Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

Τζενακι μου σιδερενια να εισαι κουκλα μου και ξανα προς την δοξα τραβαμε κοριτσακι! Διαβαζω ολα τα μπεμπακια ειναι μια χαρα μεγαλωνουν και ζωηρευουν!! Και εμενα η δικια μου θελει να ειναι ορθια και να χοροπηδαει... Επισης τρωμε καιφρουτα και κρεμουλα και επισης πινουμε το γαλατακι της μαμας. Οταν βλεπει το μπολακι της φωναζει μαμ και εχει γελιο! Η μεγαλη με κουραζει πιο πολυ εχουμε πολυ διαβασμα και εχει τον νου της στο πως θα παιξει η δασκαλα ομως σημερα μου ειπε ειναι απο τους καλυτερους μαθητες... Τι να πω μονο σε μενα τα κανει; στο σχολειο ειναι παναγια. Τελος η μερα μου ξεκιναει απο τις 7 και τελειωνει στις 2 τρεχωωωω τρεχωωωω. Γυναικακι φοβερα ολα και το θεματακι σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια !!!!!

Τζενάκι , ελπίζω να εισαι καλύτερα !!!! Τα μιτροτάν τα επαιρνα κι εγω , 10 μερες μετα την γέννα , αλλά δεν θήλαζα. παντως ο γιατρος της διπλανης μου στο μαιευτηριο ειχε πει δεν υπαρχει προβλημα.

Αννετάκι, θα βαλουμε μπρος τις μηχανες για το αδερφάκι ? άντε με το καλό ............κι αν ειστε μαζι με την Τζενη , τέλεια !!!!!!!!! Φιλιά στον Γερασιμάκο !!!!

Αννα, κι η μπουμπου θηριάκι ε?

Ξανθη, μια χαρα ειναι η κουκλίτσα σου !!! τι θελουν δηλαδή ?

Ανδριανη, Παπάκι, Αστερίνα , Μαριάθ και όποια ξεχναω πολλά φιλιά !!!

τι να κανω η γυναικα ? απο τις 7 που ξυπναω , τωρα καθομαι λιγο.

κατα τα αλλα , δουλειά κ τρεξιμο. ο μπεμπης μια χαρα , θηριάκι ειναι........ολο ορθιος θελει να ειναι, προσπαθει να μπουσουλησει, εχουμε βγαλει 2 δοντακια, κι απ οτι βλεπω παμε για το επομενο, τρωει τις κρεμες του κι αυριο θα μας πει ο γιατρος αν θα αρχισουμε σουπες. για να δουμε και ποσα κιλακια εχει παει.............πριν ενα μηνα ηταβ 7560 και 69εκ. επισης δεν καθεται να αλλαξουμε πανα , εδω και καιρο δεν τον βαζω στην αλλαξιερα και μου βγαινει η μεση να τον σηκωσω

αυτά..................

Καληνύχτααα......

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

χαχαχχαα το τι γελιο εριξα με τις αλλαγες πανας δεν λεγεται...ααααχ παιρνω κουραγιο κοριτσια...τελικα δεν το περναω μονη μου...αλλα εμενα εχει αρχισει αλλο τροπαριο... ..καθως παμε να πλυνουμε τα κρεμαστα μας με κατουραει...5 φανελες θελω την μερα ...αααααααα το πλυντηριο θα τα παιξει στο τελος και τα απλυτα στο μπανιο δεν λενε να τελειωσουν...οχι τιποτε αλλο πλησιαζει η γιορτη του μικρου και θα την σφραγισω μη φριξει ο κοσμος χαχαχαχαχαχαχαχαχα μηπωςνα το ξανασκεφτω να κυκλοφορω σαν την τσιτσιολινα?λεω εγω τωρα χαχαχα θα παροτρινω τον καλο μου να παμε μια ωρα νωριτερα για το αδελφακι χμμμμμμ!

πολυ ορθοστασια διαβαζω, ερε και οταν αρχισουν να περπατανε τρεχατε ποδαρακια μου!

γυναικαααααααααααα αλωνιζει η νταφλουκω?μπραβο, εμεις απλως καθομαστε στη στρατα, τι να του κανω να ξεκινησει να με ακολουθει στο σπιτι γιατι εγω να τρεχω καθε τρεις και λιγο στο παρκο δεν μπορω κουραστηκα ειμαι και καποιας ηλικιας για!!!για πετε υπαρχει κανα κολπο γκροσο?

συμπεθερα πωπω ενας κοριτσαρος!και στο εβελινακι μας ευγε με το σχολειο\!!!!

μαριαθ παμε γερα με τσαμπουκα!!!τριπλο τζακ ποτ απο το νεο ετος!!!ωωωω ο μικρος μαστερ σεφ!!!!!!!!!!!!

κιττυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κιττυυυυυυυυυυυυυυ εισαι εδω?το μπιζελακι εγινε κουνελακι!αχ τι καλα, θα μεγαλωσε φανταζομαι ποσο, ποσο θα ηθελα να σας δω!

