Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

χαχαχχαα μα αφου εχει εγκαταλειψει την συζυγικη στεγη...μαλλον ο αντιζηλος εχει κατι τις παραπανω :rolleyes:χαχαχα

παντως την πρωην θα την αγαπω παντα να μη κανεις ζηλιτσες ναι?

φιλακια πολλα εφυγα!

εγω κοπελια θελω δεσμο καθ ολοκληριαν..τι κουλα ειναι αυτα..θα σαγαπω αλλα θα αγαπω κ την πρωην...

μπας κ με θελεις για γκονομενα;ααααα...εγω θελω πληρη αποκατασταση..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε εμεις ειμαστε καλα!!!

Τζενακι μου κουραγιο και υπομονη και να δεις οτι πολυ γρηγορα θα ερθει το νεο μπουμπουκακι σου

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλησπερα κουκλες μου τι μου κανετε;;;

διαβαζω νεα σας αλλα δε μπορω να αφιερωσω χρονο παντα να γραψω ολα οσα θα θελα!

το βατραχακι θελει ολο να ειμαι απο πανω του και να του μιλαω να τον γαργαλαω καλε ναι γαρλαλιομαστε παρα πολυ και σκαμε στα γελια ολα τα λεφτα μιλαμε!

ειναι ενας γλυκας κοριτσια ειμαι ερωτευμενη με το γιο μου ναι ξερω ξερω αλλος παιδι δεν εκανε μονο η μαριω το γιαννη αλλα πραγματικα λεω μονο αυτο που νιωθω!

κατα τα αλλα ολα καλα δοξα το θεο να λεμε!θα κανουμε και εμβολιακι την παρασκευη και ελπιζω να ειναι οπως τις αλλες φορες και να μην κανει πυρετουλη!

τρεχω και λιγο με τη βαφτιση γιατι ακομα δεν εχουμε βρει κεντρο για τη δεξιωση γιατι θα χουμε πολλα ατομα και ολες οι αιθουσες για χειμωνα εδω που μας αρεσουν ειναι το πολυ για 100 με 120 ατομα,δε μπορει κατι θα βρουμε ομως!

αυτα τα νεακια μας θα προσπαθησω τωρα να σας βαλω και μερικες φωτο προσφατες να μας δειτε!

σας φιλω γλυκα οοολες!

α και να πω και κατι στο μαρακι : κι εμεις για μωρακι συζηταμε ξανα απο καλοκαιρακι πρωτα οθεος βεβαια αλλα ειμαι κι εγω της ιδιας αποψης πως δε θα πηγαινα για εξωσωματικη για δευτερο για το πρωτο τρεχοντας και στο τσακ δεν εκανα αλλα για το δευτερο δε νομιζω τωρα πια ειλικρινα δε με νοιαζει νιωθω πολυ γεματη με το αντρακι μου δε με νοιαζει ακομα για δευτερο απλα δε θα θελα να ειναι μονος θα θελα ενα αδερφακι να εχει παρεουλα και να μαθει να μοιραζεται.αυτα!

μακια σε ολες!

τα καταφερα εβαλα φωτογραφιες του μπεμπουλι!!!!!!!!!!

!!!

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Καλημερα κουκλες! Ηρθε η σειρα μου να κανω το βαμπιρ... Γυναικακι φοβερες οι φωτο! Ο μικρος ειναι φοβερος και νομιζω οτι σου μοιαζει! Τα ολοιπα κοριτσακια μου τι κανουν; Ελπιζω απο βδομαδα να ειμαι πιο χαλαρη και να τα λεμε αφου τελειωνω και με το στρωσιμο και ολα θα ειναι κομπλε. Αααα καταφερα και ανεβασα φωτο τωρα δεν ξερω πως φαινοντε τις ανεβασα απο το κινητο...

καλημερα κι απο μας

βαμπιρω με τα ολα μου ε?εμ πως να κοιμηθω αφου εκανα γενικη με τη μανουλα μου για την γιορτη μας μεθαυριο και δεν εχω την κουραση μου εχω και την στεναχωρια μου που το ζεβρακι μου εγινε απο ριγε μπλε μαρε :-(:sad::-( (τι μπλε μαρε, ερυθρολευκο εγινε το πουλακι μου)...οπως καταλαβατε το αυγο δεν μας εκατσε καλα( αλλα ρε κοριτσια την 3η μερα?)...εχουμε δυο μαγουλακια κατακοκκινα λιγο η μυτουλα και στο σαγονακι 2 σημαδακια σαν σπιρακια και ελαφρως μοιαζουμε σαν βαμπιρακια που μολις εχουμε δαγκωσει...ααααχ τι εκανα η κακουργα στο παιδι μου, βιαστηκα να δωσω αυγο...αλλα ανυσηχω μηπως χειροτερεψει, λετε να χειροτερεψει?θα παρω αυριο την παιδιατρο να την ρωτησω τι κανω, χαμομηλακι δροσερο κανει να του κανω κομπρεσουλες?ε μανουλες?

