Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κορτσουδια

σημερα εστρωσα κ ειχα στειλει την μικρη στην γιαγια της για να κανω δουλειες γιατι οσο ηταν εδω κ@λο@βαραγα .

μου την εφεραν πριν λιγο κ επεσε ξερη για υπνο δεν εκανε χαρουλες που με ειδε μονο ειχε γουρλωσει τα ματια κ απλωνε τα χερια να την παρω

ανετ εγω δεν ξερω αν θα μπορουσα να την αφηνα καθε μερα εμεις που εχουμε συνηθισει με τα μωρα μας ειναι πολυ δυσκολο να τα αποχωριζομαστε για ωρες να δω ποσο θα αντεξεις

οσο για την επιμελια μαλλον θα τσακωθεις με την πεθερα μου κ αυτη να μου την παρει θελει χαχαχαχαχαχ ευτηχως η μανα μου μονο 3 μερες μου την ζητησε μετα θα την επιστρεψει.κ για να μην ξεχνιομαστε η συνεχεια στα δικαστηρια αρκετα ανεχτηκα την μηρλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε 3 ωρες περιμενω κοσμο κ δεν εχω μαγειρεψει τπτ

αααααααχχχχχχχχ...τι να πω κι εγω που λειπω 10 ωρες την μερα ? και ειναι μερες που οταν φευγω κοιμαται και οταν γυριζω παλι κοιμαται (γιατι μια μερα την εβδομαδα δουλευω 11 ωρες). αλλα ευτυχως αυτο κοβεται , μονο που αλλαξε το ωραριο κι αντι 10 το πρωι παω στις 9.:cry:

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Σημερα , ο μπεμπης πιαστηκε απο τα κάγκελα της κουνιας και σηκωθηκε το θηριάκι ....και να δειτε ενα καμαρι..................χααχχααχχααχχααχχαα

ειναι ζωηρούλης....τι μας περιμένει αναρωτιεμαι. Δεν αφηνει τιποτα ορθιο , τραβαει τα παντα οτι φτανει, κι οτι δεν φτανει τεντωνεται και φωναζει για να το φτασει , με ξεμαλλιάζει σε καθε ευκαιρία, μου βγαζει τα γυαλιά , βαζει χερια στα πιατα , θελει να πιασει το κουταλι που τρωει , βγαζει συνεχεια τις καλτσες του και τις μασαει..............και αλλα πολλα.................

Αννετάκι , να τον χαιρεστε τον Γερασιμάκο σας !!!!! Να τον καμαρωσετε όπως επιθυμειτε !!!!!!!

****Συγνώμη , για τα καθυστερημένα Χρόνια Πολλά !!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

κιττυ μου που χαθηκες βρε?αν σηκωνεται απο τωρα την εβαψες εμενα εχει 3 βδομαδες που σηκωνεται ορθια μονη της κ δεν εχω στασιο πουθενα μονο στο παρκο δεν θελει να σηκωνεται χθες πρωτη φορα πιαστηκε απο τα δυχτια κ το εκανε μια φορα .

θελει ολη μερα να την περπαταω χθες εκανε κ ενα βημα μονη της για να παει στον θειο της.κατα τα αλλα γκρινια γκρινια γκρινια .καλα οτι με εχει πεθανει με τα δυο κοφτερα δοντακια της ταχα οτι θελει να με κανει μα! κ μετα υπουλα με αρπαζει απο το σαγονι με λυσα μπουσουλαμε κ λιγο κανουμε δυο βηματα κ πεφτουμε με την κοιλια δινει φορα με τα ποδια αλλα τα χερια δεν τα κουναει κ μενει στασιμη κ τσατιζεται .

επισης χαιρεταμε οτι βρουμε με τα δυο χερια την τηλεοραση τα επιπλα τα φωτιστηκα εχω κοινωνικο παιδι εγω χαχαχαχα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κ το κυριοτερο που ξεχασα ειπε επιτελους μαμα!!!!!!!!!!!!

ολο μπαμπα ελεγε κ ο δικος μου ειχε χεστει πανω του

που ειστε βρε μουλαρες ολες?????χειμωνιασε δεν θα μαζευτητε?

