Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλη χρονια σε ολες με υγεια ευτυχια χαρα να χαιρεστε τα παιδια σας με το καλο οσες περιμενουν με το καλο να γινουμε μανουλες οσες προσπαθουμε

και κοριτσια ευχομαι να χαμογελαμε παντα φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

τζενουλα μου καλη χρονια με υγεια ευτυχια και σου ευχομαι το 2012 να γινεις μανουλα :P:p

τι κανεις?πως εισαι?

φαιη,τι κανεις κοριτσαρα..

μανουλες θα γινουμε ολες το 12..

εγω καλα ειμαι,αν εξαιρεσεις μια ιωση που με ταλαιπωρει..

αρχισαμε τις προσπαθειες και βλεπουμε..οτι θελει ο θεος..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κοριτσακια μου τι κανετε????? μου λειψατε ολες πολυ εγω ακομα κραταω γερα η μπουμπου καλως εχοντων των πραγματων θα γεννηθει στις 23/1

ειδες μινακι πως περασε ο καιρος;ουτε που θα το καταλαβεις ποτε θα γεννησεις..

εγω δεν μπαινω συχνα γιατι δεν εχω νετ.

σε λιγες μερες μαλλον θα βαλω στο σπιτι.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ξα ξα ξανθουλααααααααααααααα.....που εισαι καλε;σε δειχνει on line..

σε εχασα κ εσενα.ειδα κ κατι φωτο σου σημερα με το καινουριο λουκ..ολα τα λευτα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζένη άστα ανοίγει ο σπόρος τον υπολογιστή και αλωνίζει μέχρι να βρει το γιουτουμπ τα παιδικά οπότε μπαίνει από το ιστορικό και εδώ....

Πήγες στην Αστερίνα ε;;;;Είδες και το μικιό μου το όμορφο;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσουδια!

καλη χρονια σε ολες!

ευχομαι το 2012 να εκπληρωση τις ευχες ολων σας!

να μην υπαρξουν ποτε ξανα θλιμενα προσωπα και να ειμαστε ολες μας μαζι και τα παιδακια μας και ολοι οσοι αγαπαμε γεματη υγεια και θετικη ενεργεια!

λοιπον ξερω οτι χαθηκα αλλα ειλικρινα ο βατραχος δε με αφηνει να κανω ρουπι!

ακομα και για να κατουρησω τον βαζω να καθεται στον χαλι εξω απο το μπανιο να με κοιταει αλλιως θα τα κανω πανω μου!

ειναι τρομερα δεμενος μαζι μου και δε θελει να με αφηνει ποτε απο τα ματια του!

για δουλειες του σπιτιου;;;;αφηστε το πως τις κανω!

περιμενω με το που κοιμηθει φορτσαρω και τις πλακωνω μαζεμενες κι οτι προλαβαινω στα μισαωρο που κανει που και που και το βραδυ πεφτω ξερη μαζι του στις 9 η ωρα!

πολυ κουραση κοριτσια γιατι δεν εχω καμια απολυτως βοηθεια και περνανε οοολα απο το χερι μου!

τα εχω παιξει!

κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα!

ειμαστε 7 κιλα και 70 παντους!

τρωμε απο ολα!

το πρωινο μας ολοι μας τη φρουτοκρεμα(2 αχλαδακια,1 μηλο μικρο,1/2 μπανανα και χυμο απο ροδι μανταρινι η πορτοκαλι!)

μεσημεριανο (πατατα καροτο κολοκυθι ντοματα μπροκολο σπανακι κρεατακι λαδακι)

και το απογευμα 120 με 150 ml νερακι με ρυζαλευρο με αρωμα βανιλιας γιωτης!)

αυτα!και στα ενδιαμεσα γαλατακι της μαμας!

κουραστηκα βεβαια με το θηλασμο λιγο αλλα αξιζε τον κοπο!