αυριο εχω ολη μερα μαγειρεμα, ευτυχως θα εχω βοηθεια μια ανηψια του καλου μου και μια φιλη τηςμ η μαμα δουλεια κι εγω εμαθα το ωραριο μου την παρασκευη...17:00 εως 21:30 λιγες ωρες αλλα καθολου δεν βολευουν, αχ ζεβρακο μου να δω τον μπαμπακα σου θα ανταπεξελθει στα πατρικα καθηκοντα?

συμπεθερα θελω φωτο την νυφιτσα μου την ομορφη!

αδερφι ο γιος σου ειναι ενας κουκλος, παιδαρος, λεβεντης!!!δεν θα το ξαναπω μη πουν τα κοριτσια πως με πληρωνεις!χαχαχα

και λογικο κι επομενο ειναι να εισαι ερωτευμενη μαζι του, αλλωστε οι γιοι ειναι ερωτας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μινακι ουουυυυυυυυυυυυυυυυυ ολα καλα μαναρι μου!!!

μαριαθ, πρωην γυναικα (σε χωρισα δεν ξερω αν το καταλαβες?), κουνιαδα αστερινα εσυ εισαι σταθερη αξια!

γυναικααααααααααααααα μη σκας μωρο μου, απαξ και κανω δεσμο αλλου ξεχναω τα παντα τοπα για να μη μας δημιουργησει προβληματα η (x) ΧΑΧΑΧΑΧΑ

κιττυ, αννια, ξανθουλα που χαθηκες εσυ κοπελα μου?

ΦΑΙΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ εξαφανιστηκες αλλα αν εισαι καλα δεν πειραζει, αν εισαι πολυ πολυ ευτυχισμενη ακομα καλυτερα αλλα μπες να μαθουμε νεα σου κοριτσαρα!

φιλια και σε οοοοοοοοοοοοποια κοριτσακια ξεχασα, γιατι σιγουρα ξεχασα!

μακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

μαριαθ, πρωην γυναικα (σε χωρισα δεν ξερω αν το καταλαβες?), κουνιαδα αστερινα εσυ εισαι σταθερη αξια!

!!!

το γεγονος οτι εχω να σου μιλησω 3 μηνες δεν σε απασχολησε?ΕΓΩ σε χωρισα αλλα μαλλον εσυ δεν το καταλαβες

δεν ησουν εσυ για μενα ολο λογια υποσχεσεις κ στην πραξη τπτ!!!!!!κιουσου!!!!

τι του κανες μωρη του παιδιου?εμενα απο τον 11 μηνα λεει μονο τον κροκο κ σταδιακα στον χρονο ολοκληρο το αυγο κακουργα μανα!!!!

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

πω πω φιδι φαρμακερο εισαι ρε ανδριανη...κοριτσια φυλακτιτε....

εμεις τωρα ηρθαμε απο [παιδιατρο καναμε το πρωτο μας εμβολιο και εχει λιγη γκρινια τωρα. εχουμε παρει μονο 750 γρ και υψος 60 στα ορια μας ειπε η γιατρος.

παπακι καλα κανεις εγω σε καταλαβαινω..και γω ερωτευμενη ειμαι..χαχαχαχ

ευγενια που εισαι?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλημέρααααααααα

κορίτσια τι κάνετε????

Εγώ τρέχω και δεν φτάνω, κυριολεκτικά όμως. Η κόρη μας έχει τρελάνει όλους. ΚΟύκλα. Ήσυχη δεν τη λες βέβαια, αλλά τι να κάνει...Μόλις άλλαξα το τίκερ μου και μου φαίνεται απίστευτο ότι σαραντίσαμε....

ΦΙλιά σε όλες.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!

αννιω μου αν σου πω οτι δεν ηξερα οτι γεννησες..καλα εχω χασει τα αυγα κ τα πασχαλια...

