Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Κρισηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

Εγω πριν καμια δεκαρια μερες τι επαθα?Εχω μια οικογενεια που θα ερθει το καλοκαιρι και ειναι πολλα ατομα και θελουν 8 διαμερισματα.Μενει 1 λοιπον και επικοινωνω με εναν πελατη που ηθελε να ερθει την ιδια περιοδο για να ξερω τι να κανω και πως να τακτοποιησω τους αλλους.Αφου περασε μια βδομαδα χωρις απαντηση εγω το εδωσα το δωματιο σε αλλους.Και μου απανταει και τι λεει?οεο?Ξερεις λεει επειδη εχουμε κι αλλο μωρο φετος(το συνολο 4 παιδια)και δυσκολευομαστε οικονομικα να μας κανεις καλυτερη τιμη για να κατσουμε 20 μερες κι αφου εχετε και κριση στην Ελλαδα μην ζητας και πολλα!

Καταλαβες?Εμ θελουν νταλα μεσα στην υψηλη σαιζον,εμ ειναι 6 ατομα σε τρικλινο εμ θελουν και καλυτερη τιμη!Μηπως να στηθουμε κιολας?Εγω δεν τα καταλαβαινω αυτα παντως.Αμα δεν με φτανει η τσεπη μου δεν παω πουθενα!

Τελικα του ειπα οτι το εδωσα το δωματιο κι οτι ελευθερο υπαρχει τον Ιουνιο αμα θελει αυτην την τιμη.

καλα του ειπες του γιουφτου ...και μπορει αυτος να ηταν και φραγκατος..συνηθος αυτοι κανουν παζαρια

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ως συνηθως ετσι ειναι.Καλα το τι περασε φετος δεν λεγεται!Κατσε να πω κατι που εχει πολυ γελιο και να την κανω να παω να μαγειρεψω!

Παιρνει ενας μπαρμπας τηλ:

-δουματια εχτι?

-για ποτε θελετε και ποσα ατομα ειστε?

-να τωρα πιδιμ θελουμι Ιουλιο ιγω μι την γναικα μ'

-για ποια ημερομηνια?

-ε τι σιμασια εχ?

-για να δω αν εχω ελευθερο

-αααα να για τσ εικουσιμια

-εχω ενα ελευθερο για 1 εβδομαδα

-κι να σι πω τηλιορασ εχ?

-εχει

-κουζινα εχ?

-εχει

-η θαλασσα εινι κουντα?

-μπροστα στο σπιτι ειναι εχουμε και ξαπλωστρες και ομπρελες

-απ τι κινου που φτιαν δρουσια εχτι?

-κλιματιστικο?βεβαιως κι εχουμε

-κι τι τιμη εχ?

-60 ευρω τη βραδυα

-ε οχ βρε πιδιμ κι 60!αμα θες 20 να στα δωκω

-ακου να σι που μπαρμπα,αμα θες κι τηλιορασ κι απ τι κινου που φτιαν δρουσια 60 θα του πληρωσεις κι αμα θες 20 ευρω να σι δωκω μια ξαπλωστρα να κοιμασι στ παραλια!Αντι γεια!

Εφυγα κοριτσαρες παω να μαγειρεψω!Φιλακια πολλα!

Αστεριακο κουραγιο!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

περπατω περπατω εις το δασος,οταν ο λυκος δεν ειναι εδω..

λυκε λυκε εισαι εδωωωωωωωωω;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ως συνηθως ετσι ειναι.Καλα το τι περασε φετος δεν λεγεται!Κατσε να πω κατι που εχει πολυ γελιο και να την κανω να παω να μαγειρεψω!

Παιρνει ενας μπαρμπας τηλ:

-δουματια εχτι?

-για ποτε θελετε και ποσα ατομα ειστε?

-να τωρα πιδιμ θελουμι Ιουλιο ιγω μι την γναικα μ'

-για ποια ημερομηνια?

-ε τι σιμασια εχ?

-για να δω αν εχω ελευθερο

-αααα να για τσ εικουσιμια

-εχω ενα ελευθερο για 1 εβδομαδα

-κι να σι πω τηλιορασ εχ?

-εχει

-κουζινα εχ?

-εχει

-η θαλασσα εινι κουντα?

-μπροστα στο σπιτι ειναι εχουμε και ξαπλωστρες και ομπρελες

-απ τι κινου που φτιαν δρουσια εχτι?

-κλιματιστικο?βεβαιως κι εχουμε

-κι τι τιμη εχ?

-60 ευρω τη βραδυα

-ε οχ βρε πιδιμ κι 60!αμα θες 20 να στα δωκω

-ακου να σι που μπαρμπα,αμα θες κι τηλιορασ κι απ τι κινου που φτιαν δρουσια 60 θα του πληρωσεις κι αμα θες 20 ευρω να σι δωκω μια ξαπλωστρα να κοιμασι στ παραλια!Αντι γεια!

Εφυγα κοριτσαρες παω να μαγειρεψω!Φιλακια πολλα!

Αστεριακο κουραγιο!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ..καλα του ειπες του μπαρμπα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

καλημερα καλημερααααααα..τι κανετε;

μου κατεβηκε λιγο αιματακι το πρωι και ποναω..μακαρι να ξεμπλοκαρει ο οργανισμος και να μου ερθουν κανονικα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

βρε σεις..ξανα εξαφανιστηκατε;τωρα φταιω εγω να μην ξαναπατησω το ποδι μου εδω μεσα;

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κορίτσιαααα................τι κάνετε ?

