Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερουδια κουκλες!

αστερινα μου, σιδερενια κοπελα μου και οσο μπορεις υπομονη, 3 μερουλες ειναι θα περασουν και μετα δεν θα ξανααποχωρηστεις την πενταμορφη κορουλα σου!

ξανθη μου καλα ειστε κουκλα μου?φιλακια στα θησαυρακια σου!

ερακι μου δεν μπορει δεν μπορει καπου θα συναντηθουυμεεεεεεεεεε!φιλια στα παιδακια σου!εσυ πως εισαι?

φιλια σε ολες τις φιλες μου!δεν σας ξεχνω!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Τι κάνουν τα όμορφα κοριτσια;

Καλημέρα και καλο μήνα εύχομαι!

Εμείς είμαστε γενικά καλα, απλά μας εχει πιάσει μια υπερδραστηρίοτητα και δε με αφήνει λεπτό σε ησυχία ο μικρός. Μπουσουλαει τρέχοντας, σηκώνεται συνέχεια όρθιος και φυσικα πέφτει και συνέχεια οπότε κάθομαι συνέχεια μαζι του να τον γλιτωσω απο κανένα καρουμπαλο...

Πολλα φιλιά

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

καλημερα και καλο μηνα να εχουμε..

ευτηχως προχτες κυλησαν ηρεμα τα πραγματα,δεν ακουσα ουτε κιχ...μαλλον θα τους ειχε μιλησει ο θοδωρης..τεσπα..

η αστερινα βγηκε απο το χειρουργειο ,ολα πηγαν καλα..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?

εμεις ειμαστε καλα μεγαλωνουμε εχουμε παει 1 κιλο και την δευτερα ξεκιναμε ενεσουλες κορτιζονης για τα πνευμονακια της

Ρουλα περαστικα και γρηγορη αναρωση

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?

εμεις ειμαστε καλα μεγαλωνουμε εχουμε παει 1 κιλο και την δευτερα ξεκιναμε ενεσουλες κορτιζονης για τα πνευμονακια της

Ρουλα περαστικα και γρηγορη αναρωση

τι κανεις βρε ψυχη..που χαθηκες..ολα οκ τωρα ε;

πηγατε ενα κιλο;μπραβω:)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

τι κανεις βρε ψυχη..που χαθηκες..ολα οκ τωρα ε;

πηγατε ενα κιλο;μπραβω:)

ε να με το ενα και με το αλλο δεν πολυ καθομαι στον υπολογιστη τωρα που ολα πανε καλυτερα θα με βλεπετε και συχνοτερα. :tongue::tongue:

Αντε να περασουν αλλες 3 εβδομαδες μπας και με αφησει να ξεκινησω τα ψωνια γιατι δεν εχω κανει τιποτα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ε να με το ενα και με το αλλο δεν πολυ καθομαι στον υπολογιστη τωρα που ολα πανε καλυτερα θα με βλεπετε και συχνοτερα. :tongue::tongue:

Αντε να περασουν αλλες 3 εβδομαδες μπας και με αφησει να ξεκινησω τα ψωνια γιατι δεν εχω κανει τιποτα

θα τα προλαβεις ολα μην αγχωνεσαι..;)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

γεια σας κοριτσια ευτυχως ολα πηγαν καλα και ειμαι σπιτι μου με την μπουμπου μου αγκαλια! λαπαροσκοπικα εγινε γυρησα σπιτι χωρις χολη και με 4 τρυπουλες! το κακο ειναι η διατροφη,μου ειπε οτι για ενα μηνα να συνεχισω την ιδια διαιτα..δεν αντεχω να μην τρωω αλλο,αλλα ουτε να χασω αλλα κιλα,ειμαι 57 ποσο ακομα!

minaki ολα καλα πηγαν πολυ χαιρομαι,αντε να περασει ο καιρος να κρασησεις το μωρακι σου.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

αυτη η πολυλογια σας με εχει τρελανει λεμε!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα

τι κανετε κοπελιες?δεν πολυμπαινετε βλεπω κ ας χειμωνιασε

ελπιζω να στε ολες καλα φιλια πολλα απο μενα κ το βαμπιρακι μου!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...