Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια !!!

τι κάνετε ? όλα τα μπουμπουκάκια πως μεγάλωσαν.....................τρωνε κρέμες , σουπες !!!!!

Παπάκι , και ντομάτα διαβάζω ε ? εμας ο γιατρός ειπε οχι ακομα....αυτό παντως που ο κάθε παιδίατρος ακολουθεί άλλη γραμμή ειδικά στο θέμα του φαγητού , δεν το καταλαβαίνω.

Ξανθή , μια χαρα η μπουμπούκα και κούκλα εννοείται !

Αστερία, ζωηρα τα αγόρια σου ? και εμεις τα ίδια και που να περπατησουν κιόλας

Τζένη, μπορει να μην προλαβαινουμε να μπουμε , αλλα εδω πρωτα θα μας πεις τα ευχάριστα ετσι ? τωρα για τις ενεσεις , θα ειναι μια ταλαιπωρία , αλλα χαλάλι.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις , μια χαρα , ο μπεμπης πολυ ζωηρός , θελει να πιασει τα παντα και νευριάζει αν δεν γινει το δικό του , περπαταει μεσα στο παρκο , αλλα χωρις να πιανεται όχι ακομα. πριν 2 εβδομαδες ηταν 9230 και 75 εκ. τρωει τα παντα.......με την ιδια ευχαριστηση.....χαχαχαχχα μοσχαρι,κοτοπουλο, αρνι, λαχανικά, κρεμες , γιαουρτι και ροκανίζει και μπισκοτάκια.

κατα τα αλλα , μας δαγκωνει , μας γελάει , μας μαλώνει...............

Πολλά φιλιά σε όλες !!!!!!

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσαρες!!!!!!!!!!!!!!!!1

απο τι διαβαζω τα νεα σας σουπερ μεγαλωνουν τα μπεμπακια εμεις σε λιγες μερες θα σβησουμε κερακι!!!!!!!!!!!!!!!!!εχουμε 1 βδομαδα που περπαταμε κιολας κοριτσια η χαρα της δεν περιγραφεται τρεχει σαν κατσικακι τρωμε κ τουμπες τις προαλλες ηταν εδω η τζενη κ βγηκε εξω να κανει τσιγαρο κ διεσχισε το σαλονι μονη της να παει να την βρει εχουμε αδυναμια στην θεια μας βλεπετε κ οταν ειναι εδω την γραφουμε την μαμα

εμεις πριν ενα μηνα που μετρηθηκαμε ημαστα 74 ποντους κ 9,600κιλα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

που ειστε κοριτσαρες μου..ολα καλα΄?

εγω εχω ερθει επισκεψη στον αδελφο μου.

σε μια εβδομαδα περιμενω την ακατανομαστη..

ενδεχεται μεχρι τελος της εβδομαδας να ωεχω νετ στο σπιτι.

τα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αστερια μου ολα καλα με τους μικρους αντρες σου ετσι;;

ολα θα περασουν κουκλα μου να εχεις πιστη αγαπη μου κι ολα θα γινουν σωστα!

θα το δεις!

νωρις ξεκινησατε κρεατοσουπα εσεις ε;;εμεις κλεισαμε σημερα τον 7ο μηνα!

και θα φαμε πρωτη μερα κοτοπουλακι!

εχτες φαγαμε ζυμαρικα με καροτο κολοκυθακι ντοματα και μοσχαρακι!

ξετρελαθηκε!

σημερα πατατουλα καροτο κολοκυθακι μπροκολο και κοτοπουλακι!

κιττακο μου τι κανετε εσεις;;;

κοιτα η παιδιατρος μου ειπε να δινω τα παντα εκτος απο παντζαρι,χοιρινο,μελι,φραουλα και ξηρους καρπους!

αυτα!

ακομα και πιπερια μου ειπε και ντοματα χωρις φλουδα και σπορια!

καλα τρελαινεται ο αγγελος για ντοματα κοριτσια!

και απο φρουτα ακομα και ανανα μου ειπε και χουρμαδες και βανιλιες ολα!

απλα να τα βαζω 1 καινουριο φρουτο καθε φορα!

εμεις καναμε και το τελευταιο εμβολιο τωρα τον αυγουστο παλι!

ειμαστε 7 μηνων 7 κιλα και 70 ποντους καλο;;

αχαχαχαχα!

πολυ καλα μας ειπε ολα!

δοξα το θεο!

παω να μαγειρεψω το φαγακι μας μιας και κοιμαται το αγορι μου!

σας φιλω γλυκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Κοριτσάρες μου τι κάνετε?

