Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

οσο για την παλλινδρομη λυπαμαι μην στεναχωριεσαι τελικα αυτα που μας συμβαινουν πρεπει να μας κανουν πιο δυνατες και να συνεχιζουμε

περασα δυσκολες στιγμες,πραγματικα.αλλα παραλληλα εβλεπα τα χειροτερα και εφτασα να κανω το σταυρο μου.τουλαχιστον εγω δεν ακουσα καρδια,δεν το ενιωσα,δεν κλωτσησε μες την κοιλια μου.

οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος ,με πηραν τηλ να μου πουν οτι η ξαδελφη μου στη β επιπεδου της ειπαν οτι το παιδι εχει δισχιδη ραχη.το γεννησε κανονικοτατα με προκληση.το παιδι γενηθηκε ζωντανο και 2 ωρες μετα πεθανε.

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και οι 3 γιατροι ειχαν κοινο παρανομαστη.ολοι μου ειπα οτι ειναι τυχαιο γεγονος και να μην το ψαξω καθολου.απο 3 ως 5 μηνες μου ειπαν να περιμενω για να ερθουν στα φυσιολογικα οι ορμονες μου.να ηρεμησει η μητρα μου.εγω θεωρω ανευθυνοτητα το να μην το ψαξω καθολου.θα κανω ελεγχο θρομβοφιλιας και ωορρηξιας.και εφοσον βγουν καλες θα αρχισω τις προσπαθειες

πολυ καλα θα κανεις ολα καλα θα πανε θα δεις

RPVCp3.png?gonw6PAb

περασα δυσκολες στιγμες,πραγματικα.αλλα παραλληλα εβλεπα τα χειροτερα και εφτασα να κανω το σταυρο μου.τουλαχιστον εγω δεν ακουσα καρδια,δεν το ενιωσα,δεν κλωτσησε μες την κοιλια μου.

οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος ,με πηραν τηλ να μου πουν οτι η ξαδελφη μου στη β επιπεδου της ειπαν οτι το παιδι εχει δισχιδη ραχη.το γεννησε κανονικοτατα με προκληση.το παιδι γενηθηκε ζωντανο και 2 ωρες μετα πεθανε.

πω πω βρε τζενη μου η καημενη η κοπελα πως ειναι τωρα?

RPVCp3.png?gonw6PAb

πω πω βρε τζενη μου η καημενη η κοπελα πως ειναι τωρα?

προσπαθει να δειχνει καλα.αλλα αν παρω απο μενα, που μετα απο αυτο που επαθα περναω πολυ δυσκολα ακομα μπορω να φαταστω πως ειναι αυτη.φαντασου οτι ενω εκανε κανονικη γεννα,2 γιατροι που την ειδαν της ειπαν οτι μπορει να ξεκινησει απο τωρα προσπαθειες,και εχουν περασει 2,5 μηνες απο τη γεννα.η δισχιδης ραχη προκληθηκε απο ελειψη φολικου.τωρα περνει 2 την ημερα και το εχει ρυθμισει

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

σε λιγο καιρο ελπιζω να λεμε για τις εγκυμοσυνες μας και οι δυο

βασικο ειναι να σκεφτομαστε οσο μπορουμε θετικα για να πηγαινει η ζωη μας μπροστα

κ γω το ελπιζω και το ευχομαι φαιη μου..ακαρι το 12 να ειναι γουρικο γιατι το 11 μας π.......ε

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

προσπαθει να δειχνει καλα.αλλα αν παρω απο μενα, που μετα απο αυτο που επαθα περναω πολυ δυσκολα ακομα μπορω να φαταστω πως ειναι αυτη.φαντασου οτι ενω εκανε κανονικη γεννα,2 γιατροι που την ειδαν της ειπαν οτι μπορει να ξεκινησει απο τωρα προσπαθειες,και εχουν περασει 2,5 μηνες απο τη γεννα.η δισχιδης ραχη προκληθηκε απο ελειψη φολικου.τωρα περνει 2 την ημερα και το εχει ρυθμισει

αυτο που επαθε η κοπελα ηταν φοβερο μακαρι ολα να της πανε καλα

να μεινει ξανα γρηγορα εγκυος

RPVCp3.png?gonw6PAb

κ γω το ελπιζω και το ευχομαι φαιη μου..ακαρι το 12 να ειναι γουρικο γιατι το 11 μας π.......ε

ολα καλα θα μας πανε το 2012 θα ειναι η χρονια μας πρεπει να το νιωθουμε απο τωρα

RPVCp3.png?gonw6PAb

ολα καλα θα μας πανε το 2012 θα ειναι η χρονια μας πρεπει να το νιωθουμε απο τωρα

του φουστη ρε φαιη..θα μας κατσει..δεν παει αλλο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

θα ειναι κοπελα μου το 2012 θα ειστε κ οι δυο μανουλες!

