Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Το καφε της παλιοπαρεας!!!!!

minaki

Recommended Posts

καλημερα ξανθη .. ειδες που σε φωναξα ηρθες!

α τοτε ενταξει ελεγα μην παει πολυ αλλα αμα ειναι ετσι δεν θα την δειρω!

τι κανει το μπεμπε σου και το ζουζουνι σου?

εμενα ακομα να ερθει μου ειπε ερχεται.

ευγενια αυτο που πηρα ειναι για γλουτους ποδια και οχι για την κοιλια. εξελου εχω αυτο που εχω δωσει στην μαμα θα το παρω σε λιγες μερες θα ξεκηνισω και κοιλιτσα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• geni

2544

• Αννα25

1805

• ΚΙΤΤΥ

1310

• παπακι4501

1064

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευγενια να τα παρεις οσο χρειαζεται. εγω στο νοσοκομειο δεν θηλαζα γιαυτο τα επαιρνα μετα μου ειπε ο γιατρος αν ξεκηνισω θηλασμο να τα κοψω.

γιαυτο και τα κοριτσια δεν τα πηραν.μπορει να εχει πονους αλλα κανουν καλο στην μητρα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλά είμαστε Ρούλα έχω και τον άντρα μου αυτή την εβδομάδα εδώ με άδεια και το πρωί που λείπει ο Σωτήρης έχω παρέα και περνάνε οι μέρες γρήγορα....

Τον γιο μου τον κυνηγάει ένα κορίτσι στο σχολείο και τον φιλάει και τον γλύφει και μου είπε να πάω σήμερα να του κάνω παρατήρηση γιατί δεν την θέλει καθόλου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλά είμαστε Ρούλα έχω και τον άντρα μου αυτή την εβδομάδα εδώ με άδεια και το πρωί που λείπει ο Σωτήρης έχω παρέα και περνάνε οι μέρες γρήγορα....

Τον γιο μου τον κυνηγάει ένα κορίτσι στο σχολείο και τον φιλάει και τον γλύφει και μου είπε να πάω σήμερα να του κάνω παρατήρηση γιατί δεν την θέλει καθόλου.

χαχαχχα τι λες ρε! αυτο κιαν ειναι... εμ τι το περασαμε το παιδι ειναι επιλεκτικος οχι οτι να ναι....

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ..........

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε?

Τζενακι εύχομαι να ξεκινήσετε με το καλο πάλι νέες προσπάθειες και να ξεχαστούν τα δυσάρεστα! Πάντως η αστερινα σε έχει μεγάλη εγνοια αν κρίνω απο τα όνειρα που βλέπει...

Ξανθή, αστερινα μεγάλωσαν τα μπεμπακια σας?

Εμείς γίναμε αντρακια πια, έχουμε ένα δοντι, θελουμε να στεκόμαστε συνέχεια όρθιοι, ξεκινήσαμε στέρεες αλλα μας αρέσουν μονο τα φρούτα και γενικά μεγαλωνουμε και ζωηρευουμε....

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Τζενακι εύχομαι να ξεκινήσετε με το καλο πάλι νέες προσπάθειες και να ξεχαστούν τα δυσάρεστα! Πάντως η αστερινα σε έχει μεγάλη εγνοια αν κρίνω απο τα όνειρα που βλέπει...

Ξανθή, αστερινα μεγάλωσαν τα μπεμπακια σας?

Εμείς γίναμε αντρακια πια, έχουμε ένα δοντι, θελουμε να στεκόμαστε συνέχεια όρθιοι, ξεκινήσαμε στέρεες αλλα μας αρέσουν μονο τα φρούτα και γενικά μεγαλωνουμε και ζωηρευουμε....

μαρακι τι κανεις καλε..χαθηκαμε..βγαλατε δοντακι;μπραβω..

εγω προσπαθω να το φιλοσοφησω..να ξεχαστω λιγο μεχρι να περασει ο καιρος..για να ξανα αρχισω..που θα μου παει..θα τα καταφερω..

η αστερινα με καταλαβαινειπιο πολυ απο ολους κ ας μην εχει περασει απο αυτη τη διαδικασια.και στεναχωριεται..

dtjGp3.png

Η[]Ηρθες και μπορω να ονειρευτω..ηρθες και εχω μαθει να αγαπω!!![/color]

uaI7p3.png

το μικρο μου θαυμα!!

Ασε τζενακι με τρέχει ο μικρός. Απο όταν ξεκινήσαμε στέρεες όλο αλέθω, πλενω και τον αλλάζω... Και μέχρι να τα κάνουμε αυτά ερχετε η ωρα για το επόμενο γεύμα. Δεν τα καταφερνει καλα ακόμη και γίνεται χάλια... Μερικές φορές χρειάζεται μπάνιο... Όταν κοιμάται κοιτάζω να κάνω καμια δουλεια και περνάει η μέρα... Και ακομη δεν δουλεύω κιόλας να φανταστείς...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σου ξεφύγει το μπεμπεκι, θα τα καταφερεις! Απλά λίγο υπομονή να περάσει ο καιρός και να συναναστρεφεσαι με άτομα που δεν ασχολούνται μαζι σου και σε ζαλιζουν. Κρίμα που ειστε μακριά με την αστερινα που σε καταλαβαίνει...

