Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Κοριτσαρες μου..;!! Μου εχετε λειψει απιστευτα. Δεν εχω υπολογιστη για να τα λεμε και το κιν μου δεν γραφει στο φορουμ... Τωρα ανοιξα το παλιο για να σας γραψω... Οποια μπορεσει ας μου γραψει συνοπτικα τα νεα σας. Παντως ειδα οτι η Στεγια μας περιμενει ζουζουνακι! Με το καλο κοπελα μου ολα να πανε καλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και συνεχιζω... Γιωργια μου ολα να πανε καλα και να μεινει το σπορακι στην κοιλιτσα σου! Τζενακι μου και σε σενα ολα καλα να πανε και σε οσα κοριτσακια προσπαθουν! Γυναικακι κουκλος ο γιος μας σε εχω παρει τηλ αλλα δεν σε βρισκω... Ελπιζω να ειστε καλα και να περνατε καλυτερα! Ξανθουλα μου εσενα ακομα να σου στηλω αυτο που θελω... Ε το πολυ πολυ να το στηλω στο γαμο της για δωρο...χαχαχαχα Ανδριανουλα να τα εκατοστησει η ζουζουνα σου, να ειναι γερη και ευτυχισμενη! Συμπεθερουλα, Κιττακο, Ρουλιτσα, Φαιη, Αννιω, Αννια και οσες ξεχασα σας αγαπω πολυ και σας στελνω φιλακια. Αστερια μου πανεμορφα τα αντρακια σου! Να σου ζησουν!

Τωρα τα δικα μας νεα. Μεγαλωνουμε μια χαρα ειμαστε καλα κοριτσακια περπαταμε και εμεις και λεμε και μερικες λεξουλες. Το Εβελινακι μου συνεχιζει να με κανει μια πολυ ευτυχισμενη μαμα αφου εχει γινει ενα πολυ καλο κοριτσακι και πολυ καλη μαθητρια η οποια θελει να τα διαβαζει ολα μονη της! Αχ να τα εχει η Παναγιτσα ολα γερα κοριτσια! Σας εχω ανεβασει και φωτο καινουριες. ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥ... Θα τα πουμε συντομα φιλακια πολλα

Κοριτσαρες μου..;!! Μου εχετε λειψει απιστευτα. Δεν εχω υπολογιστη για να τα λεμε και το κιν μου δεν γραφει στο φορουμ... Τωρα ανοιξα το παλιο για να σας γραψω... Οποια μπορεσει ας μου γραψει συνοπτικα τα νεα σας. Παντως ειδα οτι η Στεγια μας περιμενει ζουζουνακι! Με το καλο κοπελα μου ολα να πανε καλα!

κοριστια μου καλησπερα και χρονια πολλα ..

εγω ειχα σημερα γιατρο.ειμαι στην 9ατη μερα του κυκλου .αιμα ειχα μεχρι και προχτες.

εν τελει ,κατεβασα μονο ενα αυγο,αλλα ειναι μεγαλο.19,5.το ενδομητριο ειναι ικανοποιητικο μου ειπε.7,5.και μεχρι να γινει η ωορηξια,θα εχει μεγαλωσει κ αλλο.εμενα δεν μου φαινεται φυσιολογικο,να ειναι τοσο μεγαλο αυγο σε τοσο μικρη μερα του κυκλου.ο γιατρος μου ειπε οτι γινεται και δεν παιζει ρολο.την πρεγνυλ θα την κανω την πεμπτη το πρωι..αυτα.. κ ο θεος βοηθος.

κ εμενα μου λειπετε βρε σουσουραδες..σας φιλω..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Κοπελιες ευχομαι τα καλυτερα σε ολες!

Εμεις βαλαμε 3 εμβρυακια ανημερα του Αγιου Βαλεντινου και τωρα ειμαι ξαπλα σαν την Σοραγια στο σαραι!Δεν σας βρισκω κι ετσι συχναζω στο καφε της εξωσωματικης!

Φιλια πολλα σε ολες!

Τζενηηηηηηηηη καλη επιτυχια κοριτσακι!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Γεωργία εύχομαι να ριζώσουν όσα θες και να τα πάρεις αγκαλιά σου...

Τζενάκο καλή επιτυχία κοπέλα μου εύχομαι να πάνε όλα καλά..

Σας έχω στην σκέψη μου να είσαστε δυνατές και καλό κουράγιο.

Αννούλα φιλάκια στις μικρές σου...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κοπελιες ευχομαι τα καλυτερα σε ολες!

Εμεις βαλαμε 3 εμβρυακια ανημερα του Αγιου Βαλεντινου και τωρα ειμαι ξαπλα σαν την Σοραγια στο σαραι!Δεν σας βρισκω κι ετσι συχναζω στο καφε της εξωσωματικης!

Φιλια πολλα σε ολες!

Τζενηηηηηηηηη καλη επιτυχια κοριτσακι!

κουκλιτσα μου πολυ χαρηκα ευχομαι να εχεις πολυ πολυ καλα νεα να μας πεις σε λιγο καιρο!πωπωπωπω λες να πας για 3 μιε τη μια;;;;ωχωχωχωχ!καλη επιτυχια κοριτσαρα!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

καλησπερα κουκλες..

γιωργια καλη επιτυχια,μακαρι να πιασουν και τα 3 σπορακια .

εγω εχτες εκανα την πρεγκνυλ και το εχω ριξει στη γυμναστικη.

ξα;νθουλα σε εχασα..δωσε στα μικρα σου ενα φιλι απο μενα.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

και εμείς τρώμε μήλο,αχλάδι,μπανάνα,πορτοκάλι.μανταρίνι,αβοκάντο,μάνγκο,ακτινίδιο με τα σπόρια όταν στουμπώνει και χυμό από ρόδι.

