Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

δεν στο εχω πει εχω...γρυλορουτερ..κ μια εχω σημα μια δεν εχω ..τι κυνηγαω,τωρα εχω ανεβει πανω στο τραπεζι..χαχαχα

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω ειχα θεμα με τον υπολογιστη αλλα το ελυσα ψαχνοντας!καταργησα το antivirus που ειχα,εβαλα αλλο και τωρα παει σφαιρα!λοιπον κοπελια παω να τη πεσω κι εγω!Τωρα που μου ηρθε παλι η εμπνευση θα μπαινω να τα λεμε!καληνυχτα κοπελιααααα

Οποιος τα λεει μπροστα μου τα ακουνε τα αφτια μου

οποιος τα λεει απο πισω μου τα ακουνε τα οπισθια μου και απαντανε αναλογα!:tongue:

παω να κοιμηθω κλεινουν τα ματια μου

αυριο θα μπω για λιγο το μεσημερι

καληνυχτα και ονειρα γλυκα

καληνυχτα φαιη μου τα λεμε αυριο!!!!!!!!

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Εγω ειχα θεμα με τον υπολογιστη αλλα το ελυσα ψαχνοντας!καταργησα το antivirus που ειχα,εβαλα αλλο και τωρα παει σφαιρα!λοιπον κοπελια παω να τη πεσω κι εγω!Τωρα που μου ηρθε παλι η εμπνευση θα μπαινω να τα λεμε!καληνυχτα κοπελιααααα

καληνυχτα κουκλακι παω κ γω με στραβοκοιταει ο αλλος...τα λεμε:)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μπηκα να σας πω μια γρηγορη καλημερα σε λιγο θα ερθει η μανα μου κ θα κανουμε δουλιτσες ..θα μπω αργοτερα να τα ειπουμε..φιλακιαααααααα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Για τα μαλλια........μου ζητησε διπλη κοτσιδα της την εκανα οποτε ξεκινησε το κλαμα δεν μου αρεσουν κλπ φευγει με τον πατερα της και ολη την ωρα το χερι το ειχε στο δευτερο κοτσιδι για να βγαλει το κοκαλακι οποτε κατεβαινει και ο αντρας μου της βγαζει το κοκαλακι αφου του το ζητησε και μετα του λεει αντε τωρα μου χαλασες τα μαλιααααααααα............τρελααααααααααα

Για τα μαλλια........μου ζητησε διπλη κοτσιδα της την εκανα οποτε ξεκινησε το κλαμα δεν μου αρεσουν κλπ φευγει με τον πατερα της και ολη την ωρα το χερι το ειχε στο δευτερο κοτσιδι για να βγαλει το κοκαλακι οποτε κατεβαινει και ο αντρας μου της βγαζει το κοκαλακι αφου του το ζητησε και μετα του λεει αντε τωρα μου χαλασες τα μαλιααααααααα............τρελααααααααααα

χαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχα ειναι οι μερες τους οτι τα πιασει!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Ασε σου λεω πρωινη τρελα...χαχαχαχαχα Η δικια σου τι κανει πως ξυπνησε?

εμενα απο τις λιγες φορες που ξυπνησε στα καλα της σημερα ουτε μα ουτε μου!!!!!:D:D:D

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...