Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως την.τι κανεις τζενη?

καλα ειμαι αλλα ρε γμτ πρεπει να φυγωωωωωω

ηρθαν νωριτερα να με αλλαξουν..σε φιλω θα τα πουμε τη δευτερα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

κιττυ μου καλα ειμαι προσπαθω και εγω να γινω μητερα

να χαιρεσαι το μικρο σου μηπως πρεπει να αρχισει να τρωει κανονικα?χαχαχα!!!!

Καλησπέρα Φαίη μου:P:p ευχομαι να σας πανε όλα καλά και πολύ σύντομα να εχετε στην αγκαλιά σας, ενα γερό μπεμπάκι.

Καλε ο Γεράσιμος της Αννετ εχει 11 δοντια. εμεις εχουμε 4

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

πωπω μπηκα και ειδα επιτελους κοσμο μου λειψατε βρε κοριτσουδια μου!!

Τζενακη μου η γνωμη μου ειναι να κανεις οσες εξετασεις θες για να εισαι ηρεμη και οταν εσυ νιωσεις ετοιμη να βαλεις μπροστα για το νινακι σου εγω δεν ηθελα να περιμενω καθολου και τωρα κοντευει ο καιρος που θα κραταω αγκαλια την 2η μπουμπουκα μου και δοξα το Θεο ασχετα με τα τοσα προβληματα που ειχα η μικρη εφτασε τα 1700 γραμμαρια και μου ειπε η γιατρος τουλαχιστον ακομα 4 βδομαδες θελουμε ναμεινει στην κοιλιτσα μετα δεν μας πειραζει οποτε και να γεννηθει....

Φαιη μου γλυκια μου μας ελειψες πολυ πολυ σου ευχομαι πριν τον Φεβρουαριο να εχεις ενα μπεμπεκακι στην κοιλιτσα σου

Ανεετακι το καρχαριακι μεγαλωνειιιιιιιι τι κανεις κουκλα μου εσυ χαθηκαμε

Ξανθουλα και Ερακι τα ζουζουνια σας τι κανουν??

Αννιω χαθηκες κι εσυ δυσκολο να μπαινετε με τα μωρουδελια το καταλαβαινω αλλα τουλαχιστον να μας λετε τα νεα σας

Κιττυ μου τρεχεις κι εσυ σαν το Αννετακι αχ σας καταλαβαινω εδω το φυστικι ειναι 4 και με τρεχει σαν παλαβη που να εχω και το νινι στο σπιτι χρονος μηδεν μετα ......

Η αννουλα μας χωρις η/υ αλλα κι αυτη η δολια τρεχει και δεν προλαβαινει καλα ειναι και σας χαιρεταει ολες

Ανδριανουλα και αστερινα η κοριτσουδες τι κανουν??????

ΠΟΙΑΝ ξεχναω?????? οποιαν κι αν ξεχναω ας μην με παρεξηγησει το αλσχαιμερ της εγκυμοσυνης ειναι χαχαχαχχααχα

μινακιιιιιι μουυυυυυ, ωρε ενα κοριτσαρο που κουβαλας, αντε λιγο εμεινε και μεταααααα ποιος σας πιανει!!!

εμεις καλα, με λιγες μυξουλες και πολυυυυ γκρινια και πολυ κουραση στη δουλεια, αλλα που θα παει θα περασει κι αυτο...κι εσυ μου ελειψες, ολες μου λειψατε!

παω να την κανω σιγα σιγα γιατι αυριο ο μικρος θα χοροπηδαει στο κεφαλι μου κι εγω δεν θα παιρνω χαμπαρι!

φιλακια στο φιστικι και χαδακια στη κοιλιτσα!

Καλησπέρα Φαίη μου:P:p ευχομαι να σας πανε όλα καλά και πολύ σύντομα να εχετε στην αγκαλιά σας, ενα γερό μπεμπάκι.

Καλε ο Γεράσιμος της Αννετ εχει 11 δοντια. εμεις εχουμε 4

ο καρχαριας δεν λες?απο ζεβρακι καρχαριακι, μετονομασια μιας καλης καλης φιλης!!!!!!!!!