Ξέρω έχω χαθεί αλλά με έχει τρελάνει ο γιός μου και το θαυματάκι με τις κλωτσιές του...

τι κάνετε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ, ξερω χαθηκα αλλα δεν φταιω εγω...ο παλιο διακομιστης που δεν με θελει με τιποτα, ανδριανη μη μιλησεις χαχαχα

δεν εχω διαβασει νεα, αυριο πρωτα Ο Θεος ευχομαι να ειστε καλα και ακομα καλυτερα τα ζουζουνια σας!αντε το 2012 να φερει μονο χαρες και πολλες χοντρες κοιλιτσες!!!

εμεις ειμαστε καλα, δουλεια και μετα βδελα με τον γερασιμακη, αρχισαμε να περπαταμε δειλα δειλα αμεεεεεεεεεεε!!!

αν δεν ξανακαταφερω να μπω αυριο θα ανοιξω νεο λογαριασμο, δεν σας ξαναματαφηνω!!!!μου λειψατε πολυ!

μακιαααααααα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ, ξερω χαθηκα αλλα δεν φταιω εγω...ο παλιο διακομιστης που δεν με θελει με τιποτα, ανδριανη μη μιλησεις χαχαχα

δεν εχω διαβασει νεα, αυριο πρωτα Ο Θεος ευχομαι να ειστε καλα και ακομα καλυτερα τα ζουζουνια σας!αντε το 2012 να φερει μονο χαρες και πολλες χοντρες κοιλιτσες!!!

εμεις ειμαστε καλα, δουλεια και μετα βδελα με τον γερασιμακη, αρχισαμε να περπαταμε δειλα δειλα αμεεεεεεεεεεε!!!

αν δεν ξανακαταφερω να μπω αυριο θα ανοιξω νεο λογαριασμο, δεν σας ξαναματαφηνω!!!!μου λειψατε πολυ!

μακιαααααααα!

ανετακι μου!!!!!!αν κ καθυστεριμενα να σου ζησει ο γιοκας βρε εγινε ενος χρονου παλικαρας εμεις γεννεθλια εχουμε τον αλο μηνα θα ερθει ο γκομενος να μας βοηθησει να τα σβησουμε? γιατι δεν ξερουμε να φυσαμε ακομα κ μεις περπατησαμε γυρναμε ολο το σπιτι βεβαια εγω απο πισω γιατι τρωει κ τις τουμπιτσες της αντε ρε κοριτσια να ξαναμαζευτουμε γιατι απο δω και περα με περιμενουν δυσκολες μερες μετακομιζω στην πεθερα κ χρειαζομαι συμπαρασταση

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Κοριτσάρες μου τι κάνετε?

Ξέρω έχω χαθεί αλλά με έχει τρελάνει ο γιός μου και το θαυματάκι με τις κλωτσιές του...

τι κάνετε?

στεγια μου τι κανεις? με το καλο το δευτερο μωρακι

να σε ρωτησω βρε θηριο θηλαζεις ακομα η ξεχασες να βγαλεις το τικερ?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλημέρα...Γιατί στην πεθερά καλέ τι έγινε;;;Ανδριανή έχεις την αμέριστη συμπαράστασή μου!!!

Αννετάκο να χαίρεσαι τον γερασιμακό μας και να έχετε έναν ακόμα υπέροχο χρόνο και γιατί όχι και με παρέα για τον μικρό σας!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

στεγια μου τι κανεις? με το καλο το δευτερο μωρακι

να σε ρωτησω βρε θηριο θηλαζεις ακομα η ξεχασες να βγαλεις το τικερ?

Θηλάζουμε καλέ αφού στο τικεράκι γράφει πως ετοιμαζόμαστε για τάντεμ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ανετακι μου!!!!!!αν κ καθυστεριμενα να σου ζησει ο γιοκας βρε εγινε ενος χρονου παλικαρας εμεις γεννεθλια εχουμε τον αλο μηνα θα ερθει ο γκομενος να μας βοηθησει να τα σβησουμε? γιατι δεν ξερουμε να φυσαμε ακομα κ μεις περπατησαμε γυρναμε ολο το σπιτι βεβαια εγω απο πισω γιατι τρωει κ τις τουμπιτσες της αντε ρε κοριτσια να ξαναμαζευτουμε γιατι απο δω και περα με περιμενουν δυσκολες μερες μετακομιζω στην πεθερα κ χρειαζομαι συμπαρασταση

ευχαριστουμε μαναρι μου!ναι χρονισαμε και ειμαστε πολυ ζορικα αντρακια!!!και αμα το γκομενακι θελει βοηθεια θα την προσφερει "απλωχερα"!χαχαχα

καλε γιατι μετακομιζετε?κοριτσακι οτι θες εδω!κι αμα χρειαστεις και μπραβο μεσα:lol:

αλλα κοιτα να πατησεις ποδι απτην αρχη γιατι δεν σε βλεπω καλα

Καλημέρα...Γιατί στην πεθερά καλέ τι έγινε;;;Ανδριανή έχεις την αμέριστη συμπαράστασή μου!!!

