Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!

Εγω γιορτασα χθες!μπουααααχαχαχαααα

Αστεριακο δεν ξεκινησα ακομη λογω τεχνικων δυσκολιων!Ερχονται γιορτες κι αν κατι παει στραβα αντε να βρεις γιατρο.Επισης αν πετυχει με την πρωτη που θα πετυχει γιατι ετσι θελω,θα γεννησω κατα τον Αυγουστο που σημαινει οτι λογω της δουλειας μου δεν θα εχω κανεναν διπλα μου,γι αυτο θα το καθυστερησουμε να περασουν οι γιορτες κι απο Γεναρη βουρ στον πατσα που λενε!

Μαρη ΚΙΤΤΥ καλο το σκηνικο εεεε?πηρα τετοια χαρα χτες που δεν παταγα κατω λεμε!Αργησε η δικαιωση αλλα ηρθε!Εκεινο βεβαια που καταφχαριστηθηκα(και δεν ειναι κακια αυτο που θα πω) ειναι οτι του τα φορεσε του μαλεα γιατι οταν τα ελεγα εγω με βγαζανε τρελη.Παρε να χεις τωρα!Το γελιο ειναι που μου λεει χτες ο αντρας μου

"κλεψανε κατι σπιτια στην παραλια λες να μπηκανε και στο δικο μας?"

(εννοουσε το εξοχικο που μενανε ο μαλεας με την π@τσ@βουρα)

"α,δεν ξερω παρε τηλεφωνο τον κερατα να μαθεις" του λεω και ξεραθηκαμε στο γελιο!

εισαι κακουλα..τοξερεις αυτο ετσι;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τζενακι,η π@τσ@βουρα ειναι η πρωην του κουνιαδου μου και περιληπτικα σου λεω το στορι να καταλαβεις

αυτη εσκασε μυτη λιγο πριν πεθανει η πεθερα μου,εκμεταλλευτηκε τη δυσκολη στιγμη και τον εσερνε το μαλεα απ τη μυτη για να μην πω τιποτα αλλο.τους ειχαμε βοηθησει κι εγω κι ο αντρας μου με το σπιτι και με πολλα αλλα,η μανδαμ ομως ηθελε να μας κανει ολους περα ωστε να κανει οτι γουσταρει χωρις να γινει αντιληπτη.τσακωθηκε μαζι μου γιατι επιανα τα σκυλια κι επλενα τα χερια μου στο μπανιο(ε?),και ειπε στο μαλεα οτι κατηγορουσα την πεθερα μου μια μερα που ημασταν οι δυο μας(ελα?) κι ετσι εγινε ο κακος χαμος και δεν ξαναπατησαμε στο εξοχικο.Επισης τσακωθηκε και με ολους τους φιλους και τους συγγενεις για ανυπαρκτους λογους.Σημειωτεον δε,οτι εριχνε την κολλητη της διπλα στον αντρα μου οταν εγω ελειπα για δουλεια.Ευτυχως ο αντρας μου το καταλαβε και ουτε για καφε με τον αδερφο του δεν πηγαινε!

Αυτα και αλλα πολλα εκανε η τσοκαρια αλλα ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρονται!

Βεβαια ολο το σκηνικο μας βοηθησε με τον αντρα μου να καταλαβουμε ποιοι μας αγαπανε και ποιοι οχι κι ετσι παρα την απομακρυνση της π@τσ@βουρας δεν προκειται ν αλλαξουμε σταση απεναντι στ αδερφια του.Τυπικα,απο μακρια κι αγαπημενοι.Στο κατω κατω ο καθενας εχει το μυαλο να κρινει και το στομα να μιλησει,ας το κανανε οταν επρεπε,τωρα ειναι αργα.

Αυτα με τα δικα μου,τα δικα σου νεα πες μου!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

εισαι κακουλα..τοξερεις αυτο ετσι;

Τζενακι μου δεν ειμαι κακια,απλα η αληθεια ειναι ασχημη και ποναει!

Και στην τελικη,ο καθενας οπως στρωνει κοιμαται.Αν δεν θελανε να τους τα λεω χυμα τωρα ας βαζανε ορια οταν επρεπε.

Αληθεια,οταν καποιου του τα φορανε κερατας δεν λεγεται?οποτε δεν νομιζω να λεω κακιες!

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Τζενακι μου δεν ειμαι κακια,απλα η αληθεια ειναι ασχημη και ποναει!

Και στην τελικη,ο καθενας οπως στρωνει κοιμαται.Αν δεν θελανε να τους τα λεω χυμα τωρα ας βαζανε ορια οταν επρεπε.

Αληθεια,οταν καποιου του τα φορανε κερατας δεν λεγεται?οποτε δεν νομιζω να λεω κακιες!

καλε..κρατα κ λιγο δηλητηριο για αργοτερα..χαχαχαχαχαχαχαχ

ναι ετσι τον λενε..δεν εχεις ακουσει το τραγουδακι..παρε τηλεφωνο τον κερατα;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

τα δικα μου τα νεα εχουν ως εξης...εχω μπουρδουκλωθει με τις εξετασεις και δεν δεξω τι να κανω ..πηγα σε μια ξαδελφη μου που ειναι ενδοκρινολογος.κοιταξε κατι ορμονολογικες που με ειχε βαλει να καω ενας γυναικολογος και μαλιστα ου ειχε πει οτι ειναι ενταξει,και μου ειπε οτι 1ον εχω ελλειπη ορμονολογικο ελεγχο και 2ον μου βρηκε χαμηλα τον θηρεοειδη,1,4 την 1η φορα και 1,8 την δευτερη μετα απο 1 χρονο.

