Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς την και ας άργησες.....Μόνη ξανά δεν θα σε αφήσω μου έλεγες προχθές...

να μη μαφησεις μονη ποτε.....:rolleyes:

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Πάντως μπράβο σας το έχετε....Η Ρούλα μπήκε παραπονέθηκε και έφυγε ....

το εχουμε ε;το Σαββατο τραγουδησα live στο μαγαζι που τραγουδανε τα παιδια..

η ρουλα μπηκε πρωι.εμενα τωρα μου το φερανε το λαπ τοπ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Τζένη το έχεις αλήθεια....Λοιπόν σε αφήνω να ταίσω την μικρή να πάμε σχολείο να πάρουμε Σωτήρη...φιλιά τα λέμε αύριο...

οκ κουκλιτσα,οταν θα βγαλω σι ντι θα εισαι η πρωτη που θα το λαβεις :rolleyes:

φιλακιααααααααα

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

βαρεθηκα να περιμενω κ εκανα ολα φωτιστικα χαχαχχαα ενα σωρο δουλειες εχουν μεινει πισω, καθε μερα κανω κ απο κατι.

ευγενισα το εμαθα....χρυσο εκανα τον πετρο να ερθουμε,αλλα ειχαμε γαμο κ ειχαν ερθει κ τα αδερφια του κ αντε να τους πεισω να ξανα ερθουμε πατρα γιατι εκει ηταν ο γαμος κ το κεντρο το μαριανα

HouVp2.png

oVGVp2.png

βαρεθηκα να περιμενω κ εκανα ολα φωτιστικα χαχαχχαα ενα σωρο δουλειες εχουν μεινει πισω, καθε μερα κανω κ απο κατι.

ευγενισα το εμαθα....χρυσο εκανα τον πετρο να ερθουμε,αλλα ειχαμε γαμο κ ειχαν ερθει κ τα αδερφια του κ αντε να τους πεισω να ξανα ερθουμε πατρα γιατι εκει ηταν ο γαμος κ το κεντρο το μαριανα

μου αρεσει που δεν στο ειπα γιατι ξερω οτι εισαι αρρωστη..κ εσυ εκανες σουλατσο;κοκκινη καρτα πες του πετραν...

αν σου μεινει ορεξη ελα να κανεις και τα δικα μου..

ααααα... ηρθε η Αννα..αλλα αυριο φευγει..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

μου αρεσει που δεν στο ειπα γιατι ξερω οτι εισαι αρρωστη..κ εσυ εκανες σουλατσο;κοκκινη καρτα πες του πετραν...

αν σου μεινει ορεξη ελα να κανεις και τα δικα μου..

ααααα... ηρθε η Αννα..αλλα αυριο φευγει..

να φαω δεν μπορω ρε οχι να βγω εξω...να δεις πικρα στο γαμο ολλοι να λενε τι ωραια που ηταν το αρνι και γενικα τα φαγητα! δεν αντεχω αλλο πειναωωωω.... αυριο θα ερθω σπιτι θα φερω και την μικρη,

HouVp2.png

oVGVp2.png

hello gerls..

τι κανετε;

αστερινα το ξερω οτι θα ερθεις το πληροφορηθηκα...

εγω ειμαι καλα.σταματησε και το αιμα.

εχω πονους ωορηξιας

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

hello gerls..

τι κανετε;

αστερινα το ξερω οτι θα ερθεις το πληροφορηθηκα...

εγω ειμαι καλα.σταματησε και το αιμα.

εχω πονους ωορηξιας

γεια σας κοριτσαρες!

γυναικαααααααααα μπραβο μαναρι μου, αντε μετρα αντιστροφα, τι εμεινε, δυο μηνακια για ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΟΝΙΑ!

εμεις αρρωστοι οικογενειακως :(

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

γεια σας κοριτσαρες!

γυναικαααααααααα μπραβο μαναρι μου, αντε μετρα αντιστροφα, τι εμεινε, δυο μηνακια για ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΜΠΟΝΙΑ!

