Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Μπορείς να πας σε όποιο μαιευτήριο θες Κ να κάνεις ένα υπέρηχο. Γενικά αν δεν πονάς συνήθως δεν είναι τίποτα απλώς θέλει πολύ ξεκούραση . Αλλά για να μην ανχωνεσε μπορείς να πας Κ να δεις 

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φευγω ηρθε η μανα μου θα τα πουμε αυριο,μπααααααιιιιι

παρε καμια συσκευη να σε παιρνω τηλ πουληθηκα στα κινητα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

χαιρεταιιιιιιιιιιιιιι χαιρεται!ολος ο καλος ο κοσμος εδω μαζεμενος ε???

μπραβο πολυ χαιρομαι που σας πετυχαινω!

ευζενακι μου μη φοβασαι τιποτα μαναρι μου, το 5μηνο φανταζομαι στο ειπαν για να ξεκουραστει ο οργανισμος σου..αλλα Ο Θεος ξερει καλυτερα!παρε παρδειγμα την μινα, σε ενα μηνα τσουπ νατο το σπορι και ολα πανε καλα!!!

πολυ στεναχωρεθηκα για την ξαδελφη σου :( ολοκληρο παιδακι γμτ μακαρι συντομα να της χαρησει ενα γερο και τελειομηνο παιδακι Ο Θεουλης!

φαιη μου κοπελαρα μου σου ευχομα τα καλυτερα μεσα απτην καρδια μου, ο φεβρουαριος να ειναι για σενα ο πιο σημαντικος (πρωτος) μηνας της ζωης σου, να μαθεις για το ερχομο του παιδιου σου η και των παιδιων σου!!:)

ανδριανηηηηηηηη αλλαξες τηλ μαρη?σε ξαναπηρα και ολο κλειστο το βρισκω σκ@τουλα, οχι επειδη χωρισαμε δεν εχω δικαιωματα στο παιδι μας!!!χαχαχα

την καλησπερα μου σε ολα τα κοριτσοπουλα και τα νινια τους!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλα ειναι κοιμαται το σκατο οπου να ναι το περιμενω να ξυπνησει να φαει

η χοριακη δυστηχως δεν κανει λαθος αλλα γιατι δεν αδιαθετησες ακομα?

θα αδιαθετησω μου ειπε ο γιατρος σε 3 με 4 ημερες απ'οταν σταματησω τα φαρμακα

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

ευζενακι μου μη φοβασαι τιποτα μαναρι μου, το 5μηνο φανταζομαι στο ειπαν για να ξεκουραστει ο οργανισμος σου..αλλα Ο Θεος ξερει καλυτερα!παρε παρδειγμα την μινα, σε ενα μηνα τσουπ νατο το σπορι και ολα πανε καλα!!!

πολυ στεναχωρεθηκα για την ξαδελφη σου :( ολοκληρο παιδακι γμτ μακαρι συντομα να της χαρησει ενα γερο και τελειομηνο παιδακι Ο Θεουλης!

φαιη μου κοπελαρα μου σου ευχομα τα καλυτερα μεσα απτην καρδια μου, ο φεβρουαριος να ειναι για σενα ο πιο σημαντικος (πρωτος) μηνας της ζωης σου, να μαθεις για το ερχομο του παιδιου σου η και των παιδιων σου!!:)

ανδριανηηηηηηηη αλλαξες τηλ μαρη?σε ξαναπηρα και ολο κλειστο το βρισκω σκ@τουλα, οχι επειδη χωρισαμε δεν εχω δικαιωματα στο παιδι μας!!!χαχαχα

οχι μαρη το ιδιο εχω δικαιωματα στο παιδι θα εχεις αν αρχισεις να δινεις σωστα την διατροφη μην κανεις τον κινεζο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

αννετακι σε ευχαριστω να σαι καλα να χαιρεσαι τον μικρο σου

RPVCp3.png?gonw6PAb

Διαφημίσεις

εγω θα το ξαναπω ουτε αυτος δεν σε θελει χαχαχαχαχαχα

εμεις εχουμε 2 δοντακια κ με αυτα δαγκωνουμε οποιον βρουμε παει με το στομα ανοιχτο ειναι για πολλα γελια τωρα λεμε κ γιαγια κ παπαπαπαπαπαπαπουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μονο μαμα δεν λεμε αντε να ερθει η ωρα να σταματησουμε κ μεις τα αλεσμενα βαρεθηκα να πλενω το μπλεντερ.το πηρα το μνμ να σαι καλα κ να χαιρεσε την οικογενεια σου

χαχαχχαα αη μαρη, δυο δοντακια αλλα θαυματουργα!!!

κι εσεις ναστε καλα κοριτσακι και του χρονου με ακομα ενα μωλακι!!!:)

φευγω ηρθε η μανα μου θα τα πουμε αυριο,μπααααααιιιιι

γεια σου αγαπη!!!φιλια στην πεθερουλα μου!

καλα ειναι κοιμαται το σκατο οπου να ναι το περιμενω να ξυπνησει να φαει

η χοριακη δυστηχως δεν κανει λαθος αλλα γιατι δεν αδιαθετησες ακομα?

τι θα φαει το αγγελουδι?μοσχαρακι???αυγουλακι ξεκινησατε η οχι ακομα?

να μου την φιλησεις ανδριανη, ρουφηχτα την πενταμορφη!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλα εκανες τοτε η δευτερη να ειναι κ η τυχερη σου κ μη μασας με ηλικιες μια φιλη μου 40 χρονων εμεινε φυσιολογικα μετα απο 2 χρονια προσπαθειας κ γεννησαμε μαζι με μια μερα διαφορα κ τωρα θελει να βαλει για δευτερο

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

οχι δεν τρωμε αυγο ακομα απο τον 11 θα ξεκινησουμε

σημερα θα φαμε λαχανικα την στουμπωσα στο κρεας μια βδομαδα τωρα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

κ γω θα βαλω για δευτερο σε κανα 6-8 μηνες να περπατησει η μαρια να μην ειναι ολο αγκαλια να μαθει να καθεται κ με την γιαγια της κ μετα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...