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

κ το κυριοτερο που ξεχασα ειπε επιτελους μαμα!!!!!!!!!!!!

ολο μπαμπα ελεγε κ ο δικος μου ειχε χεστει πανω του

που ειστε βρε μουλαρες ολες?????χειμωνιασε δεν θα μαζευτητε?

εεε.........μα πρωτα αυτό λενε, κοπελιά !!!!! μπράβο στο κορίτσι σας !!!!

καλημερα κοριτσια

κιττυ μου που χαθηκες βρε?αν σηκωνεται απο τωρα την εβαψες εμενα εχει 3 βδομαδες που σηκωνεται ορθια μονη της κ δεν εχω στασιο πουθενα μονο στο παρκο δεν θελει να σηκωνεται χθες πρωτη φορα πιαστηκε απο τα δυχτια κ το εκανε μια φορα .

θελει ολη μερα να την περπαταω χθες εκανε κ ενα βημα μονη της για να παει στον θειο της.κατα τα αλλα γκρινια γκρινια γκρινια .καλα οτι με εχει πεθανει με τα δυο κοφτερα δοντακια της ταχα οτι θελει να με κανει μα! κ μετα υπουλα με αρπαζει απο το σαγονι με λυσα μπουσουλαμε κ λιγο κανουμε δυο βηματα κ πεφτουμε με την κοιλια δινει φορα με τα ποδια αλλα τα χερια δεν τα κουναει κ μενει στασιμη κ τσατιζεται .

επισης χαιρεταμε οτι βρουμε με τα δυο χερια την τηλεοραση τα επιπλα τα φωτιστηκα εχω κοινωνικο παιδι εγω χαχαχαχα

τι να κανω βρε Ανδριανούλα ? εγω δουλευω , το λαπτοπ παλι δουλευει όποτε θέλει....δεν συντονιζόμαστε...τωρα εχω άδεια μεχρι την Παρασκευή

αααααχχχχ....ειναι πολυ συγκινητικό οτι κανουν συνεχεια καινουρια πραγματα τα μπουμπουκάκια μας !!!!

κι ο δικος μας , απο την στιγμη που σηκωθηκε ορθιος , πιανεται απ οπου μπορει να σηκωθεί...το απογευμα ομως κατεβασαμε μια θεση το στρωμα και δεν φτανει πολυ καλα τα καγκελα και τραβαει τις παντες........

καλημερα σε ολα τα κοριτσια anniw να σας ζησει η μπουμπου.

αννετ να χαιρεσαι το ζεβρακο σου και μην στεναχωριεσαι για το ποιος το σκεφτεται,εμενα ουτε να το δουν δεν εχουν ερθει απο το σοι του αντρα μου,

και καλα περιμεναν να σαραντισω.

κιττυ ειναι τελειο να βλεπεις το ζουζουνακι να κανει καινουρια πραγματα ποσο μαλλον να σηκωνεται.

ανδριανη εχω καιρο να δω την μικρη να δω ποτε θα μπορεσω να ερθουμε.

αννια εσενα σε εχω χασει οπως κ το παπακι.κτην αννα!

ευγενια περιμενω ειδες εχω μπει κ περιμενω.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

οσο για εμας εχουμε ζωηρεψει ολη την ωρα κουναει χερια κ ποδια σκαει πολλα χαμογελα κ δεν την χορταινω απο φαι ολο πειναει.αλλα αυτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι που αλλαζει βημα...δεν ειναι λιγο νωρις.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλημέρα σας...Μπράβο στην κούκλα Ανδριανή που είπε μαμά και κάνετε και βηματάκια....

Εμείς καλά τα μικρά μεγαλώνουν και ο γιος πατριώτης αυτή την εβδομάδα όλο βάζει ο ντούτσε την στολή του τραγουδάει...

Τζενάκο καλά;;;

Αννιώ να σας ζήσει η μικρή ούτε που πήρα είδηση πότε γέννησες....

Αστερίνα νορμάλ είναι να αλλάζει βήμα είναι αντανακλαστικό....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...