εμεις αρρωστοι οικογενειακως :(

καλημερα...ε ναι λοιπον μετραω αντιστροφα..

κ γω αρρωστη ειμαι οπως κ ο αντρας μου ,ο αδελφος μου ,ο πατερας μου ,οι δυο μικρες ανηψιες μου,η νυφη μου...θες κ αλλους;ιωση ειναι κ κολλαει με τον αερα..

σημερα θα παμε στην συνυφαδα μου,εχει γενεθλια ο μικρος της.κ ο αντρουλης μου προλαβε να με προειδοποιησει ,να προετοιμαστω λεει για αυτα που μπορει να ακουσω..οταν τον ρωτησα τι εννοει μου ειπε οτι μπορει να αρχισουν να λενε..τα γνωστα του τυπου..εσεις γιατι ακομα δεν κανατε παιδακι,η ..ειδες η ντινα παει για το 2ο κ εσυ ακομα καθεσαι;

εγω βεβαια του ειπα οτι καλυτερα να ειναι αυτοι προετοιμασμενοι γιατι αν ακουσω εστω κ μια θα τους πω την τελευταια πρωτη κ θα τελειωνει η υποθεση

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα...ε ναι λοιπον μετραω αντιστροφα..

κ γω αρρωστη ειμαι οπως κ ο αντρας μου ,ο αδελφος μου ,ο πατερας μου ,οι δυο μικρες ανηψιες μου,η νυφη μου...θες κ αλλους;ιωση ειναι κ κολλαει με τον αερα..

σημερα θα παμε στην συνυφαδα μου,εχει γενεθλια ο μικρος της.κ ο αντρουλης μου προλαβε να με προειδοποιησει ,να προετοιμαστω λεει για αυτα που μπορει να ακουσω..οταν τον ρωτησα τι εννοει μου ειπε οτι μπορει να αρχισουν να λενε..τα γνωστα του τυπου..εσεις γιατι ακομα δεν κανατε παιδακι,η ..ειδες η ντινα παει για το 2ο κ εσυ ακομα καθεσαι;

εγω βεβαια του ειπα οτι καλυτερα να ειναι αυτοι προετοιμασμενοι γιατι αν ακουσω εστω κ μια θα τους πω την τελευταια πρωτη κ θα τελειωνει η υποθεση

περαστκα σε ολους σας!

και χωσε μη μασας με την πρωτη ευκαιρια...δεν καταλαβαινω γιατι τετοια πρεμουρα αν εσεις θελετε δεν θελετε παιδακι ωχουυυυυυυ τετοια δεν θελω να ακουω και συγχιζομαι

φιλακια σε ολες σας

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Κοριτσάκια μου μπήκα για να μάθω νέα σας και να σας πω ένα "γεια" αλλά δεν πέτυχα καμμία από ό,τι φαίνεται...Περαστικά σε όσους είναι άρρωστοι...και εμείς τα περάσαμε οικογενειακώς πρόσφατα...υπομονή και προσοχή!Τζενάκι μη μασάς...ό,τι και αν ακούσεις....από το ένα να μπαίνει και από το άλλο να βγαίνει...Εγώ κορίτσια πάλι έχω θέμα με αιμορραγίες...από Δευτέρα θα κάνω υπέρηχο και από τον επόμενο κύκλο θα ξεκινήσω ciclacur...Αντε να δω πότε θα σας πετύχω να πούμε καμμία κουβεντούλα!!!!Φιλάκια πολλά!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

γεια σας! ευγενια υπομονη....

ευτυχως εμεις δεν κολλησαμε κ ειδες προχθες ειμασταν ολλοι μαζι

eri περαστικα...

εγω αυριο παω για την χολη,ωχ! φοβαμαι λιγακι..αλλα αυτο που με στεναχωρει ειναι που δεν θα δω το μωρακι μου 3 με 4 μερες και αυτο αν ολα πανε καλα!

κοριτσια σε ολες περαστικα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...