ποσες μερες απο την εμβρυομεταφορα εκανες το τεστ κ πιο τεστ πηρες?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

αγαπιτσεεεεεεες!

καλο μηνααααααααααααααα και καλα χριστουγεννα!!!να φερουν πολλες χαρες και το νεο ετος να φερει πολλες φουσκωτες κοιλιες!!!

ααααχ κοριτσακια μου γλυκα εχω θεμα με τον διακομιστη...δεν μαφηνει...ανδριανη μη μιλησεις...ξερω...ουτε αυτος δεν με θελει!

περεπιπτοντως χρονια πολλα να ειστε γεροι κι ευτυχισμενοι και να χαιρεστε το κοριτσακι σας, σε επαιρναηταν κλειστο (το κινητο) σου εστειλα κια μνμ δεν ξερω αν το ελαβες

συμπεθερα στειλε μου με μνμ το σταθερο σου γιατι εχω χασει το ατζεντακι μου με ολα τα τηλ :(

φαιηηηηηηηηηηηη τι κανεις ρε ψυχη?χαθηκες κι εσυ...υπαρχει λογος?να χαρουμε?:)

το νεο γυναικακι μου τι κανει?ευζενη μουυυυυυυυυυυυ ουουυυυυυυυ!

αδερφι, sis, κιττυ, μινα,ερακι, αννιω, ξανθη γεωργια και ολα τα φιλαρακια τα καλα πολυ μου εχετε λειψει!

εμεις καλα, εγω δουλευω (σε αχταρμα ωραρια) ο μικρουλης μου ηταν λιγο αρρωστουλης (μυξουλες) εχθες πεμπτη ηταν να βρεθω με μηλιτσα..αρρωστησε ομως και δεν ατ καταφεραμε...περαστικα κουκλα και που θα παει...λες να τα πουμε στην ορκομοσια του γιου μου?χαχαχα πλακα θαχει!!!

ξεχασα απο ζεβρακια γιναμε καρχαριακια...11 δονταρες και παμε για την 12ατη!!!αλεσμενα τελος!!!αναμενουμε πα'ι'δακια!!!μιαμ μιααααααμ!!!

εφυγα γιατι αυριο εχει πρωινο εγερτηριο!

σας φιλω και σας αγαπω!φιλακια στα ζουζουνακια, μικρα μεγαλα!!!μουατς!!!

εγω θα το ξαναπω ουτε αυτος δεν σε θελει χαχαχαχαχαχα

εμεις εχουμε 2 δοντακια κ με αυτα δαγκωνουμε οποιον βρουμε παει με το στομα ανοιχτο ειναι για πολλα γελια τωρα λεμε κ γιαγια κ παπαπαπαπαπαπαπουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μονο μαμα δεν λεμε αντε να ερθει η ωρα να σταματησουμε κ μεις τα αλεσμενα βαρεθηκα να πλενω το μπλεντερ.το πηρα το μνμ να σαι καλα κ να χαιρεσε την οικογενεια σου

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

θα ειναι κοπελα μου το 2012 θα ειστε κ οι δυο μανουλες!

ποσες μερες απο την εμβρυομεταφορα εκανες το τεστ κ πιο τεστ πηρες?

adnihor τι κανεις?το μιτσο σου?

μετα την εμβρυομεταφορα εκανα β χοριακη οχι τεστ λαθος δικο μου

την 14η ημερα

RPVCp3.png?gonw6PAb

adnihor τι κανεις?το μιτσο σου?

μετα την εμβρυομεταφορα εκανα β χοριακη οχι τεστ λαθος δικο μου

την 14η ημερα

καλα ειναι κοιμαται το σκατο οπου να ναι το περιμενω να ξυπνησει να φαει

η χοριακη δυστηχως δεν κανει λαθος αλλα γιατι δεν αδιαθετησες ακομα?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...