τωρα λεω σε κανα μηνα να το κοψω σιγα σιγα γιατι θελουμε να παμε και ενα ταξιδακι με τον αντρα μου και δεν μπορουμε με το θηλασμο αλλα 8 μηνες νομιζω οτι ειναι αρκετοι γιατι μετα θα αρχισει να καταλαβαινει εντονα και δε θα μπορω με τιποτα να τον κανω καλα θα ψαχνει βυζι!

αυτα τα δικα μου τα νεα!

εσεις κουκλες;;

μινακι μου αντε εφτασε η ωρα!!!!!!!!!

τζενακι και φαιη αντε τωρα σειρα σας!

αντριανη τα ειπαμε εμεις ε;;

ξανθουλι;;τι λενε τα μικρα σου;;βασικα το μικρο και ο μεγαλος;;;θηλαζεις ακομα;;

αννουλι που χαθηκες εσυ μωρε;;

αδερφι;;;ολα καλα τι λεει ο ζερβας;;;

γωγω;;πως τα περνας;;

αστερινα;;;εμαθε βγαλατε δοντι ρε θηριο;;;εμεις ακομα τιποτα φαινονται βεβαια ολα κατασπρα αλλα ακομα τιποτα!

αστερια μου ολα καλα κουκλα μου;;;

αν ξεχναω καμια σορυ αλλα δενεχω πια μυαλο κουκλες!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Παπί χρόνια και ζαμάνια...Κοντεύετε 7 μηνών ε;;;;μεγάλωσε το βατραχάκι σου...

Εμείς μια χαρά ξεκινήσαμε με φρουτόκρεμα ήδη και ναι θηλάζουμε ακόμα και εχόντων καλά των πραγμάτων μέχρι τον χρόνο σίγουρα...Το δύσκολο πέρασε από εδώ και πέρα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλησπερα κοριτσια μου.τι κανετε;ελπιζω να ειστε ολες καλα.

τα νεα μου εχουν ως εξης.εκανα την θρομβοφιλιας και βγηκε θετικη στο μεταλλαγμενο.οταν με το καλο μεινω εγκυος θα πρεπει να κανω ενεσεις ηπαρινης.η αληθεια ειναι οτι στεναχωρεθηκα λιγο,αλλα με παρηγορει το γεγονος οτι το βρηκα τωρα που ειναι νωρις και δεν θα μου δημιουργησει προβλημα στην εγκυμοσυνη.

τωρα εχω πεσει με τα μουτρα στη ''δουλεια'' και σε 15 μερες θα ξερω τι ψαρια εχω πιασει..αυτα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σας κοριτσουδια!

καλη χρονια σε ολες!

ευχομαι το 2012 να εκπληρωση τις ευχες ολων σας!

να μην υπαρξουν ποτε ξανα θλιμενα προσωπα και να ειμαστε ολες μας μαζι και τα παιδακια μας και ολοι οσοι αγαπαμε γεματη υγεια και θετικη ενεργεια!

λοιπον ξερω οτι χαθηκα αλλα ειλικρινα ο βατραχος δε με αφηνει να κανω ρουπι!

ακομα και για να κατουρησω τον βαζω να καθεται στον χαλι εξω απο το μπανιο να με κοιταει αλλιως θα τα κανω πανω μου!

ειναι τρομερα δεμενος μαζι μου και δε θελει να με αφηνει ποτε απο τα ματια του!

για δουλειες του σπιτιου;;;;αφηστε το πως τις κανω!

περιμενω με το που κοιμηθει φορτσαρω και τις πλακωνω μαζεμενες κι οτι προλαβαινω στα μισαωρο που κανει που και που και το βραδυ πεφτω ξερη μαζι του στις 9 η ωρα!

πολυ κουραση κοριτσια γιατι δεν εχω καμια απολυτως βοηθεια και περνανε οοολα απο το χερι μου!

τα εχω παιξει!

κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα!

ειμαστε 7 κιλα και 70 παντους!

τρωμε απο ολα!