Αννετάκο να χαίρεσαι τον γερασιμακό μας και να έχετε έναν ακόμα υπέροχο χρόνο και γιατί όχι και με παρέα για τον μικρό σας!!!!

ευχαριστουμε ξανθουλι μου, να μου φιλησεις τα αγαπημενα αδελφακια!!!

Θηλάζουμε καλέ αφού στο τικεράκι γράφει πως ετοιμαζόμαστε για τάντεμ....

με το καλο στεγια μου το αδελφακι του γιαννου μας!

να τον χαιρεσαι παρεπιπτοντως και για την γιορτουλα του και για τα γεννεθλιακια του!

σας φιλω γλυκα!

IB5Vp2.png

αδερφι ααχ ολοκληρος αντρας ο κουκλος μας!!!αχ ποσο μου εχετε λειψει βρε σκ@τουλα, σε επαιρνα και στην γιορτη σου αλλα δεν το σηκωνες!

ταχυδρομειο δεν εχω καταφερει να παω αλλα που θα παει, πλησιαζει η αδεια μου!

γιουπιιιιιιιιι

sis μαναρι μου τα αγγελουδια σας θα σας δινουν δυναμη να περασετε τις δυσκολιες, ειστε παντα στις προσευχες μου!φιλησε μου τα ζωηρουλια αντρακια!!!

και κατι ακομη, θα ηθελα πολυ να σας δω!οποτε μπορεις και θες παρε με να συναντηθουμε!

κιττυυυυυυυυυ με το σκληρο αντρακι κανονησε για καφε (σε κανα παιδοτοπο) χεχεχε

ευζενη μου, καληηηη καληηηηηη επιτυχια στις προσπαθειες σας μαναρι μου!και μη φοβασαι, αφου υπαρχει λυση μολις χτυπησει την πορτα η ευτυχια θα την κρατησεις στην αγκαλια σου!!!

αστερινακο μου, πολλαααα φιλακια σε σενα και στην πριγκιπεσσα η οποια μαθαινω πως αρπαζει τις ξυλιες της απτην ξαδελφη της!χαχαχα να μου την φιλησεις οσο πιο γλυκα μπορεις!

φαιη μου γλυκεια, σου ευχομαι με την πρωτη να τσακωσετε το θαυμα!!!πολλα φιλακια μαναρι μου!

ζωρζετ αντε ερχετε και η σειρα σας!!!

αχ πολυ θα χαρω να μαθω μεσα στον γεναρη πως εχουμε 3 νεες εγκυουλες!!!το αργοτερο μεσα στον φλεβαρη, αντε μην αρχισω να μαλωνω!!!χαχααχα

εμεις αναβαλουμε για λιγο το αδελφακι του ζεβρακου γιατι ο μπαμπας μας ζοριζεται οικονομικα :(

αχ δεν καταλαβαινει πως αν περιμενουμε να φτιαξουν τα οικονομικα μας δεν θα δουμε δευτερο παιδακι...αλλα πες πες θα τον πεισω..τι λετε?

ξεχασα καμια κοπελιτσα?χμμμμ αν ξεχασα να με συγχωρει και της ευχομαι οτι καλυτερο να της χαρισει το 2012!

οπως και σε ολες!

ανδριανη εσυ ξες ταχασα παντελως!!!χαχαχαχα

καλο ξημερωμα και αντε να μαζευομαστε παλι!

IB5Vp2.png

αδερφι ααχ ολοκληρος αντρας ο κουκλος μας!!!αχ ποσο μου εχετε λειψει βρε σκ@τουλα, σε επαιρνα και στην γιορτη σου αλλα δεν το σηκωνες!

ταχυδρομειο δεν εχω καταφερει να παω αλλα που θα παει, πλησιαζει η αδεια μου!

γιουπιιιιιιιιι

sis μαναρι μου τα αγγελουδια σας θα σας δινουν δυναμη να περασετε τις δυσκολιες, ειστε παντα στις προσευχες μου!φιλησε μου τα ζωηρουλια αντρακια!!!

