Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Χρονια του πολλα!Κι εμεις μαλλον θα παμε επισκεψη σε μια φιλη.

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρονια του πολλα!Κι εμεις μαλλον θα παμε επισκεψη σε μια φιλη.

να σου πω..δεν εχω καμια μα καμια ορεξη να παω.θα ειναι κ κατι θειοι του αντρα μου και ειμαι σιγουρη οτι θα αρχισουν τις μ......ς..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τα κλασσικα!Εγω μετα το σκηνικο με την π@τσ@βουρα εχω γινει λιγο μπιτς και σε οποιον μου λεει μ@λ@κιες την λεω ακουμπητα!

Θυμαμαι περυσι στη γιορτη του αντρα μου γυριζει ενας θειος του και λεει "μα καλα αφηνεις τον αντρα σου και πας για δουλεια τοσο καιρο?εμενα η κορη μου δεν θα το εκανε ποτε αυτο!"

ε,καλα του λεω,ας βρει πρωτα αντρα η κορη σου κι ας του βαλει και καπιστρι!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Τα κλασσικα!Εγω μετα το σκηνικο με την π@τσ@βουρα εχω γινει λιγο μπιτς και σε οποιον μου λεει μ@λ@κιες την λεω ακουμπητα!

Θυμαμαι περυσι στη γιορτη του αντρα μου γυριζει ενας θειος του και λεει "μα καλα αφηνεις τον αντρα σου και πας για δουλεια τοσο καιρο?εμενα η κορη μου δεν θα το εκανε ποτε αυτο!"

ε,καλα του λεω,ας βρει πρωτα αντρα η κορη σου κι ας του βαλει και καπιστρι!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ καλοοοοοοοοοο

να σου πω..κ εγω αυτο φοβαμαι..που πλεον λεω την τελευταια πρωτη.

δηλ πιο πολυ ο ατρας μου φοβαται,γιατι μια κουμπαρα της αδελφης μου πριν ενα μηνα την εβρισα μεσα στο σουπερ μαρκετ..τεσπα..θα δειξει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ευτυχως επεσε το συρμα οτι πλεον δεν χαμπαριαζω και προσεχουν ολοι τα λογια τους.Ασε που δεν παταει και κανεις στο σπιτι μας!Εννοω απο αυτους που ψαχνονται για κουτσομπολια και τετοια.Στο σπιτι ερχονται μονο αυτοι που μας νοιαζονται και τους νοιαζομαστε κι εμεις.Ολοι οι αλλοι σκουπα κι οξω απ την πορτα.

Διαφημίσεις

Ευτυχως επεσε το συρμα οτι πλεον δεν χαμπαριαζω και προσεχουν ολοι τα λογια τους.Ασε που δεν παταει και κανεις στο σπιτι μας!Εννοω απο αυτους που ψαχνονται για κουτσομπολια και τετοια.Στο σπιτι ερχονται μονο αυτοι που μας νοιαζονται και τους νοιαζομαστε κι εμεις.Ολοι οι αλλοι σκουπα κι οξω απ την πορτα.

και ετσι πρεπει να ειναι ρε γιωργια...εμενα στο σπιτι ερχονται 2 φορες το χρονο.μια στη γιορτη μου και μια στη γιορτη του αντρα μου.

φετος ομως δεν θα γιορτασω και πολυ το χαιρομαι..ο αντρας μουβεβαια λεει οτι ακομα ειναι νωρις για να αποφασισουμε αλλα εγω το εχω αποφασισει.δεν εχω καμια διαθεση να ανοιξω το σπιτι μου φετος και δεν θα το κανω.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Και πολυ καλα κανεις.Κανεις δεν ειναι τελειος,ολοι εχουμε τις αδυναμιες μας αλλα καποιοι κοιτανε μονο των αλλων τα προβληματα,οχι τα δικα τους.Καλο ειναι λοιπον να τους τα υπενθυμιζουμε που και που ετσι για να προσγειωνονται!

Εγω τις γιορτες τις εχω κομμενες!Μας παιρνουν τηλ κι αν ειμαστε σπιτι τους λεμε να ρθουν για ενα ποτο αλλιως τους λεμε ενα θερμο ευχαριστω και τελος.Ουτε τραπεζωματα ουτε τιποτα.Το ειχαμε ξεκινησει σαν πειραμα με τον αντρα μου και ειδαμε οτι οι περισσοτεροι ερχονταν για το φαι.Μολις το κοψαμε λακιξαν σαν να επεσε βομβα διασπορας!

Και πολυ καλα κανεις.Κανεις δεν ειναι τελειος,ολοι εχουμε τις αδυναμιες μας αλλα καποιοι κοιτανε μονο των αλλων τα προβληματα,οχι τα δικα τους.Καλο ειναι λοιπον να τους τα υπενθυμιζουμε που και που ετσι για να προσγειωνονται!

εγω θασου πω το αλλο.

καποιος μου ειπε,οχι ευγενια να το ανοιξεις το σπιτι σου και να ερθουν ολοι.παιξτο ανωτερη .οχι ,δεν θα το παιξω ανωτερη με την εννοια να πιεστω και να εχω στη γιορτη μου ατομα που μου προκαλουν αρνητικη ενεργεια.καποτε το εκανα,πλεον θελω την ψυχικη μου ηρεμια και δεν με νοιαζει με τι κοστος θα την κερδισω.ας με πουν οτι θελουν.ας με πουν κακια ,ζηλιαρα..η οτι θελουν τελος παντων

σε αφηνω..σχολασαααααα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Να σχολιασω κιολας πριν βγω κι εγω.