να σου ζησει κουκλα μου..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα αγαπεεεεεεες

ευχαριστουμε πααααααααρα πολυ για τις ευχες

περασαμε υπεροχα στην γιορτη μας (αν και καποιοι στενοι συγγενεις δεν μας τιμησαν η ξεχασαν ακομα και τηλ να παρουν αλλα διολου δεν με νοιαζει, απλα για ακομη μια φορα επιβεβαιωθηκα), ειχαμε πολυυυυυ και αγαπημενο κοσμο!ο γερασιμακης ειχε γκρινια γιατι απλα κοιμηθηκε μονο μιση ωρα για απογευμα, να φανταστειτε ουτε στον νονο του δεν ηθελε να παει, σε γυναικιες αγκαλιες καθοταν μονο αφου τον κρατουσαν απαλα και τρυφερα!:)

τα φαγακια ηταν οοοοοολα υπεροχα και τα γλυκακια σκετη αμαρτια!!!μιαμ μιαμ

ξεκινησα εχθες δουλεια, εφυγα απτο σπιτι με κλαματα :( ε αφου αφηνα το μωρουλι μου ενω κοιμοταν και οσο σκεφτομουν πως θα ξυπνησει και δεν θα με βρει εκει χειροτερα γινομουν) αλλα παλι καλα 4,5 ωρες ηταν και περασαν γρηγορα...οχι και τοσο γρηγορα αλλα λεμε τωρα...οταν γυρισα ομως...............με το που ανοιγω την πορτα κι ενω εβλεπε ζουζουνια με την γιαγια του, αρχιζει γελια, τσιριδες και μουγκριτα μαζι, εγω να τον ζουμπαω και να τον ρουφαω και να μη τον χορταινω!!!αχ σημερα εργασια 12:30 εως 5...για πρωινα χλωμο μου ειπαν, δεν βγαινει το μειωμενο (τι να πω)μη με βαλεις κυρα μου 9-1,5 βαλε με 10-2,5, μια χαρα θα πεσει η αλλη βαρδια...τελος παντων ταισα το μωρο μου και πεσαμε αγκαλιτσα, ολη νυχτα δεν τον αφησα!ο σκατουλης παλι στο κρεβατι μας την εβγαλε!

παω τωρα να ψωνισω να μαγειρεψω του παιδιου και δικο μας φαγακι, να εχω ετοιμη φρουτοκρεμα για να ταισει ο μπαμπας ο οποιος εχθες ηταν περισσοτερο αξιος κι απο αξιος, το παιδι ταισμενο, αλλαγμενο (μονο που δεν του επλυνε το κωλακι γιατι φοβοταν μη του γλυστρισει) δεν πειραζει θα μαθει σιγα σιγα!

αννιω μου να σας ζησει η κουκλαρα, σιδερενιες να ειστε,οι μεγαλοι αδελφοι για πες!!!καμαρι ε?

ανδριανη εγω ηθελα να χωρισουμε πολιτισμενα αλλα εσυ το τραβηξες το σκοινι, θα τα πουμε στα δικαστηρια και να ξες θα ζητησω την επιμελεια της κορης μας αφου ξερω καταβαθος πως το παιδι ειναι δικο μου!χεχεχε φτανει πια να ριχνεις σταχτη στα ματια του καψερου συζυγου!θελω το παιδι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!χαχαχα

αννια καλη αρχη κοπελια φιλια στα ζουζουνια!

γυναικαααααααα τι κανεις πουλιιιιιιιιιι μου?

αντε τωρα θα μπαινω και πρωινα να τα λεμε

φιλακια πολλα μωρο μου και μη φοβασαι την αδελφη σου, εγω ειμαι εδω να προστατεψω την αγαπη μας!!!:)

φιλακια σε ολα τα κορτσουδια μου!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλησπερα κορτσουδια

σημερα εστρωσα κ ειχα στειλει την μικρη στην γιαγια της για να κανω δουλειες γιατι οσο ηταν εδω κ@λο@βαραγα .

μου την εφεραν πριν λιγο κ επεσε ξερη για υπνο δεν εκανε χαρουλες που με ειδε μονο ειχε γουρλωσει τα ματια κ απλωνε τα χερια να την παρω

ανετ εγω δεν ξερω αν θα μπορουσα να την αφηνα καθε μερα εμεις που εχουμε συνηθισει με τα μωρα μας ειναι πολυ δυσκολο να τα αποχωριζομαστε για ωρες να δω ποσο θα αντεξεις

οσο για την επιμελια μαλλον θα τσακωθεις με την πεθερα μου κ αυτη να μου την παρει θελει χαχαχαχαχαχ ευτηχως η μανα μου μονο 3 μερες μου την ζητησε μετα θα την επιστρεψει.κ για να μην ξεχνιομαστε η συνεχεια στα δικαστηρια αρκετα ανεχτηκα την μηρλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε 3 ωρες περιμενω κοσμο κ δεν εχω μαγειρεψει τπτ

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...