Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε....

faii που εισαι κοπελα μου που χαθηκες? πραγματικα μου ελειψαν τα βραδια με τα τραγουδακια ππου μου εβαζες,ελπιζω να σε πετυχω!

αννετ που εισαι οαλ καλα διαβαζω..μπραβο μια χαρα και το μικρουλι σου.

παπακι εσυ κιαν χαθηκες σου πηρε τα μυαλα ο γιος.

αννα αννια κυττη εσεις τι κανετε?

mina βλεπω κοντεβεις και εσυ αντε με το καλο!

ευγενια οταν μπαινεις κανε μου αναπαντητη.

αχ! ρε κοριτσια θελω να βλεπω εγκυμοσυνες..μεσα απο την καρδια μου σας ευχομαι το 2012 να σας βρει με μωρακια...

gewrgia, πολυ χαρηκα με την μπιμ που ειπες καλα μωρε δεν ντρεπονται..και μεσα στο σπιτι? ο θεος αγαπαει τον κλεφτη αλλα αγαπαει και τον νοικοκυρη.

εμεις ειμαστε μια χαρα εμ εχει ξετρελανει η μπεμπε μου μου βγαζει κ γλωσσα...δλδ μου κανει μπριιιιι και ολο σαλια σαλια σαλια.

μου αρεσει που μου ειπες να σου κανω αναπαντητη οταν ειμαι μεσα και το εχεις ΚΛΕΙΣΤΟ...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι εγινε ρε γιωργια..μπας κ εχεις πιαστει μαλλι με μαλλι με την περιου ο λογος και δεν σου εχει μεινει ελευθερο χερι να γραψεις;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα! που ειστε σημερα κοριτσακια? ευεγενιαααα

εγω προσπαθουσα παρα πολυ ωρα να φτιαξω το αστερι που εχει εδω! χαχαχ τα καταφερα!

εχθες πηγαμε και πηραμε παρκοκρεβατο...ολα τα λεφτα@

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Αργησα αλλα ηρθα!

Κανω γενικη κοριτσακια εν οψει Χριστουγεννων και γι αυτο χαθηκα!Ειναι καμια εδω?

Τεσπα!Μαρη Τζενη?μαστουρωσες?χοχοχοχοχοχχο

Το κουλο ειναι οτι απο τη μερα που εμαθα για την π@τσ@βουρα μου εχει κολλησει το θεικο ασμα "Ρουντολφ το ελαφακι" και μαλιστα το τραγουδαω και στην ελληνικη και στην αγγλικη εκδοση.Κακιουλα?Μπαααα!!!!!!Δικαιωση!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Αργησα αλλα ηρθα!

Κανω γενικη κοριτσακια εν οψει Χριστουγεννων και γι αυτο χαθηκα!Ειναι καμια εδω?

Τεσπα!Μαρη Τζενη?μαστουρωσες?χοχοχοχοχοχχο

Το κουλο ειναι οτι απο τη μερα που εμαθα για την π@τσ@βουρα μου εχει κολλησει το θεικο ασμα "Ρουντολφ το ελαφακι" και μαλιστα το τραγουδαω και στην ελληνικη και στην αγγλικη εκδοση.Κακιουλα?Μπαααα!!!!!!Δικαιωση!

γεωργια καλημερα τι κανεις?

RPVCp3.png?gonw6PAb

καλημερα!τι κανετε?Φαιη εισαι εδω?

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Δεν σας προλαβα.

Φευγω,φιλακια!

Φαιη μπαινεις το βραδυ?Εγω ερχομαι αλλα δεν βρισκω καμμια.

Διαφημίσεις

Δεν σας προλαβα.

Φευγω,φιλακια!

Φαιη μπαινεις το βραδυ?Εγω ερχομαι αλλα δεν βρισκω καμμια.

αχ τζωρτζια παλι σε εχασα οταν μπαινω δεν βρισκω καμια:(

θα κλαψω:-(

θα συνχρονιστουμε κοριτσια καποτε????????????????????????

RPVCp3.png?gonw6PAb

τωρα που ηρθα εγω,φυγατε και οι δυο..μπραβω ,μπραβω..

εγω εχω μπλεξει με το μαγαζι.κοιταω να πουλησω κανενα αη βασιλη γιατι τα πραγματα δεν ειναι καθολου καλα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

εγω εχω μπλεξει με το μαγαζι.κοιταω να πουλησω κανενα αη βασιλη γιατι τα πραγματα δεν ειναι καθολου καλα..

τζενη μου τι κανεις?

RPVCp3.png?gonw6PAb

πουλας κ Αγιους τωρα?μεχρι εκει εφτασες για να βγαλεις λεφτα? κοιουσου κ εισαι κ αδερφη μου κατι ξερει η μαρια που σε βαραει οταν της λες κανε παπαο χαχαχαχαχαχ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

καλημερα!!!!!!!!!!!!

φαιη μου πως εισαι ποτε μπαινεις ξανα στον αγωνα?

γιωργια με το καλο η προσπαθεια σας!!!!

κιττυ τι κανει ο αντρακος σου σε τρελαινει? γιατι εμενα η δικη μου δεν με αφηνει σε χλωρο κλαρι κ τρωω κ καμια δαγκωνια με φιλακι

ανετ που εισαι μαρη???????μας ξεχασες τελειως δωσε φιλακια στο ζεβρακι σου

ξανθουλα μου τα ζουζουνακια σου δεν σου αφηνουν καθολου χρονο ε?γιαυτο κ γω το επομενο θα το κανω οταν θα μετακομισω διπλα στην πεθερα

φιλια σε ολες

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...