Το θεμα δεν ειναι να το παιξουμε ανωτερες.Αυτα ειναι για κοινωνιες ουτοπικες.Το θεμα ειναι να εχουμε την ψυχικη μας ηρεμια.Στο κατω κατω της γραφης ποιος απ ολους αυτους θα νοιαστει οταν θα εχεις ζορια?Κανενας.Οποτε ποιος ο λογος να ξεσκιστω εγω να ευχαριστησω τον καθενα?Κι εμενα μου ειπανε γιατι δεν κανω τραπεζια πλεον.Δεν ειδα ομως κανεναν απ ολους αυτους να με ρωταει πως πληρωνω το νοικι μου.

Και στο κατω κατω αν θελω εγω να τραπεζωσω καποιον δεν ειναι αναγκη να ναι γιορτη.Και μια Κυριακη ειναι μια χαρα.

Πλεον τραπεζια κανουμε μονο με τους γειτονες και περναμε σουπερ.Ενας βαζει τα κρεατα,αλλος τις σαλατες,αλλος τα ποτα,τι αλλο θελουμε?!

Αντε,βγαινω κι εγω!Τα λεμε!

Χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!

Εγω γιορτασα χθες!μπουααααχαχαχαααα

Αστεριακο δεν ξεκινησα ακομη λογω τεχνικων δυσκολιων!Ερχονται γιορτες κι αν κατι παει στραβα αντε να βρεις γιατρο.Επισης αν πετυχει με την πρωτη που θα πετυχει γιατι ετσι θελω,θα γεννησω κατα τον Αυγουστο που σημαινει οτι λογω της δουλειας μου δεν θα εχω κανεναν διπλα μου,γι αυτο θα το καθυστερησουμε να περασουν οι γιορτες κι απο Γεναρη βουρ στον πατσα που λενε!

Μαρη ΚΙΤΤΥ καλο το σκηνικο εεεε?πηρα τετοια χαρα χτες που δεν παταγα κατω λεμε!Αργησε η δικαιωση αλλα ηρθε!Εκεινο βεβαια που καταφχαριστηθηκα(και δεν ειναι κακια αυτο που θα πω) ειναι οτι του τα φορεσε του μαλεα γιατι οταν τα ελεγα εγω με βγαζανε τρελη.Παρε να χεις τωρα!Το γελιο ειναι που μου λεει χτες ο αντρας μου

"κλεψανε κατι σπιτια στην παραλια λες να μπηκανε και στο δικο μας?"

(εννοουσε το εξοχικο που μενανε ο μαλεας με την π@τσ@βουρα)

"α,δεν ξερω παρε τηλεφωνο τον κερατα να μαθεις" του λεω και ξεραθηκαμε στο γελιο!

οπως λεει και το γνωστό άσμα:P:p:p:p

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλημερουδια..τι κανετε;

εγω καλα,σημερα εκανα καμπυλη ζαχαρου και γλυκοζυλιωμενη.αυριο θα παρω τααποτελεσματα.

ρε σεις..πηγα α λιποθυμισω με την γλυκοζη.την ηπια μονορουφι και τα ειδα ολα..ενα τεταρτο ημουν οφ..ηταν απο τις λιγες φορες που φοβηθηκα.

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε....

faii που εισαι κοπελα μου που χαθηκες? πραγματικα μου ελειψαν τα βραδια με τα τραγουδακια ππου μου εβαζες,ελπιζω να σε πετυχω!

αννετ που εισαι οαλ καλα διαβαζω..μπραβο μια χαρα και το μικρουλι σου.

παπακι εσυ κιαν χαθηκες σου πηρε τα μυαλα ο γιος.

αννα αννια κυττη εσεις τι κανετε?

mina βλεπω κοντεβεις και εσυ αντε με το καλο!

ευγενια οταν μπαινεις κανε μου αναπαντητη.

αχ! ρε κοριτσια θελω να βλεπω εγκυμοσυνες..μεσα απο την καρδια μου σας ευχομαι το 2012 να σας βρει με μωρακια...

gewrgia, πολυ χαρηκα με την μπιμ που ειπες καλα μωρε δεν ντρεπονται..και μεσα στο σπιτι? ο θεος αγαπαει τον κλεφτη αλλα αγαπαει και τον νοικοκυρη.

εμεις ειμαστε μια χαρα εμ εχει ξετρελανει η μπεμπε μου μου βγαζει κ γλωσσα...δλδ μου κανει μπριιιιι και ολο σαλια σαλια σαλια.

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερουδια..τι κανετε;

εγω καλα,σημερα εκανα καμπυλη ζαχαρου και γλυκοζυλιωμενη.αυριο θα παρω τααποτελεσματα.

ρε σεις..πηγα α λιποθυμισω με την γλυκοζη.την ηπια μονορουφι και τα ειδα ολα..ενα τεταρτο ημουν οφ..ηταν απο τις λιγες φορες που φοβηθηκα.

αυριο θα ερθω πατρα. θα τα πουμε απο κοντα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...