3e7afaa502.png

4e425f0baa.png

Διαφημίσεις

μαρακι σε εχασα και εσενα..ναι μεγαλωσαν τα μικρουλια μας.. ειδες πσοσ γρηγορα παιρναει ο καιρος... περιμενω ομως πως και πως να παει κ εμενα 7 8 μηνων να αρχισει τα δικα της τωρα ειναι πολυ μικρουλι μαμ κακα νανι...

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημερα και καλη εβδομαδα!

κοριτσαρες αυτο ηταν..τελειωσε κ τωρα μπορω δειλα δειλα να μετραω αντιστροφα..

οχι δειλα δειλα...αρχισε να μετρας μαναρι μου και σε 4 μηνες να γλεντησουμε για τα ευχαριστα!λες να τα τσακωσουμε μαζι γιατι κι εγω αν θελει Ο Θεος απο γεναρη παω για το παρεακι του ζεβρη!:-D:grin::-D

γεια σας κουκλες μου τι μου κανετε;;

εμεις δοξα το θεο ολα καλα!

μεγαλωνουμε μια χαρα εχουμε ενα πολυ καλο προγραμμα τρωμε απο τη μαμα φουλ ειμαστε περιπου 6 κιλα οχι ακομα αλλα τα κοντευουμε και σε 20 μερες εχουμε παιδιατρο παλι για εμβολιακι!

αυτα!

ετοιμαζομαστε και για τη βαφτιση και θα κανουμε θεμα το αεροστατο θα σας βαλω λινκ να δειτε τη μπομπονιερα μας και τα μαρτυρικα μας!να μας πειτε τη γνωμη σας!

http://www.slide.com/s/OmAS6UzQ6D8ey1qKvDI0Uykyp2fCEJAm

αυτη θα ναι η μπομπονιεριτσα μας και τα μαρτυρικα http://softerror.blogspot.com/2011/06/blog-post_16.html

για πειτε κι εσεις τι γνωμη σας και θα σας βαλω να δειτε και το προσκλητηριο που ακομα δεν το εχω παραγγειλει βεβαια!http://www.polygrafos.gr/%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF,%20%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9,%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF.jpg

αδερφιιιιιι ολοκληρος παιδαρος ο βατραχακος μας και ΚΟΥΚΛΟΣ!!!

το θεμα της βαφτισης πολυ ωραια και μπομπο και μαρτυρικα υπεροχα!!!αντε με το καλο!!!

Τ

Εμείς κάναμε τα πρώτα μας εμβόλια και ευτυχώς η μικρή τα πήγε μια χαρά χωρίς παρενέργειες.Είμαστε 5650 και 63 πόντους και η παιδίατρος είπε ότι ε καλά πήγαμε αλλά θα μπορούσαμε και καλύτερα;;;;; αυτό μόλις της είπα ότι θηλάζουμε...εννοείται ότι ενώ με έριξε πολύ στην αρχή αποφάσισα να μην της δώσω σημασία εγώ νομίζω ότι το παιδί μου είναι σούπερ είναι και κορίτσι πόσα κιλά να είναι πια;;;

πωπω καλε αυτη θα γινει 2 μετρα να μου το θυμηθεις ξανθη

η παιδιατρος επειηκως απαραδεκτη...τι θελουν τελικα οι παιδιατροι, την μια σου λενε οχι παχια παιδια την αλλη δεν ειναι ευχαριστημενοι απτην αναπτυξη λογο θηλασμου...ε φατε σκ@τ@...το παιδι μου θα φαει τζιτζι!!!:tongue:

3 νυχτες σε βλεπω στον υπνο μου.

τι μια σε ειδα οτι ειμασταν μαζι και μπικαμε σε μια εκκλησια και του αγιου γεωργιου και ναψαμε κερι.

την αλλη οτι ησουν πολυ ομορφη παρα πολυ και ντυμενη τελεια μονο που η μπλουζα σου ηταν διαφανες και φαινονταν τα βυζια σου,και σου ελεγα να αλλαξεις!

και εχθες οτι οδηγουσες ενα ποδιλατο και εγω ημουν πισω σου και σου ελεγα να μην τρεχεις γιατι κατεβεναμε κατηφορα.και ηταν ολο στροφες και σε μια εχασες τον ελεγχο αλλα ευτυχος δεν πεσαμε.ομως εσυ κατεβηκες απο το ποδιλατο και αρχισες να κατουρας μπροστα στον κοσμο και σου ελεγα να ρε σε βλεπουν αλλα εσυ τιποτα!

δεν ξερω τι σημαινουν...μπορει που εχω την εννοια .

