Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα!!

μαρη γιωργια σιγα τη βομβα!!!εξωσωματικη θα κανεις οχι εγχειρηση αλλαγης φυλου!!

ολα να σας πανε καλα και να εχεις με την πρωτη μια τριψηφια χοριακη,σαν τη δικη μου:D

που θα την κανεις αν επιτρεπεται?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΩΩΩΩΩ!!!!

Που εισαι κοπελια?

Στο Medimall θα την κανω.

Για πες κανενα πρεπει και δεν πρεπει εσυ που ξερεις τωρα!Μαζευω πληροφοριες τωρα εγω και κανω σχεδια κι οπως λεει κι ο οφθαλμιατρος μου που ειναι στην ιδια φαση με τη γυναικα του,ολα ειναι ενα προτζεκτ που πρεπει να το φερουμε εις περας με καθε τροπο!

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

κοριτσαρες..τι κανετε;

αστερια ολα καλα;εχεις να μπεις καιρο.

γιωργια η αντριανη ξερει καλυτερα.ποτε αρχιζετε;

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γιωργια ρεσυ δεν εχω πλεον νετ στο σπιτι.τωρα ψαχνουμε κανα καλο πακετο να βαλουμε...αλλα..ειμαστε ακομα στο ψαξιμο

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Την Κυριακη που θα συναντηθω με το γιατρο μου θα καταστρωσουμε το σχεδιο ξεκινωντας πρωτα απο τα φαρμακα γιατι εχει ελλειψη εδω η περιοχη και θα πρεπει να τα παραγγειλω.Θα με κατατοπισει εκεινος ποτε αρχιζουμε.

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγω Τζενακι εβαλα δικο μου ιντερνετ,εφτιαξα και καινουριο πισι και ειμαι βεεεερι γκουντ!Το εβαλα το καλοκαιρι που ειχα πολλη δουλεια και ο γειτονας μου εκανε κολπα με τη συνδεση και ειχα προβλημα.

ΩΩΩΩΩ!!!!

Που εισαι κοπελια?

Στο Medimall θα την κανω.

Για πες κανενα πρεπει και δεν πρεπει εσυ που ξερεις τωρα!Μαζευω πληροφοριες τωρα εγω και κανω σχεδια κι οπως λεει κι ο οφθαλμιατρος μου που ειναι στην ιδια φαση με τη γυναικα του,ολα ειναι ενα προτζεκτ που πρεπει να το φερουμε εις περας με καθε τροπο!

πω πω ειπα να μπω λιγο να ξεχαστω αλλα σερνεται και τα νευρα μου......

λοιπον γιωργια αυτο που πιστευω οτι εχει μεγαλη σημασια στη φαση αυτη ειναι το πως θα δεις τα πραγματα.Αν δεις την διαδικασια σαν μια ταλαιπωρια και κλαιγεσαι για τις ενεσεις,για τους υπερηχους,την ωοληψια κλπ λπ τοτε απλα την πατησες!!!θα φτασει η μερα της εμβρυομεταφορας και θα εχεις μια μαυρη ψυχολογια.

εγω την ειχα δει απλα!!γιατι πιστεψε με η εξωσωματικη ειναι μια πολυ απλη διαδικασια!!!!!!!!!οταν εκανα την εμβρυομεταφορα ειπα:καλα αυτο ηταν????και γιατι το σκεφτομουν τοσο καιρο και βασανιζομουν??

θα δεις ολα καλα θα πανε,θα κανεις τις ενεσουλες σου,θα σε δει στον υπερηχο 2-3 φορες,μολις ειναι ετοιμα τα ωαρια θα στα παρει και μετα τσουπ!!!!2-3 εμβρυακια μεσα στην κοιλιτσα και ολα καλα!!

εγω ειχα βαλει 2 βλαστουστες,δεν μου εβαζε με τιποτα 3 που ειχα ζητησει και παλι καλα δηλαδη.

τζενουλα χαθηκα αλλα εχω τρεχαματα πολλα!!!και ασχημα αλλα...οκ θα τα φτιαξουμε ,εσυ πως εισαι??

