Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια τι κανετε? χαθηκαμε... εχω ξετρλαθει με την κορη μου..

αννετ στην μπουκα την εχουμε την ξαδελφη μας! χαχχααχα .

αν θελεις δευτερο μην περιμενεις να φτιαξουν τα οικονομικα γιατι .....χωρις λογια..

στεγια να εχεις μια καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη.

φαιη σε εχω χασει τελειος. φιλακια σε ολες..

θα βαλω φωτο της μπεμπουλας

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοπελιες φιλακια πολλα σε ολες!

Χαθηκαμε αλλα σας εχω ολες στο μυαλο μου!Εγω στην αναμονη για την περιοδο για να ξεκινησω τις ενεσεις.Τωρα που τη θελω την ρημαδα δεν ερχεται αι στο διατανο μ εχει φαει η αγωνια.

Σας αφηνω με ενα νεο(επειδη ειμαι και μαρτυριαρα)

η Μινα γεννησε!!!!!

Ευχουλες κοπελιτσα να ειστε καλα κι εσυ και τα ζουζουνια σου!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Μαρη σεις που ειστε?τωρα που μπηκα κι εγω στον αγωνα δεν ειναι καμια εδω να μιλησουμε.

Τεσπα.Να ειστε καλα,φιλακια!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

γιωργιτσα ξεκινησες??

καλη τυχη:D,αν και πιστευω οτι η επιτυχια ειναι σιγουρη!!μη μασας τιποτα;)

που την κανεις?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

κοριτσια μου καλησπερα.σας εχασα,αλλα τι να κανω που ακομα δεν εχω νετ.

εγω σημερα ειμαι στην 39η μερα του κυκλου και απο την 35 εχω ροζ και καφε υγρα.στην 36η εκανα ενα τεστ και πηρα μηδενικουρα..τεσπα..περιμενω πως και πως να αδιαθετησω για να παρω τα σερπαφαρ και να κανω εναν ορμονολογικο ελεγχο να δω τι γινεται.

σας φιλω ,οταν μπορεσω θα ξαναμπω..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Κοπελιες που ειστε?εγω παω διπλα στο καφε εξωσωματικης μια που δεν βρισκω καμια εδω!

Το Σαββατο παω για ωοληψια και τη Δευτερα με το καλο εμβρυομεταφορα!Εχω μια υδροσαλπιγγα και θα αποφασισουμε το Σαββατο αν θα προχωρησουμε σε εμβρυομεταφορα η σε επεμβασουλα.Θα δειξει!

Κοπελιες που ειστε?εγω παω διπλα στο καφε εξωσωματικης μια που δεν βρισκω καμια εδω!

Το Σαββατο παω για ωοληψια και τη Δευτερα με το καλο εμβρυομεταφορα!Εχω μια υδροσαλπιγγα και θα αποφασισουμε το Σαββατο αν θα προχωρησουμε σε εμβρυομεταφορα η σε επεμβασουλα.Θα δειξει!

γιωργια μου,δεν εχω νετ γιαυτο δεν μπαινω.σου ευχομαι τα καλυτερα.

εγω απο αυριο περνω σερπαφαρ,για να δουμε τι θα δουμε.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ουουυυυυυυ φατσουλες μου!

ζωρζετ καλη επιτυχια κουκλα μου, να εχεις πιστη και ολα θα πανε καλα!!!και να προσεχεις πολυ γιατι θαγυρισεις 2 η και 3 σε 1!

πολυ ξεκουραση ηρεμια και θετικες σκεψεις!!!

ευζενακι μου, γυναικαρα μου, με το καλο τα serpafar και με την μια το μπεμπε!!!

εγω παντως τα ειχα παρατησει πριν τον τριτο μηνα γιατι νευριασα και ειπα "Θεε μου γεννηθητο Το θελημα Σου"

και γεννηθητο!!!

σου ευχομαι τα καλυτερα αγαπη!!!

κοριτσαρες μου ομορφες εμεις ειμαστε καλα, το πισι κανει κολπα πολλα εξαιτιας του βενιαμιν...κατεβασε ενα προγραμμα και μαλλον το πισι θα φυγει για τοπους χλοερους χαχαχαχα ελπιζω να προλαβω να σωσω φωτογραφιες βιντεακια και οτι αλλο με ενδιαφερει!