Μεσημέρι επειδή τωρα ξεκινήσαμε μόνο καρότο πατάτα κολοκύθι γλυκοπατάτα κιτρινη κολοκύθα και μοσχάρι προς το παρόν.

εγω ξανθουλα δεν του δινω τα σπορακια απο το ακτινιδιο γιατι κανει ηδη 5 φορες τη μερα κακα οποτε αστο.μιλαμε μοναντερο μου βγηκε!φαι και κακα αμεσως!γενικα με το φαγητο εχουμε ενα θεμα ειναι πολυ εκλεκτικος δεν του αρεσουν πολλα πολλα!

τρελαινεται για συνδυασμο σπανακι μπροκολο με πατατα καροτο κολοκυθι και μοσχαρι και επισης παλι ιδα βαση με πατατα καροτο κολοκυθι και ντοματα πιπερια φλωρινης και μοσχαρι παλι!

επισης τρωςει και ζυμαρικα αλλα οχι ρυζι δεν του αρεσει πολυ.

πρασο δεν τρωει καθολου,και κοτοπουλο επισης δεν τρωει ευχαριστα.οσο και να πειναει αν δεν του αρεσει το φαγητο δε θα το φαι και θα κλαιει.κρεμες τυπου ρυζαλευρο και φαριν λακτε ουτε να τις δει ουρλιαζει και αναγουλιαζειοταν του τη δινω οποτε αντικαταστησαμε τις κρεμες του απογευματος με λαχανικα αλεσμενα με λιγο ελαιολαδο στην ουσια σαν το μεσημεριανο χωρις μοσχαρι.

φρουτοκρεμα τωρα το πρωι του εχω δωσει διαφορα αλλα τρωει μονο τα κλασικα μηλο αχλαδι μπανανα αγουρι η ωριμη δεν του αρεσει ειναι πολυ γλυκεια!και αυτα στον ατμο μονο γιατι ωμα πνιγεται.τωρα που θα ξεκινησουν τα καλοκαιρινα φρουτα θα του τα δινω ωμα!

γενικα εχουμε με το φαγητο ενα θεματακι!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Κοπελιες χαιρομαι ν ακουω για μπεμπεκια!Να ναι γερα και δυνατα κι ας ξοδευουνε τα παμπερς με τα κοντεινερ!

παπακι σ εχει χ@σμενη ο μικρος εεεε?χαχαχαχαχααα

Τζενακι πολυ χαρηκα σημερα!Το θεωρω σημαδι το τηλεφωνημα σου και για σενα και για μενα!ολα καλα θα πανε θα το δεις!Το 12 θα γεμισει μωρακια!

Στις 28 παω για χοριακη!Μολις παρω αποτελεσματα θα σας τα ανακοινωσω!

Αννα μου μαθαινω νεα σου απο τη Μινα!Να σαι καλα κοριτσακι να χαιρεσαι τις νεραιδουλες σου!

Ξανθουλα,Ανδριανη,Αστερινα,ολες οσες ξεχναω αυτη τη στιγμη σας εχω στο μυαλο μου!Περασαμε δυσκολες στιγμες παρεα κι αυτο δεν ξεχνιεται!Να στε καλα ολες και ολα τα ονειρακια θα γινουν πραγματικοτητα!Πιστη δυναμη και θεληση χρειαζεται!Φιλια σε ολες!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Κοπελιες χαιρομαι ν ακουω για μπεμπεκια!Να ναι γερα και δυνατα κι ας ξοδευουνε τα παμπερς με τα κοντεινερ!

παπακι σ εχει χ@σμενη ο μικρος εεεε?χαχαχαχαχααα

αχαχαχα χ@σμενη δε λες τιποτα!

αχαχα!εκει που οταν θηλαζαμε μονο χωρις τροφες εκανε καθε4 μερες και αν τωρα μας κανει 3 τη μερα το λιγοτερο!

δε βαριεσαι καλα να ναι το παιδακι μου!

μου χαμογελαει και λιωνω!αφου καμια φορα το μαλωνω κοιταει κατω και μετα γυριζει στο πλαι και σκαει αν πονηρο χαμογελο το σκατουλι ε και κατουριεμαι πανω μου!ασε τα εχω παιξει λεμε!

γεωργιτσα;;;;καλομελετααααααααααααα!

566b716e1f.png?html%22

γιωργια με το καλο!!!!!!!!!!ευχομαινα εχεις μια τελεια χοριακη!!!θα περιμενουμε τα νεα,ε!!μην μας ξεχασεις .

α!και πολυ χαλαρωση τωρα;)

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Τσουυυυυπ,

να μαι και γω. Τζενάκι και Γεωργία σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά ό,τι καλύτερο. Εγώ τρέχω κυριολεκτικά σαν την τρελή με τα τρια. Η μικρή μας έχει ξετρελάνει, είναι ησυχούλα, πράγμα που δεν το είχα ζήσει με τα αγόρια. Με το βάρος της μας κάνει κόγξες, πολύ μινιατούρα μας βγήκε, αλλά το παλεύουμε όσο μπορούμε, τρώει αρκετά αλλά έχει δυσανεξίες σε διάφορα με αποτέλεσμα εγώ να είμαι σε μία μόνιμη στέρηση, χαλάλι της. Ξεκινήσαμε πολύ πολύ δειλά και λίγο φρουτάκι και βλέπουμε. Τα αγόρια μου μεγαλώνουν και εγώ καμαρώνω. Σας φιλώ όλες

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...