Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Μπορείς να πας σε όποιο μαιευτήριο θες Κ να κάνεις ένα υπέρηχο. Γενικά αν δεν πονάς συνήθως δεν είναι τίποτα απλώς θέλει πολύ ξεκούραση . Αλλά για να μην ανχωνεσε μπορείς να πας Κ να δεις 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

οχι μαρη το ιδιο εχω δικαιωματα στο παιδι θα εχεις αν αρχισεις να δινεις σωστα την διατροφη μην κανεις τον κινεζο

τσιν τσαν τσον!!!χαχαχα

αννετακι σε ευχαριστω να σαι καλα να χαιρεσαι τον μικρο σου

σε ευχαριστω κουκλα μου!

ολα θα πανε κατευχην θα δεις!!!

2,5 χρονια και λογο ηλικιας δικης μου δεν ηθελα να περιμενω αλλο

καλα κανεις και να δεις πως μπορει αν σκασει μυτη και πριν προλαβεις την εξωσωματικη, με το καλο λοιπον!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα εκανες τοτε η δευτερη να ειναι κ η τυχερη σου κ μη μασας με ηλικιες μια φιλη μου 40 χρονων εμεινε φυσιολογικα μετα απο 2 χρονια προσπαθειας κ γεννησαμε μαζι με μια μερα διαφορα κ τωρα θελει να βαλει για δευτερο

μπραβο στην φιλη σου μαζι της

να σαι καλα και να χαιρεσαι την μικρη σου

RPVCp3.png?gonw6PAb

η αληθεια ειναι οτι πολλες κοπελες μειναν εγκυες πριν την δευτερη προσπαθεια τα φαρμακα ξεμπλοκαραν τον οργανισμο ετσι εγινε περιπου κ με μενα εκανα 2 σπερματεγχυσεις που δεν πετυχαν κ αφου ειχα παρει φαρμακακια για προκληση μου ξεμπλοκαραν το συστημα ετσι ειπε ο γιατρος

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

τσιν τσαν τσον!!!χαχαχα

σε ευχαριστω κουκλα μου!

ολα θα πανε κατευχην θα δεις!!!

καλα κανεις και να δεις πως μπορει αν σκασει μυτη και πριν προλαβεις την εξωσωματικη, με το καλο λοιπον!!!

ευχαριστω αννετακι μου να σαι καλα

RPVCp3.png?gonw6PAb

καλα εκανες τοτε η δευτερη να ειναι κ η τυχερη σου κ μη μασας με ηλικιες μια φιλη μου 40 χρονων εμεινε φυσιολογικα μετα απο 2 χρονια προσπαθειας κ γεννησαμε μαζι με μια μερα διαφορα κ τωρα θελει να βαλει για δευτερο

μπραβοοοοο, αν της ζησει!φαιη μου αντε και στα δικα σου, οχι στα 40 αλλα ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

οχι δεν τρωμε αυγο ακομα απο τον 11 θα ξεκινησουμε

σημερα θα φαμε λαχανικα την στουμπωσα στο κρεας μια βδομαδα τωρα

τραχανουλη χωρις αυγο δεν της δινεις?να αλλαζει γευσεις μωρε

κ γω θα βαλω για δευτερο σε κανα 6-8 μηνες να περπατησει η μαρια να μην ειναι ολο αγκαλια να μαθει να καθεται κ με την γιαγια της κ μετα

εγω με το που χρονισει θα αρχισω να τον στριμωχνω...λεει μα μου λογω οικονομικων αλλα αν περιμενουμε να φτιαξουν τα οικονομικα ζησε μαη μου...με το ενα ποδι στον ταφο θα ειμαστε χαχαχχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

η αληθεια ειναι οτι πολλες κοπελες μειναν εγκυες πριν την δευτερη προσπαθεια τα φαρμακα ξεμπλοκαραν τον οργανισμο ετσι εγινε περιπου κ με μενα εκανα 2 σπερματεγχυσεις που δεν πετυχαν κ αφου ειχα παρει φαρμακακια για προκληση μου ξεμπλοκαραν το συστημα ετσι ειπε ο γιατρος

το εχω ακουσει, επισης επειδη εχει φυγει το αγχος λογω εξω κανουν χαλαρα χωρις να σκεφτονται εγκυμοσυνη και νατη η εκπληξη!

