβομουνα λιγο για αλλεργια αλλα οκ) τους αρεσε μπορω να πω και εδωσε μια βελουδινη υφη στην κρεμα.

για πες βρε ξανθη μου καμια ιδεα για το απογευματινο,εσυ που εισαι και πιο εμπειρη μαμα.Γιατι η παιδιατρος μας ειναι αρκετα συγκρατημενη με τις νεες γευσεις.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

γιαούρτι αν δώσεις τώρα παιδικό αν πάτε 8 μηνών δώσε πρόβειο ή κατσικίσιο, κεχρί με μήλο κανέλα σταφίδα, κολοκύθα κόκκινη ή κίτρινη με κουάκερ και κανέλα, αβοκάντο με λάδι και λεμόνι, ότι έμεινε από το μεσημεριανό, κινόα με αχλάδι κανέλα ή με μήλο κανέλα σταφίδες επίσης, γλυκοπατάτα με κανέλα...αυτά και θα επανέλθω

Ααααα και τραχανά με ανθότυρο η οτιδήποτε χωρίς αλάτι

γιαούρτι αν δώσεις τώρα παιδικό αν πάτε 8 μηνών δώσε πρόβειο ή κατσικίσιο, κεχρί με μήλο κανέλα σταφίδα, κολοκύθα κόκκινη ή κίτρινη με κουάκερ και κανέλα, αβοκάντο με λάδι και λεμόνι, ότι έμεινε από το μεσημεριανό, κινόα με αχλάδι κανέλα ή με μήλο κανέλα σταφίδες επίσης, γλυκοπατάτα με κανέλα...αυτά και θα επανέλθω

Ααααα και τραχανά με ανθότυρο η οτιδήποτε χωρίς αλάτι

χμ.....πολυ νοστιμα ακουγονται!!

θα ηθελα να μου πεις πως ακριβως κανεις το κουακερ και τον τραχανα γιατι δεν εχω ξαναφτιαξει κανενα απο τα 2.

επισης δινουμε κανελα??και σταφιδες??

νομιζα οτι ξηροι καρποι και μπαχαρικα απαγορευονται,παρολα αυτα τις σταφιδες τις πολτοποιεις?

το αβοκαντο εσυ το βαζεις στα φρουτα ή στο φαγητο?η γιατρος μου ειπε στα φρουτα.

και μια τελευταια απορια:τι ειναι το κινοα??

tJd1p3.png

οι σταφίδες θεωρούνται αποξηραμένο φρούτο και όχι ξηρός καρπός και ναι το πολτοποιώ σε αυτή την φάση αφού τις βράσω μαζί με τα άλλα να μαλακώσουν πρώτα από 8 μηνών τις τρώει ως έχουν.Κανέλα κανονικά και με τον νόμο.Η παιδιατρός μου είναι του συστήματος τρώμε από όλα αλλά με τον κανόνα των 3 ημερών στην αρχή εκτός από ζάχαρη, αλάτι, μέλι, φιστικιά από ξηρούς καρπούς και φράουλα μέχρι τον χρόνο.

Τον τραχανά εμείς τρώμε τον ξινό οπότε για αυτόν θα σου πω οδηγίες για γλυκό δεν ξέρω. Βράζω λίγο νερό και όταν αρχίζει και κοχλάζει ρίχνουμε τον τραχανά μέσα για 2-3 λεπτά να βράσει.Όταν βράσει χυλώνει κάπως.Τον βγάζεις από την φωτιά και βάζεις λίγο ελαιόλαδο και λίγο ανθότυρο και είναι σούπερ....Αν τον βάλεις στο μεσημεριανό κανονικά σαν ζυμαρικό του συμπεριφέρεσαι.

Το κουάκερ μπορείς να το φτιάξεις είτε με νερό ή με το γάλα τους.Βάζεις σε ένα μπολάκι κουάκερ και γάλα και το αφήνεις 3-4 λεπτά να ρουφήξει το γάλα και να μαλακώσει και είναι έτοιμο.

Κεχρί και κινόα είναι δημητριακά υψηλής διατροφικής αξίας πλούσια σε σίδηρο μέταλλα και ιχνοστοιχεία...Το βρίσκεις μόνο στα βιολογικά είτε σε σκόνη κρέμες holle είτε σε ανεπεξέργαστη μορφή σαν πακέτο ρύζι για να καταλάβεις.Τα φτιάχνεις εύκολα βράζοντας τα σε νερό. αρθρο και προιόν κεχρί

Το αβοκάντο το βάζο στην φρουτόκρεμα κυρίως όμως τρώγεται νόστιμο και στο φαγητό.Το πιο ωραίο για μένα κοτόπουλο αβοκάντο καλαμπόκι πιπεριά Φλωρίνης δοκίμασε και εσύ και θα με θυμηθείς....Επίσης το έχω δώσει και απογευματινό με λίγο λαδολέμονο...

Γεωργία πες μας καλέ τι έγινε έκανες χοριακή τα σποράκια είναι εκεί;;;

Τζένη εσύ είσαι που έβαλες ιντερνετ;;;;

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου τι κάνετε?

βλέπω ωραία τικεράκια φρέσκα και εύχομαι γρήγορα να προσθετεί και της Γεωργίας μας...

¨αννα μου μας έχεις λείψει κούκλες οι κοράκλες σου....

Πολλά φιλάκια σε όλες σας....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ηρθα καλεεεεε...τεσπα..

η γιωργια ειναι στην αναμονη.η χοριακη ηταν 80 ,αλλα εχει αιμα.ο γιατρος της ειπε να κανει αλλη μια αυριο για να δουν τι γινεται.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ξανθη εχεις κανονισει για βαφτιση?

εγω κοιταζω αλλα οσο και να το ψαχνω βλεπω οτι θα μου κοστισει περισσοτερο απο οσο θα ηθελα.

tJd1p3.png

η χοριακη της γιωργιας μας ειναι 190..

γιωργια μου να εχεις μια καλη και τελειωμηνη εγκυμοσυνη κουκλα μου

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...