μου ειπε να παω σε ενδοκρινολογο[αυτη δεν το εξασκει πλεον το επαγγελμα]να κανω πληρη ελεγχο και υπερηχο θυρεοειδους...

επισηςμου ειπε να κανω ελεγχο θρομβοφιλιας ,γιατι εχει και η αντριανη προδιαθεση θρομβοφιλιας στην εγκυμοσυνη..

εγω βιβλιαριο ασθενιας θα εχω το γεναρη..και απλα περιμενω..

αλλα το γμτ ειναι οτι αργουν πολυ οι εξετασεις να βγουν.ειδικα της θρομβοφιλιας

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τοση πικρα που εφαγα απο ολους σχεδον 2 χρονια τωρα πιστεψε με ειναι λιγα υτα που λεω.Φτασαμε σε σημειο να το διαλυσουμε με τον αντρα μου οχι εξαιτιας της μανδαμ αλλα εξαιτιας των αδερφιων του αντρα μου που ολους τους στηριξα και μου γυρισανε την πλατη και χωνανε και τα ποδια τους στο σπιτι μου καθε τρεις και λιγο.

Κι οσο για την π@τσ@βουρα,οσο δηλητηριο με ποτισε τοσο θα βγαλω πανω της.Ξερεις τι ειναι να γυριζω απο σαλπιγγογραφια,να χω τον πονο μου,να χω τη στεναχωρια μου,να το ξερει η ηλιθια και να χαιδευει την κοιλια της και να λεει "παλι τα χασαμε το μπεμπε αυτο το μηνα"!Και να το κανει καθε φορα που μ εβλεπε.Λοιπον?

ααα..επισης μου ειπε οτι ελεγχο θρομβοφιλιας μπορω να κανω 3 μηνες μετα την αποξεση..οχι νωριτερα.βεβαια η αντριανη τον εκανε στο 2μηνο..

την πεμπτη εχω τσεκ απ.γενικη αιματος,ουρων και θα κανω και καμπυλη ζαχαρου και γλυκοζυλιωμενη..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Τοση πικρα που εφαγα απο ολους σχεδον 2 χρονια τωρα πιστεψε με ειναι λιγα υτα που λεω.Φτασαμε σε σημειο να το διαλυσουμε με τον αντρα μου οχι εξαιτιας της μανδαμ αλλα εξαιτιας των αδερφιων του αντρα μου που ολους τους στηριξα και μου γυρισανε την πλατη και χωνανε και τα ποδια τους στο σπιτι μου καθε τρεις και λιγο.

Κι οσο για την π@τσ@βουρα,οσο δηλητηριο με ποτισε τοσο θα βγαλω πανω της.Ξερεις τι ειναι να γυριζω απο σαλπιγγογραφια,να χω τον πονο μου,να χω τη στεναχωρια μου,να το ξερει η ηλιθια και να χαιδευει την κοιλια της και να λεει "παλι τα χασαμε το μπεμπε αυτο το μηνα"!Και να το κανει καθε φορα που μ εβλεπε.Λοιπον?

γιατι την χαιδευε την κοιλια της..κατσε κατσε γιατι δεν σε επιασα..καντο λιανα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Να πας σε ενδοκρινολογο.Εγω απο κει ξεκινησα.Που μενεις?στειλε πμ.

Διαφημίσεις

γιατι την χαιδευε την κοιλια της..κατσε κατσε γιατι δεν σε επιασα..καντο λιανα

Ρε παιδακι μου,ηξερε οτι προσπαθουμε να κανουμε παιδακι κι οτι τρεχουμε για εξετασεις και ηθελε απλα να μου τη σπαει οτι και καλα της ηρθε περιοδος και ειναι ενα μωρο χαμενο.Και μαλιστα μια φορα γυρισε και μας ειπε "οι αρρωστοι και οι προβληματικοι τρεχουν στους γιατρους".Τι να σου λεω τωρα.Αυτο το ατομο δεν ειναι ανθρωπος,παρασιτο ειναι.Δεν θα την πετυχω,ωωωρεεε τι εχω να της σουρωωωωω!Ετσι για να βγαλω το αχτι μου!

Ρε παιδακι μου,ηξερε οτι προσπαθουμε να κανουμε παιδακι κι οτι τρεχουμε για εξετασεις και ηθελε απλα να μου τη σπαει οτι και καλα της ηρθε περιοδος και ειναι ενα μωρο χαμενο.Και μαλιστα μια φορα γυρισε και μας ειπε "οι αρρωστοι και οι προβληματικοι τρεχουν στους γιατρους".Τι να σου λεω τωρα.Αυτο το ατομο δεν ειναι ανθρωπος,παρασιτο ειναι.Δεν θα την πετυχω,ωωωρεεε τι εχω να της σουρωωωωω!Ετσι για να βγαλω το αχτι μου!

θανατος στις πατσαβουρεεεεεεεες..χαχαχαχαχαχαχαχαχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...