εφυγα!

να εχετε μια ομορφη και ηρεμη κυριακη!

μακιαααααααααα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Μαρη?ειναι καμμια εδω?μαζευτητε μαρη που εχω νεα να σας πω!

Θυμαστε την π@τσ@βουρα που με ειχε κανει κομματια με τις π@π@ριες της?

Νοικιασανε σπιτι με τον κουνιαδο μου,το επιπλωσανε,βασικα αυτη τα πληρωσε,ορισανε και ημερομηνια γαμου βεβαιως βεβαιως!!!

Και μετα την τσακωσε ο κουνιαδος μου με τον γκομενο μεσα στο σπιτι και η συνεχεια στα δικαστηρια!

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕ

ΟΛΑ ΕΔΩΩΩΩΩ

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ

Μιναααααα αμα ξυπνησεις παρε με!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Καλημέρα σας....Κίνηση βλέπω ωραία..

Γεωργία καλά ξεμπερδέματα...ξεκίνησες για την εξωσωματική;

Εμείς καλά είμαστε τα μικρά μεγαλώνουν και περιμένουμε με αγωνία τον Άγιο Βασίλη....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα,καλη εβδομαδα!

γιωργια εγω δεν τη θυμαμαι αυτη ,αλλα αν σου ελεγε μ...... τοτε ολα εδω πληρωνονται..

οι υπαλοιπες τι κανετε;εγω εχω ενα πονοκεφαλο αστα να πανε...

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Μαρη?ειναι καμμια εδω?μαζευτητε μαρη που εχω νεα να σας πω!

Θυμαστε την π@τσ@βουρα που με ειχε κανει κομματια με τις π@π@ριες της?

Νοικιασανε σπιτι με τον κουνιαδο μου,το επιπλωσανε,βασικα αυτη τα πληρωσε,ορισανε και ημερομηνια γαμου βεβαιως βεβαιως!!!

Και μετα την τσακωσε ο κουνιαδος μου με τον γκομενο μεσα στο σπιτι και η συνεχεια στα δικαστηρια!

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕ

ΟΛΑ ΕΔΩΩΩΩΩ

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ

Μιναααααα αμα ξυπνησεις παρε με!

ααααααααχχχχχχχχχχχχ.................αυτό είναι :P:p:p:p η εκδίκηση ειναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο............χαχαχαχχαχαχαχ

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!

Εγω γιορτασα χθες!μπουααααχαχαχαααα

Αστεριακο δεν ξεκινησα ακομη λογω τεχνικων δυσκολιων!Ερχονται γιορτες κι αν κατι παει στραβα αντε να βρεις γιατρο.Επισης αν πετυχει με την πρωτη που θα πετυχει γιατι ετσι θελω,θα γεννησω κατα τον Αυγουστο που σημαινει οτι λογω της δουλειας μου δεν θα εχω κανεναν διπλα μου,γι αυτο θα το καθυστερησουμε να περασουν οι γιορτες κι απο Γεναρη βουρ στον πατσα που λενε!

Μαρη ΚΙΤΤΥ καλο το σκηνικο εεεε?πηρα τετοια χαρα χτες που δεν παταγα κατω λεμε!Αργησε η δικαιωση αλλα ηρθε!Εκεινο βεβαια που καταφχαριστηθηκα(και δεν ειναι κακια αυτο που θα πω) ειναι οτι του τα φορεσε του μαλεα γιατι οταν τα ελεγα εγω με βγαζανε τρελη.Παρε να χεις τωρα!Το γελιο ειναι που μου λεει χτες ο αντρας μου

"κλεψανε κατι σπιτια στην παραλια λες να μπηκανε και στο δικο μας?"

(εννοουσε το εξοχικο που μενανε ο μαλεας με την π@τσ@βουρα)

"α,δεν ξερω παρε τηλεφωνο τον κερατα να μαθεις" του λεω και ξεραθηκαμε στο γελιο!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...