εγω ..τα γνωστα ...για να μην τα λεω συνέχεια...

Ο μπέμπης , μια χαρα, δεν καθεται ουτε λεπτό , θελει να ειναι συνέχεια όρθιος , γελάει , χοροπηδάει και μασάει τα παντα με τα 4 δοντάκια του !!! πηγαμε και παιδίατρο , ειναι 8390 κιλά και 72 εκ.

εσεις τι νεα ?

θα προσπαθησω να βαλω φωτο

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Διαφημίσεις

Κορίτσιαααα................τι κάνετε ?

εγω ..τα γνωστα ...για να μην τα λεω συνέχεια...

Ο μπέμπης , μια χαρα, δεν καθεται ουτε λεπτό , θελει να ειναι συνέχεια όρθιος , γελάει , χοροπηδάει και μασάει τα παντα με τα 4 δοντάκια του !!! πηγαμε και παιδίατρο , ειναι 8390 κιλά και 72 εκ.

εσεις τι νεα ?

θα προσπαθησω να βαλω φωτο

χιχιχι!! 4 ε? εμεις μονο 2. 8800 στα κιλα κ 72 εκ κ ειμαστε κ μεγαλυτερες παει κοντοστουπο σαν κ μενα θα γινει αυτη!!!μπουχαχαχαχα

εμεις στεκομαστε κ μονες μας λιγα δευτερολεπτα κ μετα πεφτουμε εννοειται οτι θελει να πιανεται απο παντου κ να σηκωνεται μας μαλωνει τι να πεις?!!!!!:D:D:D:D

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

βρε σεις..ξανα εξαφανιστηκατε;τωρα φταιω εγω να μην ξαναπατησω το ποδι μου εδω μεσα;

ευγενιααααα μην ακους την ξανθη εμεις εσενα θελουμε εσενα θελουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε χαχαχαχχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!Είπα να μπω να δω τί κάνετε...Πάλι δεν πέτυχα καμμία...Πού θα πάει όμως;Εμείς εδώ όλα καλά αλλά πολύ τρέξιμο ( όπως πάντα)...Φιλά σε όλες σας!Μου λείψατε......!!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

χιχιχι!! 4 ε? εμεις μονο 2. 8800 στα κιλα κ 72 εκ κ ειμαστε κ μεγαλυτερες παει κοντοστουπο σαν κ μενα θα γινει αυτη!!!μπουχαχαχαχα

εμεις στεκομαστε κ μονες μας λιγα δευτερολεπτα κ μετα πεφτουμε εννοειται οτι θελει να πιανεται απο παντου κ να σηκωνεται μας μαλωνει τι να πεις?!!!!!:D:D:D:D

ααα...καλά ..και ο δικός μας , οταν γελάμε, καποιες φορες νευριάζει:shock::shock:

μια χαρα ειναι η κοπέλα:D:D

εμενα ολοι μου λενε ..θα γινει ψηλος....ελπίζω όχι ψηλός και άχαρος:tongue:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε?

ερακι καιρο εχουμε να βρεθουμε τι κανουν τα ζουζουνακια σου?

κιττυ μου κοιτουσα την υπογραφη σου κ 7/4/11

κ θυμαμαι σαν χθες που το παλευαμε να γινουμε μανουλες κ ομως να που τωρα τα μπεμπακια μας χαλουν το σπιτι ψαχνουν που υπαρχει ζημια για να κανουν, γλυφουν οτι αηδιαστικο βρουν ευκαιρο μεσα στο σπιτι μπουσουλανε κ μολις σε παρουν χαμπαρι τρεχουν να μην τα πιασεις κ μου φαινεται σαν ονειρο αυτο που ζω

ενα μικρουλι τερατακι που σημερα σε κατι βαφτησια ηθελε να παρει τα μπαλονια να παιξει.ναι επιτελους αισθανομαι μανουλα συνειδητα πλεον καθομαι να την κοιτω που κοιμαται να περιμενω να ξυπνησει να με κοιταξει στα ματια να γελασει να ειναι 10 ατομα γυρω της κ αυτη να ψαχνει εμενα ,οταν βλεπει τον μπαμπα της να βγαζει στριγκλιες για να την παρει ειμαστε οι ανθρωποι της κ ειναι το ανθρωπακι μας σε 2,5 περιπου μηνες θα σβησουμεκ κερακια κ γω αναρωτιεμαι μα καλα ποτε περασε ο καιρος ουτε μηνας δεν φαινεται να περασε απο την μερα που ειδα την καρδουλα της στον υπερηχο να αναβοσβηνει κ γω να σκεφτομαι ποτε θα περασει κ καιρος κ να μαι ανυπομονη.12/2/11 ειδα την φατσουλα της ολο το βραδι την κοιτουσα γιατι μου φαινοταν περιεργη εμοιαζε μονο στον μπαμπα της (κ μοιαζει ακομα)κ γω αναρωτιομουν τι εκανα την μερα που την συνελαβα (μαλλον κοιμομουν)

μερικες φορες μου λειπουν οι πρωτες στιγμες που την ειδα σαν να μην τις χορτασα

λεω το καλοκαιρακι πρωτα ο θεος να προσπαθεισουμε να της χαρισουμε αδερφακι αν κ θα το μαυρισει στο ξυλο ειμαι σιγουρη!!!!!χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...