ερε καταραμενο αγχος

IB5Vp2.png

τρωμε κ τραχανα βαιβεως σημερα ξυπνησε 10.30 κ 12.30 εκλαιγε την πηρα αγκαλια κ ξανακοιμηθηκε τρομαριτσα μου κ τωρα δεν λεει να σηκωθει να φαει

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

τρωμε κ τραχανα βαιβεως σημερα ξυπνησε 10.30 κ 12.30 εκλαιγε την πηρα αγκαλια κ ξανακοιμηθηκε τρομαριτσα μου κ τωρα δεν λεει να σηκωθει να φαει

μπραβο το κοριτσι μας!

αστο το παιδι να κοιμηθει, δεν μεγαλωνει μονο το φαι τα παιδια αλλα και ο υπνος!!!

IB5Vp2.png

ο δικος μου αν δουλευω απογευμα καλη ωρα χανει ενα γευμα με τον πατερα του (αν ειναι να του δωσει φρουτακι) μαλλον φοβαται...αλλα την κρεμα του την δινει ανεξαρτητου ωρας...9 το βραδυ προχθες (μου ηρθε να τον φαω) δεν καταλαβαινειμε τιποτα πως ειναι βαρια για βραδυ :(

τελος παντων κοριτσακια εφυγα γιατι πρεπει να ετοιμασω σαλατα να φαω να βαφτω να ντυθω να γινω ανθρωπος και να παω να βγαλω το μεροκαματο!

θα προσπαθησω να μπω το βραδυ!

φιλακιααααααααααααααααααααα!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

αγαπιτσεεεεεεες!

καλο μηνααααααααααααααα και καλα χριστουγεννα!!!να φερουν πολλες χαρες και το νεο ετος να φερει πολλες φουσκωτες κοιλιες!!!

ααααχ κοριτσακια μου γλυκα εχω θεμα με τον διακομιστη...δεν μαφηνει...ανδριανη μη μιλησεις...ξερω...ουτε αυτος δεν με θελει!

περεπιπτοντως χρονια πολλα να ειστε γεροι κι ευτυχισμενοι και να χαιρεστε το κοριτσακι σας, σε επαιρναηταν κλειστο (το κινητο) σου εστειλα κια μνμ δεν ξερω αν το ελαβες

συμπεθερα στειλε μου με μνμ το σταθερο σου γιατι εχω χασει το ατζεντακι μου με ολα τα τηλ :(

φαιηηηηηηηηηηηη τι κανεις ρε ψυχη?χαθηκες κι εσυ...υπαρχει λογος?να χαρουμε?:)

το νεο γυναικακι μου τι κανει?ευζενη μουυυυυυυυυυυυ ουουυυυυυυυ!

αδερφι, sis, κιττυ, μινα,ερακι, αννιω, ξανθη γεωργια και ολα τα φιλαρακια τα καλα πολυ μου εχετε λειψει!

εμεις καλα, εγω δουλευω (σε αχταρμα ωραρια) ο μικρουλης μου ηταν λιγο αρρωστουλης (μυξουλες) εχθες πεμπτη ηταν να βρεθω με μηλιτσα..αρρωστησε ομως και δεν ατ καταφεραμε...περαστικα κουκλα και που θα παει...λες να τα πουμε στην ορκομοσια του γιου μου?χαχαχα πλακα θαχει!!!

ξεχασα απο ζεβρακια γιναμε καρχαριακια...11 δονταρες και παμε για την 12ατη!!!αλεσμενα τελος!!!αναμενουμε πα'ι'δακια!!!μιαμ μιααααααμ!!!

εφυγα γιατι αυριο εχει πρωινο εγερτηριο!

σας φιλω και σας αγαπω!φιλακια στα ζουζουνακια, μικρα μεγαλα!!!μουατς!!!

hellooooooo...............τι κάνετε καλέ ? ωράρια αχταρμά ε? εγω να δεις .....!!!! τωρα γυρισα...τον μικρό ποιος τον κραταει ?

11 δόντια ??????????? μπράβο !!!!! εμ, τι αλεσμενα να φαει το παιδί ? το κοροιδεύετε ?

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

πωπω μπηκα και ειδα επιτελους κοσμο μου λειψατε βρε κοριτσουδια μου!!

Τζενακη μου η γνωμη μου ειναι να κανεις οσες εξετασεις θες για να εισαι ηρεμη και οταν εσυ νιωσεις ετοιμη να βαλεις μπροστα για το νινακι σου εγω δεν ηθελα να περιμενω καθολου και τωρα κοντευει ο καιρος που θα κραταω αγκαλια την 2η μπουμπουκα μου και δοξα το Θεο ασχετα με τα τοσα προβληματα που ειχα η μικρη εφτασε τα 1700 γραμμαρια και μου ειπε η γιατρος τουλαχιστον ακομα 4 βδομαδες θελουμε ναμεινει στην κοιλιτσα μετα δεν μας πειραζει οποτε και να γεννηθει....

