Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα ερακι..ουτε εμεις σε ξεχναμε...

ελπιζω να ειστε ολοι καλα..κ να μπαινεις μεσα να μαθαινουμε νεα σου

Βρε Τζενάκι....μόλις τώρα διάβασα για την περιπέτειά σου...Πολύ λυπήθηκα...Θετική σκέψη και υπομονή....Όλα θα πάνε καλά!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Τζενάκι....μόλις τώρα διάβασα για την περιπέτειά σου...Πολύ λυπήθηκα...Θετική σκέψη και υπομονή....Όλα θα πάνε καλά!!!!

να σαι καλα ερη μου..προσπαθω..που θα μου παει ..θα τα καταφερω..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ερακι αν ειδα καλα εχετε γενεθλια σημερα;να τα εκατοστησει κοριτσαρα μου..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

ερακι αν ειδα καλα εχετε γενεθλια σημερα;να τα εκατοστησει κοριτσαρα μου..

Αχ.....είναι παλιό το τικεράκι.....Είχαμε γεννέθλια στις 3 Σεπτέμβρη...Θα τα φτιάξω κάποια στιγμή....Σε ευχαριστώ πάντως!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Αχ.....είναι παλιό το τικεράκι.....Είχαμε γεννέθλια στις 3 Σεπτέμβρη...Θα τα φτιάξω κάποια στιγμή....Σε ευχαριστώ πάντως!!!!!

δεν πειραζει.οι ευχες ειναι ευχες..:)

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλησπερα κοριτσιαααααααααααααααααααααααααα

μπηκα για να δωσω κι εγω το παρον και να φυγω, να μη με λετε και βρυκολακα!!!

παμε για μασες ο μικρος ξυπνησε

μολις του εδωσα και μια μυτουλα αυγουλακι κι ελπιζω να μην εχουμε παρενεργειες

το χθεσινο βραδυ ηταν απτα δυσκολα...καθε μιση ωρα κλαμα, μα ολα τα δοντια μαζι θα τα βγαλει?να βλεπει ονειρα?να θελει απλα μυρωδια μανουλας?ελπιζω να μην μαθει να κοιμαται στο κρεβατι μας...παντως ενα 200αρι γαλα το χτυπησε!!!

ερακι ποτεδεν σε ξεχναμε κοπελαρα μου, πως ειστε?τα ζουζουνια?

σε καταλαβαινω απολυτα, εδω εγω με ενα και δεν προλαβαινω εσυ με 3 ουουυυυυυ χαρα στο κουραγιο σου!να μη χανεσαι, ενα καλησπερα καληνυχτα να βλεπουμε κι μεις πως ειστε καλα!

ευζενη me too!!!χαχαχα αντε και απο 1/1/2012 ξεκιναμε για τους καρπους του ερωτα μας!!!:)

ρουλακι δεν μπορω να φανταστω τον κακο χαμο που γινοταν εχθες αλλα μακρια τα κρεβατια απτα παραθυρα, ποτε δεν ξερεις!φιλακια στην κουκλιτσα σου την πανεμορφη!!!

την καλησπερα μου και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια, θα ξαναμπω το βραδυ

φιλια στα αγγελουδακια σας!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα eri δεν ξεχνιεσαι εσυ... χααχαχα τωρα το χειμωνα θα μαζευτουμε παλι.

να μπαινεις να πινουμε κοφι.

ευγενια εμενα δεν μου μιλας?

Γεια σου Αστερίνα!!!!!!

Πολύ χαίρομαι!!!!!Μακάρι να μπορούσα να μπαίνω πιο συχνά!!!!

Προσπαθώ να φτιάξω το τικεράκι.....!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα eri δεν ξεχνιεσαι εσυ... χααχαχα τωρα το χειμωνα θα μαζευτουμε παλι.

να μπαινεις να πινουμε κοφι.

ευγενια εμενα δεν μου μιλας?

εγω θα σου μιλω με τα τραγουδια μου....:rolleyes:

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Αννετάκι!!!!!!!!Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που σε πετυχαίνω!!!!!!Σε σκέφτομαι συχνά!!!Κορίτσια είμαι γραφείο και ήρθε κόσμος.....Επιστρέφω σε λίγο....

δεν ετυχε πετυχε ε?χαχα

κι εγω χαιρομαι ερη μου και εγω σε σκεφτομαι, ξερεις ποσες φορες εχω πει θα παρω αλλα ο ζεβρης με παιρνει μυρωδια και δεν μαφηνει?

ευζενη μου γυναικακι μου κι εσενα θελω να παρω αλλα θα ακους στριγκλιες γιατι θα θελει να πιασει το τηλεφωνο χαχαχα τι ωρα σχολας μηπως τα καταφερω καποια στιγμη?

μονο βραδυα μπαινω που κοιμαται ο μικρος αλλιως δεν...βδελα παιδι μου, τωρα τον κραταει ο μπαμπας του μεχρι να ετοιμασω το μαμ...εεεεεεεε να τελειωσω την συνομιλια δηλαδη!:*

βγαινω κι εγω γιατι μολις με ειδε και θα αρχισει η γκρινια...καλο μεσημερι και θα προσπαθησω να ξαναμπω το μεσημερακι αν κοιμηθει ο σκ@τουλης

φιλακια!

IB5Vp2.png

αννετουλα οκ..απο δω και περα θα .....εισαι το ταιρι μου..και ελπιζω το διαζυγιο με την ξανθοψειρα να ειναι συναινετικο...μην εχουμε ..αλλα..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

αννετουλα οκ..απο δω και περα θα .....εισαι το ταιρι μου..και ελπιζω το διαζυγιο με την ξανθοψειρα να ειναι συναινετικο...μην εχουμε ..αλλα..

χαχαχχαα μα αφου εχει εγκαταλειψει την συζυγικη στεγη...μαλλον ο αντιζηλος εχει κατι τις παραπανω :rolleyes:χαχαχα

παντως την πρωην θα την αγαπω παντα να μη κανεις ζηλιτσες ναι?

φιλακια πολλα εφυγα!

IB5Vp2.png

Επέστρεψα!!!!

Αννετάκι άσε και εγώ πλέον δεν μπορώ καθόλου να μιλήσω στο τηλέφωνο.....Δεν έχουμε και ασύρματο και έτσι είναι ακόμα πιο δύσκολο αλλά δεν θέλω να βάλω....Εντομεταξύ έχασα όλα τα τηλέφωνά μου γιατί χάλασε το κινητό μου.....Αν θέλεις κάποια στιγμή στείλε μού το....Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και στο facebοοk φωτογραφίες!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...