αχ ρε ευζενη εισαι πολυ τυχερη!!!

οπως με ειδες στον υπνο σου[και δεν εννοω με τα βυδια εκθω]

ευζενηηηηηηηηη ετσι σε θελω, κουκλαρα μου εσυ!!!!!!!!!!:tongue:

αρε μαφιοζε αντρα!αχαχαα μα κι αυτη να τον γλυφει ρε παιδι μου, κυκλοφορουν και ιωσεις!

ευγενια να τα παρεις οσο χρειαζεται. εγω στο νοσοκομειο δεν θηλαζα γιαυτο τα επαιρνα μετα μου ειπε ο γιατρος αν ξεκηνισω θηλασμο να τα κοψω.

γιαυτο και τα κοριτσια δεν τα πηραν.μπορει να εχει πονους αλλα κανουν καλο στην μητρα

αυτα τα μητροταν τιειναι ρε κοριτσια, εγω δεν θυμαμαι να πηρα, η μπορει να πηρα εν αγνοια μου αλλα πονους δεν ειχα..τι να πω, ευγενακι αντε μαναρι μου αυριο τελειωνεις και θα το καψουμε, εγω θα φερω ουισκακι!!!μετα τις 12 ομως ναι?γιατι πριν παλευω με τον ταρζαν! χαχαχα

ηρθε ο πετραν φευγω ελπιζω να εχω καλα νεα φιλακια

καλα αποτελεσματα ρουλακι!φιλακια και στη μπουμπου!

μαρια τι κανεις κουκλα μου?πωπω βγαλατε δοντακι μωλεεεεε, σιδερενιο!!!

ορθιοι ε?κατι μου θυμηζει αυτο...αλλα στρατα με τιποτα...καθεται εκει και την κοιταμε!

να μου φιλησεις τον μικρουλη σου!με τα κοριτσια εχετε βρεθει καθολου?

θελω να παρω τηλ αλλα δεν προλαβαινω να κανω μπανιο οχι να μιλησω στο τηλ και αν τυχει να μιλησω πιο πολυ ακουγονται τα μουγκριτα του ζεβρακου γιατι το θελει παρα εγω!:tongue:

μαρακι σε εχασα και εσενα..ναι μεγαλωσαν τα μικρουλια μας.. ειδες πσοσ γρηγορα παιρναει ο καιρος... περιμενω ομως πως και πως να παει κ εμενα 7 8 μηνων να αρχισει τα δικα της τωρα ειναι πολυ μικρουλι μαμ κακα νανι...

απολαυσε το μαμ κακα και νανι γιατι μετα εχει γκρινια αγκαλια και ξενυχτι!χαχαχα οχι ρε καθε μερα εχει το δικο της μεγαλειο!!!ολα τελεια αρκει να εχεις και καποιον να αναλαβει ολα τα υπολοιπα για να απολαμβανεις την καθε στιγμη χωρις μαυρους κυκλους, σακουλες (και δεν εννοω του σουπερ μαρκετ) και υπερκοπωση!!!:-P

πωπω εχω γινει παρε με στον γαμο σου να σου πω και του χρονου χιχιχιχι!!!

ααααααχ αυτααααααααααα, εμεις ειμαστε καλα αν εξαιρεσεις στο δεξι ματακι την εμφανιση τσιμπλιτσας και δακρυων...αχ λετε να κρυωσε?θα τρελαθω...μα δυο μερες με την βροχη δεν τον εβγαλα γμτ

βγαλαμε και το 7ο δοντακι και μασαμε τα παντα...το κρεατακι το αλεθουμε βεβαια και το προσθετουμε στα λιωμενα με το πιρουνι...στεκομαστε ορθιοι 10 ωρες το 24ωρο..τις υπολοιπες τρωμε :-D και γκρινιαζουμε :-( και το στομα μας δεν σταματαει..μαμα μπαμπα γιαγια αντε παπα ντουκου ντουκ ααααχ οταν πινει νερακι, χαιρεταμε, στελνουμε φιλακια (οχι με το χερακι) μονο με τα χειλακια και κανουμε με την γλωσσιτσα κλακ κλακ οπως το αλογο που περπατα τραβαμε μαλλια (εχουμε αδυναμια στης μαμας, τριχα δεν θα μου μεινει...επισης με επισκεφθηκε παλι η αλοπεκια αλλα σε πολυ ελαφρια μορφη :-(:sad::-() κανουμε ευχαριστω στο ποδαρακι...και δεν καθομαστε να αλλαξουμε πανα...ενα πραγμα "ποσα ατομα χρειαζονται να αλλαξουν πανα στον γερασιμο?"

ουφ αυτα, μη γελατε συντομα θα συμβει και σε σας χεχεχε!!!

αυτα μεγαλο ποστ ελπιζω αν μη με βριζετε!!!

οπως και ναχει σας αγαπω και σας σκεφτομαι παντα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...