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Αστεριακο την εχω δει παρα πολυ θετικα αφου επιτελους εντοπισαμε τι φταιει στην ολη υποθεση!Τωρα ειμαι στη φαση που οργανωνω τα παντα και εχω και εναλλακτικες!Αμηηηη!Οπως ακριβως κανω στη δουλεια μου ετσι και σ'αυτην την περιπτωση και γι αυτο δεν αγχωνομαι!Τις πρωτες μερες μονο επαθα ενα σοκ μαθαινοντας τι ακριβως συμβαινει αλλα το ξεπερασα γρηγορα με τη βοηθεια του αντρα μου.Μας εδωσε και καποια βιντεο ο γιατρος μου και ειδαμε πως κανεις τις ενεσεις,πως γινεται η εμβρυομεταφορα κτλ και ειμαστε πανετοιμοι να ξεκινησουμε.Βουρ στον πατσα που λενε!Κι αν αποτυχει την πρωτη φορα δεν μαμεις?Θα ξανακανουμε μεχρι να το πετυχουμε!

γιωργια εχεις πμ

στο εστειλα πιο πολυ για να δεις οτι η εξωσωματικη δεν ειναι τιποτα πραγματικα!!!

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

πω πω ειπα να μπω λιγο να ξεχαστω αλλα σερνεται και τα νευρα μου......

λοιπον γιωργια αυτο που πιστευω οτι εχει μεγαλη σημασια στη φαση αυτη ειναι το πως θα δεις τα πραγματα.Αν δεις την διαδικασια σαν μια ταλαιπωρια και κλαιγεσαι για τις ενεσεις,για τους υπερηχους,την ωοληψια κλπ λπ τοτε απλα την πατησες!!!θα φτασει η μερα της εμβρυομεταφορας και θα εχεις μια μαυρη ψυχολογια.

εγω την ειχα δει απλα!!γιατι πιστεψε με η εξωσωματικη ειναι μια πολυ απλη διαδικασια!!!!!!!!!οταν εκανα την εμβρυομεταφορα ειπα:καλα αυτο ηταν????και γιατι το σκεφτομουν τοσο καιρο και βασανιζομουν??

θα δεις ολα καλα θα πανε,θα κανεις τις ενεσουλες σου,θα σε δει στον υπερηχο 2-3 φορες,μολις ειναι ετοιμα τα ωαρια θα στα παρει και μετα τσουπ!!!!2-3 εμβρυακια μεσα στην κοιλιτσα και ολα καλα!!

εγω ειχα βαλει 2 βλαστουστες,δεν μου εβαζε με τιποτα 3 που ειχα ζητησει και παλι καλα δηλαδη.

τζενουλα χαθηκα αλλα εχω τρεχαματα πολλα!!!και ασχημα αλλα...οκ θα τα φτιαξουμε ,εσυ πως εισαι??

αστεριακο σου ευχομαι ολα να ναι περαστικα μεσα απο την καρδια μου.

εγω καλα..απο την αποξεση δεν εχω αδιαθετησει.σημερα ειναι 36η μερα.περιμενω πως και πως να μου ερθουν για να παω για υπερηχο..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Που ησουνα καλε?

πλακωσανε ολοι οι αντιπροσωποι μαζι και μου ζητουσαν λευτα.:confused:

και εγω εψαχνα ραφι να κρυφτω:confused:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Κρισηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!

Εγω πριν καμια δεκαρια μερες τι επαθα?Εχω μια οικογενεια που θα ερθει το καλοκαιρι και ειναι πολλα ατομα και θελουν 8 διαμερισματα.Μενει 1 λοιπον και επικοινωνω με εναν πελατη που ηθελε να ερθει την ιδια περιοδο για να ξερω τι να κανω και πως να τακτοποιησω τους αλλους.Αφου περασε μια βδομαδα χωρις απαντηση εγω το εδωσα το δωματιο σε αλλους.Και μου απανταει και τι λεει?οεο?Ξερεις λεει επειδη εχουμε κι αλλο μωρο φετος(το συνολο 4 παιδια)και δυσκολευομαστε οικονομικα να μας κανεις καλυτερη τιμη για να κατσουμε 20 μερες κι αφου εχετε και κριση στην Ελλαδα μην ζητας και πολλα!

Καταλαβες?Εμ θελουν νταλα μεσα στην υψηλη σαιζον,εμ ειναι 6 ατομα σε τρικλινο εμ θελουν και καλυτερη τιμη!Μηπως να στηθουμε κιολας?Εγω δεν τα καταλαβαινω αυτα παντως.Αμα δεν με φτανει η τσεπη μου δεν παω πουθενα!

Τελικα του ειπα οτι το εδωσα το δωματιο κι οτι ελευθερο υπαρχει τον Ιουνιο αμα θελει αυτην την τιμη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...