Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κουκλες!

τι κανετε;

εγω ειμαι να σκασω!

ακομα δε γεννησε το κουμπαρακι μου!

ολο το βραδυ δεν ειχε τιποτα ουτε συσπασεις ουτε πονους τιποτα.

στις 7 και 30

την εβαλαν για τεχνητους πονους της εκαναν επισκληρηδιο και μετα επεσαν οι σφυγμοι του μπεμπη δεν ξερω ποσο δεν μου ειπαν πανω στον πανικο τους

και εχει και περιτυλιξεις το μωρο.

γιατι ρε να παρει η ευχη δεν τη βαζουν για καισαρικη τι περιμενουν;;;;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλημερα Παπακι μου μην σκας ολα θα πανε καλα...ξερουν οι γιατροι βεβαια με ολα αυτα που γραφεις η καισαρικη θα ηταν το καλυτερο αλλα υπομονη ισως περιμενουν να αδειασει καποιο χειρουργειο

Καλημερα Παπακι μου μην σκας ολα θα πανε καλα...ξερουν οι γιατροι βεβαια με ολα αυτα που γραφεις η καισαρικη θα ηταν το καλυτερο αλλα υπομονη ισως περιμενουν να αδειασει καποιο χειρουργειο

ρε συ ειμαι και μακρια και ειμαι να σκασω λεμε!

θελω να παιρνω τηλ καθε 5 λεπτα αλλα κρατιεμαι γιατι και οι δικοι της εχουν την αγωνια τους!

μιλησα πριν με την αδερφη της που ειναι και διδυμες και τα ειχε παιξει μολις την πηρα μου εβαλε τα κλαματα και προσπαθουσα να τη συνεφερω.

της ελεγα οτι το χειροτερο σεναριο θα ειναι να μπει για καισαρικη και να σου πω αληθεια της ελεγα.ολα καλα θα πανε απλα μου τη σπαει πως επειδη ειναι δημοσιο δεν εφηνουν κανενα να μπει μεσα εχτω για 5 λεπτα να της δωσει λιγη δυναμη βρε παιδι μου.γιατι επειδη την ξερω πολυ καλα την κουμπαρα μου θα εχει χεστει πανω της τωρα.

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

ασχετο εχετε καλημερα και απο το μπεμπουλη μου κανει σαν τρελος χτυπιεται ολη η κοιλια πανω κατω!

566b716e1f.png?html%22

Διαφημίσεις

Συγνωμη στα δημοσια δεν αφηνουν στις ωδινες κανεναν?

Αυτο ειναι λιγο καπως εγω 16 ωρες ειχα διπλα μου η την μαμα μου η τον αντρα μου και αυτο με κρατησε και ψυχραιμη...

Κανε την προσευχη σου και ολα θα πανε καλα

ασχετο εχετε καλημερα και απο το μπεμπουλη μου κανει σαν τρελος χτυπιεται ολη η κοιλια πανω κατω!

Ειδες που ανησυχουσες? Ξεκουραζοταν το παιδι επαιρνε δυναμεις!!!!

Αυτο ειναι λιγο καπως εγω 16 ωρες ειχα διπλα μου η την μαμα μου η τον αντρα μου και αυτο με κρατησε και ψυχραιμη...

Κανε την προσευχη σου και ολα θα πανε καλα[/quote

ελα ντε πες τα!

εγω θα τρελαθω αν δεν εχω διπλα μου τον αντρα μου!

566b716e1f.png?html%22

Κανε την προσευχη σου και ολα θα πανε καλα[/quote

ελα ντε πες τα!

εγω θα τρελαθω αν δεν εχω διπλα μου τον αντρα μου!

Που θα γεννησεις Παπακι μου?

Διαφημίσεις

στο πανεπιστημιακο αννουλι!

νωρις δεν ειναι να τρεχει απο τωρα;οχι ε;

566b716e1f.png?html%22

Αναλογως σε αλλες τρεχει σε αλλες οχι εμενα το εξετασε ο γιατρος και ειναι μια χαρα δεν υπαρχει καποιος αλλος λογος για να τρεχει ειναι καθαρα απο την εγκυμοσυνη....

Αποψη μου να συζητησεις απο τωρα με τον γιατρο σου οτι τον αντρα σου τον θελεις μεσα μην το αφησεις τελευταια στιγμη....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...