και κατι ακομη, θα ηθελα πολυ να σας δω!οποτε μπορεις και θες παρε με να συναντηθουμε!

κιττυυυυυυυυυ με το σκληρο αντρακι κανονησε για καφε (σε κανα παιδοτοπο) χεχεχε

ευζενη μου, καληηηη καληηηηηη επιτυχια στις προσπαθειες σας μαναρι μου!και μη φοβασαι, αφου υπαρχει λυση μολις χτυπησει την πορτα η ευτυχια θα την κρατησεις στην αγκαλια σου!!!

αστερινακο μου, πολλαααα φιλακια σε σενα και στην πριγκιπεσσα η οποια μαθαινω πως αρπαζει τις ξυλιες της απτην ξαδελφη της!χαχαχα να μου την φιλησεις οσο πιο γλυκα μπορεις!

φαιη μου γλυκεια, σου ευχομαι με την πρωτη να τσακωσετε το θαυμα!!!πολλα φιλακια μαναρι μου!

ζωρζετ αντε ερχετε και η σειρα σας!!!

αχ πολυ θα χαρω να μαθω μεσα στον γεναρη πως εχουμε 3 νεες εγκυουλες!!!το αργοτερο μεσα στον φλεβαρη, αντε μην αρχισω να μαλωνω!!!χαχααχα

εμεις αναβαλουμε για λιγο το αδελφακι του ζεβρακου γιατι ο μπαμπας μας ζοριζεται οικονομικα :(

αχ δεν καταλαβαινει πως αν περιμενουμε να φτιαξουν τα οικονομικα μας δεν θα δουμε δευτερο παιδακι...αλλα πες πες θα τον πεισω..τι λετε?

ξεχασα καμια κοπελιτσα?χμμμμ αν ξεχασα να με συγχωρει και της ευχομαι οτι καλυτερο να της χαρισει το 2012!

οπως και σε ολες!

ανδριανη εσυ ξες ταχασα παντελως!!!χαχαχαχα

καλο ξημερωμα και αντε να μαζευομαστε παλι!

άστα , κοπελιά , με μεταφερανε στο μαγαζί εκει κοντα σας , στην Εθνική.:-(:sad: σημερα 4 φορες πηγα κι ηρθα....................

αααχχχ..κι εγω θα ηθελα δευτερο , αλλα μπαααα..................

εδω δουλευω μονο εγω.......οπότε..............

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλεεεεεεεεεεεε καλημερα σας, ηρθα εγω και εξαφανιστηκατε εσεις?

απαπα τον ανθρωποδιωχτη εχω η ατιμουλα?χαχαχα

κιττυ μου αχ υπομονη μαναρι μου πλεον μας εχουν καταντησει να λεμε καλα που εχουμε δουλεια και οχι ποσες ωρες κανουμε να παμε και να γυρισουμε...αν και εγω δεν πρεπει να εχω παραπονο αλλα και για μας ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα, εχουν αρχισει να διωχνουν ατομα, 30 δεκεμβρη ενημερωσαν 3 πως η τελευταια τους μερα ειναι η 31 δεκεμβριου...απανθρωπο γιαυτο και κανουμε τουμπεκι ψιλοκομμενο μπας και κρατησουμε τη δουλεια μας οπως οπως...ουφ αλλο αγχος

καλημερα σας λοιπον αγαπες μου φιλακια στα παιδακια σας οσες εχετε και οσες ακομα δεν εχετε βουυυυυυυρ στον πατσα!

οσο για το δευτερο νινι να μην ειμαι αχαριστη, εχω τον γερασιμακη μου κι ευχαριστω Τον Θεο γιαυτο αν θελει να μου στειλει ακομα ενα αν οχι ναχει καλα το αγορακι μου κι εμας να το κανουμε ευτυχισμενο και να παρει οοοολη την αγαπη του κοσμου!

Θεουλη μου να εχεις ολα τα παιδακια του κοσμου γερα, γεννημενα και αγεννητα και αυτα που δεν εχουν εγκατασταθει ακομα στις κοιλιτσες συντομα να διαλεξουν τις μανουλιτσες τους για να τις κανουν πολυ πολυ ευτυχισμενες!

θα μεινω λιγο μετα εχει αγωνα δρομου για ψωνια, μαγειρεμα και μετα δουλεια μπλιαξ χαχαχα

IB5Vp2.png

Ανετάκι ευχαριστώ πολύ πολύ να χαίρεσαι και εσύ το ζερβάκο σου για γιορτή και γενέθλια.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...