ρουλακι τι εγινε με την χολη?και να σου πω τα ονειρα "καλα κι ευλογημενα" να λες και μη φοβασαι τιποτα!φιλακια σε σενα και ιδιαιτερως στην μπεμπουλα!

ευζενη σε αφησα τελευταια, οταν ειχα την παλλιδρομη 2 εβδομαδες ειχα αιμα μερα παρα μερα πριν την αποξεση...ειδα κι αποειδα και πηγα στην γιατρινα που με ξεγεννησε...με καθαρισε μου εκανε ενα καλο ρεκτιφιε και για 10 σχεδον μερες ειχα αιμα...μην ανησυχεις κοπελα μου φυσιολογικο ειναι, ασε να καθαρισει το συστημα να γινει γυαλι και ειπαμε εμεις μαζι θα γενναμε!!!να το ξερεις!και σκεφτομαι τωρα μηπως να διαλυσω τον αρραβωνα με την ανδριανη γιατι προκοπη δεν βλεπω και αρραβωνιαστω μαζι σου!ειμαι γουρλου αρραβωνιαρα ρωτα και την αδελφη σου!τι λες?να αγορασω τα δαχτυλιδια?χαχαχχαα

σας φιλω γλυκα και ζουμπηχτα!!!μουατς!και δεν μπορει δεν μπορει καπου θα συναντηθουμεεεεεεεεεεεεεεε!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα! ασε μαρια με τα ονειρα εχω θεμα....

κιττυ αννα παπακι σας εχω χασει!!

αννετ σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ... την τεταρτη μου ειπαν για την χολη!

ευεγενια εισαι μεσα???

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα! ασε μαρια με τα ονειρα εχω θεμα....

κιττυ αννα παπακι σας εχω χασει!!

αννετ σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια ... την τεταρτη μου ειπαν για την χολη!

ευεγενια εισαι μεσα???

τωτωρα ειμαιιιιιιιιιιιιιιιι

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

hello gerls..

αννετ για να καταλαβω τωρα.....αυτο ηταν προταση;δηλ να πω i do?

i do λοιπον..αστην την ξανθοψειρα.......

αννα κ κιττυ χαθηκαμε ρε κοπελιες..

κιττυ αν θες στειλε πμ με λεπτομεριες για την καινουρια σου δουλεια...

μαρακι η αστερινα το χει αυτο..να φοβιζει τον κοσμο εννοω...μουαχαχαχαχαχαχαχ

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

καλημερα! δεν εχουμε κοιμηθει ολη νυχτα χθες ανοιξαν οι ουρανοι μιλαμε θεομηνια τετοιον καιρο ειχα χρονια να δω ξεριζοσε δεντρα και μαλιστα ευγενια αυτο που μου αρεσε πολυ, το μεγαλο απο την πισω μερια του σπιτιου και επεσε πανω σε ενα σπιτι ευτυχως δεν υπηρχαν θυματα γιατι μεσα ηταν 2 παιδια!

πολλη βροχη ολη νυχτα ,πολλους κεραυνους και πολυς αερας.

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα! δεν εχουμε κοιμηθει ολη νυχτα χθες ανοιξαν οι ουρανοι μιλαμε θεομηνια τετοιον καιρο ειχα χρονια να δω ξεριζοσε δεντρα και μαλιστα ευγενια αυτο που μου αρεσε πολυ, το μεγαλο απο την πισω μερια του σπιτιου και επεσε πανω σε ενα σπιτι ευτυχως δεν υπηρχαν θυματα γιατι μεσα ηταν 2 παιδια!

πολλη βροχη ολη νυχτα ,πολλους κεραυνους και πολυς αερας.

εμεις αερα δεν ειχαμε πολυ αλλα απο κεραυνους ουουυουουυυουυυ

καλα ποσο μεγαλο ηταν το δεντρο ρε..

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!Remember me;;;;;

Αχ πόσο μου έχετε λέιψει....Κορίτσια δεν προλαβαίνω πλέον ούτε να φάω.....Δεν υπάρχει καθόλου ελέυθερος χρόνος πια...Δεν σας έχω διαβάσει αλλά ελπίζω να είσαστε όλες καλά!!!!Ποτέ δεν σας ξεχνώ!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Καλησπέρα!!!!!Remember me;;;;;

Αχ πόσο μου έχετε λέιψει....Κορίτσια δεν προλαβαίνω πλέον ούτε να φάω.....Δεν υπάρχει καθόλου ελέυθερος χρόνος πια...Δεν σας έχω διαβάσει αλλά ελπίζω να είσαστε όλες καλά!!!!Ποτέ δεν σας ξεχνώ!!!!!

καλημερα ερακι..ουτε εμεις σε ξεχναμε...

ελπιζω να ειστε ολοι καλα..κ να μπαινεις μεσα να μαθαινουμε νεα σου

dtjGp3.png

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...