Φαιη μου γλυκια μου μας ελειψες πολυ πολυ σου ευχομαι πριν τον Φεβρουαριο να εχεις ενα μπεμπεκακι στην κοιλιτσα σου

Ανεετακι το καρχαριακι μεγαλωνειιιιιιιι τι κανεις κουκλα μου εσυ χαθηκαμε

Ξανθουλα και Ερακι τα ζουζουνια σας τι κανουν??

Αννιω χαθηκες κι εσυ δυσκολο να μπαινετε με τα μωρουδελια το καταλαβαινω αλλα τουλαχιστον να μας λετε τα νεα σας

Κιττυ μου τρεχεις κι εσυ σαν το Αννετακι αχ σας καταλαβαινω εδω το φυστικι ειναι 4 και με τρεχει σαν παλαβη που να εχω και το νινι στο σπιτι χρονος μηδεν μετα ......

Η αννουλα μας χωρις η/υ αλλα κι αυτη η δολια τρεχει και δεν προλαβαινει καλα ειναι και σας χαιρεταει ολες

Ανδριανουλα και αστερινα η κοριτσουδες τι κανουν??????

ΠΟΙΑΝ ξεχναω?????? οποιαν κι αν ξεχναω ας μην με παρεξηγησει το αλσχαιμερ της εγκυμοσυνης ειναι χαχαχαχχααχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

πωπω μπηκα και ειδα επιτελους κοσμο μου λειψατε βρε κοριτσουδια μου!!

Τζενακη μου η γνωμη μου ειναι να κανεις οσες εξετασεις θες για να εισαι ηρεμη και οταν εσυ νιωσεις ετοιμη να βαλεις μπροστα για το νινακι σου εγω δεν ηθελα να περιμενω καθολου και τωρα κοντευει ο καιρος που θα κραταω αγκαλια την 2η μπουμπουκα μου και δοξα το Θεο ασχετα με τα τοσα προβληματα που ειχα η μικρη εφτασε τα 1700 γραμμαρια και μου ειπε η γιατρος τουλαχιστον ακομα 4 βδομαδες θελουμε ναμεινει στην κοιλιτσα μετα δεν μας πειραζει οποτε και να γεννηθει....

Φαιη μου γλυκια μου μας ελειψες πολυ πολυ σου ευχομαι πριν τον Φεβρουαριο να εχεις ενα μπεμπεκακι στην κοιλιτσα σου

Ανεετακι το καρχαριακι μεγαλωνειιιιιιιι τι κανεις κουκλα μου εσυ χαθηκαμε

Ξανθουλα και Ερακι τα ζουζουνια σας τι κανουν??

Αννιω χαθηκες κι εσυ δυσκολο να μπαινετε με τα μωρουδελια το καταλαβαινω αλλα τουλαχιστον να μας λετε τα νεα σας

Κιττυ μου τρεχεις κι εσυ σαν το Αννετακι αχ σας καταλαβαινω εδω το φυστικι ειναι 4 και με τρεχει σαν παλαβη που να εχω και το νινι στο σπιτι χρονος μηδεν μετα ......

Η αννουλα μας χωρις η/υ αλλα κι αυτη η δολια τρεχει και δεν προλαβαινει καλα ειναι και σας χαιρεταει ολες

Ανδριανουλα και αστερινα η κοριτσουδες τι κανουν??????

ΠΟΙΑΝ ξεχναω?????? οποιαν κι αν ξεχναω ας μην με παρεξηγησει το αλσχαιμερ της εγκυμοσυνης ειναι χαχαχαχχααχα

μινακι καλημερα σε ευχαριστω για τις ευχες

και εμενα μου ελειψες με το καλο να ρθει το μωρακι σου

RPVCp3.png?gonw6PAb

hellooooooo...............τι κάνετε καλέ ? ωράρια αχταρμά ε? εγω να δεις .....!!!! τωρα γυρισα...τον μικρό ποιος τον κραταει ?

11 δόντια ??????????? μπράβο !!!!! εμ, τι αλεσμενα να φαει το παιδί ? το κοροιδεύετε ?

κιττυ μου καλα ειμαι προσπαθω και εγω να γινω μητερα

να χαιρεσαι το μικρο σου μηπως πρεπει να αρχισει να τρωει κανονικα?χαχαχα!!!!

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...