το πρωινο μας ολοι μας τη φρουτοκρεμα(2 αχλαδακια,1 μηλο μικρο,1/2 μπανανα και χυμο απο ροδι μανταρινι η πορτοκαλι!)

μεσημεριανο (πατατα καροτο κολοκυθι ντοματα μπροκολο σπανακι κρεατακι λαδακι)

και το απογευμα 120 με 150 ml νερακι με ρυζαλευρο με αρωμα βανιλιας γιωτης!)

αυτα!και στα ενδιαμεσα γαλατακι της μαμας!

κουραστηκα βεβαια με το θηλασμο λιγο αλλα αξιζε τον κοπο!

τωρα λεω σε κανα μηνα να το κοψω σιγα σιγα γιατι θελουμε να παμε και ενα ταξιδακι με τον αντρα μου και δεν μπορουμε με το θηλασμο αλλα 8 μηνες νομιζω οτι ειναι αρκετοι γιατι μετα θα αρχισει να καταλαβαινει εντονα και δε θα μπορω με τιποτα να τον κανω καλα θα ψαχνει βυζι!

αυτα τα δικα μου τα νεα!

εσεις κουκλες;;

μινακι μου αντε εφτασε η ωρα!!!!!!!!!

τζενακι και φαιη αντε τωρα σειρα σας!

αντριανη τα ειπαμε εμεις ε;;

ξανθουλι;;τι λενε τα μικρα σου;;βασικα το μικρο και ο μεγαλος;;;θηλαζεις ακομα;;

αννουλι που χαθηκες εσυ μωρε;;

αδερφι;;;ολα καλα τι λεει ο ζερβας;;;

γωγω;;πως τα περνας;;

αστερινα;;;εμαθε βγαλατε δοντι ρε θηριο;;;εμεις ακομα τιποτα φαινονται βεβαια ολα κατασπρα αλλα ακομα τιποτα!

αστερια μου ολα καλα κουκλα μου;;;

αν ξεχναω καμια σορυ αλλα δενεχω πια μυαλο κουκλες!!!!φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλη Χρονια!!!να εχετε ΥΓΕΙΑ κοριτσια!!

παπακι χαθηκες οντως τελειως!δεν μας ειπες και για τη βαφτιση,πως πηγε?

εμενα τα παιδακια μου τουλαχιστον ειναι καλα,Δοξα Το Θεο!!!τα αλλα αστα...

και εμας η μερα μας ειναι σχεδον ιδια,μονο σκεψου το επι 2!!!Την κρεατοσουπα την ξεκινησαμε πριν λιγες μερες και προς το παρον βαζω μονο καροτο,πατατα,κολοκυθι και λιγο σελινο.Την αλλη βδομαδα εχουμε παιδιατρο και θα ρωτησω και τι αλλο μπορω να προσθεσω.

Δοντια ακομα δεν εχουμε,αλλα απο σαλια αλλο τιποτα!!!!!!Την κρεμα την τρωνε πολυ,παιρνω μια βιολογικη .Και με την φρουτοκρεμα καλα τα παμε αλλα ακομα δεν μας αφηνει να δοκιμασουμε μπανανα.

Γενικα η γιατρος ειναι πολυ ευχαριστημενη απο την αναπτυξη μας,δεδομενου οτι βγηκαμε και λιγο νωριτερα,στο βαρος ειμαστε περιπου στο μεσο ορο(ειναι λιγο λιγοφαγοι) αλλα στο υψος πανω απο το μεσο ορο!!!Μονο που καθε φορα μου τονιζει ποσο πρεπει να τους προσεχω γιατι ειναι και οι 2 παρα πολυ ζωηροι!!!

σκεφτειτε να περπατησουν κιολας!!!

επισης λατρευουμε τα τραγουδια και ειδικα το μουσικο τρενακι μας!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

γιωργια τι κανεις??ποτε ξεκινας??

τζενη με το καλο και γρηγορα κουκλα μου!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...