σας φιλω γλυκα φιλακια στα ζουζουνακια σας, χαδακια στα κοιλουμπακια γεματα και μη (ακομα) που συντομα θα εχουν μεσα τους απεραντη ευτυχια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Παλιές μου φιλενάδες!!!!!!!Μου έχετε λείψει πάααααρα πολύ!!!!!Δεν έχω πλέον καθόλου χρόνο.....Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για εμάς από πολλές απόψεις και τρέχω συνέχεια.....Δεν σας έχω ξεχάσει και ελπίζω να αλλάξει η κατάσταση και να μπορέσουμε να τα λέμε όπως παλιά....Φιλιά σε όλες σας!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια !!πως ειστε??

εμεις κρυωνουμε!!!!

αννετακι μου τι κανεις??τι κανει ο ζερβακος?πως παει η δουλεια?

παπακι παλι χαθηκες!!ολα καλα?ακομα λαρισα ειστε?δοκιμασατε καμια νεα γευση?εμας δεν μας αφηνει να προσθετουμε πολλα λαχανικα,ειναι βαρια λεει η γιατρος.

ξανθη μια χαρα η μπεμπα,ε?μπραβος σας!ηθελα να σε ρωτησω εχεις ψαχτει καθολου για ομοιοπατητικη?θελω να ξεκινησω στα μωρα.

μπειτε καλε να πειτε κανενα νεο!!

ΥΓ εβαλα μερικες φωτο απο τα αγορια μου.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

παπακι παλι χαθηκες!!ολα καλα?ακομα λαρισα ειστε?δοκιμασατε καμια νεα γευση?εμας δεν μας αφηνει να προσθετουμε πολλα λαχανικα,ειναι βαρια λεει η γιατρος.

γειααααααα!

χαθηκα ναι το ξερω αλλα τι να κανω ολο βολτες ειμαστε μεσα στο σπιτι δε μας αρεσει!

ναι λαρισα;εσεις τωρα που ειστε;;αθηνα η γυρισατε στο νησι;;

α εμεις τρωμε διαφορα μεχρι τωρα εχουμε φαι απο φρουτα

μηλο ολα τα μηλα ομως

αχλαδια επισης ολα

μπανανα μανταρινι πορτοκαλι ροδι και ακτινιδιο χωρις τα σπορακια!

και απο φαγητα

πατατα καροτο κολοκυθι μπροκολο σπανακι ντοματα πιπερια φλωρινης τρελαινεται πρασο ζυμαρικα και ρυζι μοσχαρι αρνι και κοτοπουλο που δε μας αρεσει ιδιαιτερα!

αυτα!

εσεις τι καλο τρωτε;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

πιπερια??

ρε συ δεν ειναι βαρια για τα μωρα?

εμεις μονο κοτοπουλο και μοσχαρι,τους αρεσουν και τα 2.

Κοτοπουλο τους δινω δικο μας,να ξερω τι τρωνε.

Τωρα θελω να ρωτησω τη γιατρο για κατσικι ,που εχουμε δικα μας.Να τρωνε καθαρα πραγματα.

Λαχανικα δινω πατατα,καροτο ,κολοκυθι,σπανακι και σελινο και απο φρουτα μηλα(προτιμαμε τα γκολντεν),αχλαδι,μπανανα,πορτοκαλι,μανταρινι,κλιμεντινη .Ηθελα να δωσω και ακτινιδιο αλλα μου ειπαν οτι ειναι λιγο ευκολο στις αλλεγριες και θα το αφησω ακομα.

Παντως ευτυχως τρωνε και την φρουτοκρεμα και την σουπα.

Εμεις εχουμε γυρισει 1,5 μηνα περιπου.

Τωρα κοιταζω για την βαφτιση μας.Εχω βρει πολλα και δεν ξερω τι να διαλεξω!!

παπακι βαλε καμια καινουργια φωτο του βατραχου!!:D

tJd1p3.png

και εμείς τρώμε μήλο,αχλάδι,μπανάνα,πορτοκάλι.μανταρίνι,αβοκάντο,μάνγκο,ακτινίδιο με τα σπόρια όταν στουμπώνει και χυμό από ρόδι.

Μεσημέρι επειδή τωρα ξεκινήσαμε μόνο καρότο πατάτα κολοκύθι γλυκοπατάτα κιτρινη κολοκύθα και μοσχάρι προς το παρόν.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ναι ναι ναι και πιπερια και απο ολα μας ειπε η παιδιατρος να μη στερουμε τιποτα απο το παιδι απλα ενα ενα!

μονο φραουλα μελι ξηροκαρπια και αβγο μας ειπε οχι!α και χοιρινο!ολα τα αλλα σιγα σιγα τα τρωμε!

κουκλες μπειτε εβαλα πολλεεεεεεεεεεεεεεεεες φωτο!!!!!!!!!!!! καινουριες!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...